Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimler banlandı hipoYa bu konu yüzünden kaç kişi banlandı böyle??
Arka sayfalara bak hep gri..Kimler banlandı hipo![]()
Baktım:)) Belliydi gerçi dünden.Bir konu daha açarsa Kkyı toptan temize havale edecek anlaşılan:))Arka sayfalara bak hep gri..
senden bıhtııımmmAynen öyle. Atıyor iste. 10 tane bilezik kim yapabilmiş kısacık bir surede. Yemeden içmeden kesilmesi lazım Bunlari yapabilmek icin. Ne kafası yaşıyor bende anlamadim... yazık babası nasil para kazanıyor Allah bilir. Kızıda gelmis burda laf sokma pesinde
ay meraklaa bekliyoruz arabanın fotosunu herkes banlnmış ama bu konu yüzündenarabanın fotosunu attı mı, yeni konu mu açacak bunun için?
maddi durumunuzu zorlamıyorsa ben bilmezden gelirdimArkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Aaa o konuyu açan arkadaş mıymış .24 tane bileziği var ya eşi ödeyemezse satar öderler
Ah kuzuum,kazın ayağı öyle değil,perdeli...maddi durumunuzu zorlamıyorsa ben bilmezden gelirdim
Yeni konu açar burdan niye atsin. Boşa beklemyn burda arada kaynar.:))ay meraklaa bekliyoruz arabanın fotosunu herkes banlnmış ama bu konu yüzünden![]()
evet okudum şimdi mesajları :)Ah kuzuum,kazın ayağı öyle değil,perdeli...
Bilezikli konudan sonra,yazın alınan arabanın derdine şimdi düşmüş,yersen...
Cnm bence sonuçta seni düşünmüş evet yalan söylemeseydi iyiydi ama şöyle düşün sana o fiyata dese sen kabul etmicektin belki oda seni mutlu etmek için yapmis.haa ben tabiki böyle durumda kesinlikle ortalığı ayağa kaldırmazdim böyle tatlı tatli cnm benim için aldın çok sağol eminmisin bu fiyata filan bir gözüne bakardim bi şekilde açıklamasını saglardim.sakin ortalığı ayağa kaldırma sana iyilik yaramıyor senin için yaptım dese ne dicen arabayi bile ağız t tadiyla suremicen.öğren açıklat tabi ama güzellikle arabaninda tadını çıkarArkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.