Buda cigdemkök'ün çeyizi :) dayanmadım ekledim :)

cigdemkok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
471
0
46
Sakarya
Kızlar herşeyim kutularda olduğu için bulabildiğimi ekliyebildim sadece :)

çay setim

çatal kaşık takımım

kadehlerim

sürahim ( bendeki düz cam )

buda maşrapam

Son düzenleme:
ayyy bayıldım bayıldım
en çokda pembe maşrapayakaydirigubbakcemile3

cnm guzel gunlerde kullan hepsini insallah..ya su sonda ekledigin set ceyizde catal-bicak takiminda olmuyo mu bilmedigim icin soruyorum..ben almadim da..fisfisfis

teşekkür ederim. evt cnm var onlar çatal bıçak takımında ben ayrıyetten aldım onları :) günlük kullanırım düşüncesiyle...

devam ediyorum resim çektim geldim kaydirigubbakcemile3

kuzenimin aldığı kelebekli kahve fincanlarım:)

bunlarda anneciğimin diktiği yatak odası takımı, nevresim takımı ve seccadelerim.

son olarakta ne bulduysam içine attığım çeyiz dolabım :)

Son düzenleme:
ne guzel cnm ya ceyiz dolabin var..Daginik durmaz hem..Benim ev fena halde,annemin evini de dagittim bu da yetmezmis gibi kayinvalidemin evine de koydum..kaydirigubbakcemile3

curious gider ayak maymun oluo ev zaten boşver her evlenecek kızın evi böleD

çiğdem çok güzeller canım hepsii
maşrapa bendekinin aynısııkaydirigubbakcemile3

ne guzel cnm ya ceyiz dolabin var..Daginik durmaz hem..Benim ev fena halde,annemin evini de dagittim bu da yetmezmis gibi kayinvalidemin evine de koydum..

:) annem dağınıklığıma dayanamayıp dolap verdi bana bahçe evi var evimizin dışında onu doldurdum bende aldığımızı oraya koyuyorum :)) Allah hayırlısıyla evimize geçmeyi nasip etsin...:))

Son düzenleme:
curious gider ayak maymun oluo ev zaten boşver her evlenecek kızın evi böleD
çiğdem çok güzeller canım hepsii
maşrapa bendekinin aynısııkaydirigubbakcemile3
iyi bari lepicim ayiplamasinlar sora beni..
bi eksik daha buldum masrapa..Hemen not aliyorum..:sm_cool:

:)) annem dağınıklığıma dayanamayıp dolap verdi bana bahçe evi var evimizin dışında onu doldurdum bende aldığımızı oraya koyuyorum :)) Allah hayırlısıyla evimize geçmeyi nasip etsin...
ne guzel valla, her sey toplu olur..Ablam bi an once gidiyim die bakiyo, ev duzene girsin die..kaydirigubbakcemile3amin cnm insallah..

kızlar çok teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin hepimize huzur versin :) lepi çok severek aldım ben maşrapamı bitane tuzluğum var resmini çekemedim çekince koyucam pazardan aldım geçen gün bide onu çok sevdim :))

iyi bari lepicim ayiplamasinlar sora beni..
bi eksik daha buldum masrapa..Hemen not aliyorum..:sm_cool:

ne guzel valla, her sey toplu olur..Ablam bi an once gidiyim die bakiyo, ev duzene girsin die..kaydirigubbakcemile3amin cnm insallah..

maşrapanı sende pembe al maşrapa dostluğu sırnaşık şey aynen bnimkide anne şunlar bi gitsede rahat etsek diyo. kız kardeşimde nişanlı benim onun düğününe var daha pek yer işgal etmiyor benim kadar

çok beğendim çeyizinizi evlendim ama hala bakarım çok seviyorum bu tür şeylere bakmayı kaydirigubbakcemile3

Bende öyleyim kendimi unuttum çeyiz alıcam diye. Ameliyat olduğum zaman herkez çeyiz alıp getirmişti kaydirigubbakcemile3

Hepsını gÜle gÜle kullan canım ..cok gÜzeller maŞallah..dÜgÜn ne zaman?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…