Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maydanoz kurunu nasıl yapıyorsun tebrik ederim güzel kılo vermıssın
tesekkur ederim ise yaradi mi
Aksam
4 tane firinda kofte
2 kasik patates puresi
2 bardak ayran
bursya kadar hersey normaldi sonra suflle denedim cok beceremedim ama 2 kase yedim yemez olaydim gitti diyet pfff iradem sifir ya
Ohooo 2 sufle falanla diyet gitmez yoksa yıllar boyu neler yedik??? :)
Sakın azmini yitirme sakın!
:)
Sorma canim ya dogru soyluyosun gozum bi donuyo engel olamiyorum kendime sonrada son pismanlik neye yarar modunda oluyorum![]()
Bence pişmanlık duyabilmen amaan napıyım deyip bırakmaman çok güzel:) geçti gitti zaten bakalım yarınlara:)
Bugun baya bi hafif gecirmeyi istiyorum bakalim becerebilcekmiyim. Bu arada yorumlarin icin tesekkur ediyorum motive ediyorsun :))
Emin ol çok motiveye ihityacımız oluyor süreçte....
Süreçte demeyelim hatta bu bizim yeme alışkanlıklarımızı değiştirme çalışmalarımız :)
Bende 80 den bi 79u göremedimyavaş olsun tam olsun:)
ama artık dolaptaki magnum bile dikkatimi çekmiyor annem bile hayret ediyor:))
Evet canim kesinlikle motivasyon onemli ben ilk diyetimde 72 den 64 de dustum o zaman zorlanmadim kilo verdigim hafta kendime odul bile veriyordum ama simdi o motivasyonum kalmadi. Dedigin gibi yeme aliskanligimiz degistirmemiz gerekiyo ama bu cok zor yemeyi cok seven biri olarak kilo verdigimde de herseyden kacabilcegimi sanmiyorum ama bigun yersem ikinci gun dengeleyebilirim. Benim en onemli sorunum aksam yemekten sonra cayla mutlaka tatli biseyler yememdi ilk once bundan kurtulmam lazim Iste dune kadar ii gidiyodu dun sapittim :)) ben bu olayi cozersem gerisi kolay. Bu arada dolapta magnum olup hayir demen taktire şayan ben olsam onu dusunmekten iki kilo verirdim :))