• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda nacizane benim evim :)

eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle mutlulukla oturun.Yalnız keşke kapıları beyaza boyasaydınız hem ferah aydınlık olurdu hemde modern ve yeni olan eşyalarınıza dah iyi uyum saglardı bir fikir sadece ...
teşekkür ederim sonradan kapıları camları değiştirmeyi düşünüyoruz o yüzden dokunmadık çünkü camlarda aynı renk saolun fikirleriniz için :)

bencede beyaza boya canım birde çamaşır makinasındaki örtüyü kaldır inşallah ileride ocağın altına daha şık bir masa alabilirsin yada dolap ayrıca mutfağındaki şöminemidir nedir acaip bayıldım... vay anasını dekordan anlamayan ben fikir veriyorum bakarmısın bu sitede acaip pişiyo insan ... sağlıkla otur huzurla otur evinde senin evin yaaa öyle güzelleştirirsinki sen bile şaşarsın ..
örtüyü kaldırdım :) evet şu an madddi durumdan dolayı o masayı kullanmak zorunda kaldım .evet canım şömine o çok teşekkür ederim zamanla inşallah :)

güle güle saglıcakla otur semacım ..:KK68::KK68:
bebislerimizle dolsun insallah yuvalarımız ..:KK46::KK46:

Mutfak dolabın bizimkiyle aynı : )
Buzdolabındaki ugurböceklerini cok sevdim, evin cok sirin bence.

merhaba arkadaşlar evime taşınalı 10 gün oldu.1 buçuk yıllık evliyim allah bizede ev sahibi olmayı nasip etti çok şükür:)eksiklerim var tabi her evin olduğu gibi, mutfağımı balkonla birleştirdik daha çok amaçlı kullanmak için, yatak odam da küçük olduğu için gardolabını küçük odaya koyduk, kilerimi beğenmiyorum nasıl düzenleyebilirim ?iyisiyle kötüsüyle yorumlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum..teşekkürler..

Evin olmuş ya bir şekilde eksikler giderilir, eşya falan çok önemli değil. Ama genel olarak eviniz güzel, kalabalığınız yok. Kilere dolap yaptırabilirsiniz. Yatak, döşek falan var sanırım. Tavana kadar raflı bir dolap tüm işinizi görür.

Evin olmuş ya bir şekilde eksikler giderilir, eşya falan çok önemli değil. Ama genel olarak eviniz güzel, kalabalığınız yok. Kilere dolap yaptırabilirsiniz. Yatak, döşek falan var sanırım. Tavana kadar raflı bir dolap tüm işinizi görür.
Evet çok teşekkür ederim zamanla yaptircam inşallah :)

merhaba arkadaşlar evime taşınalı 10 gün oldu.1 buçuk yıllık evliyim allah bizede ev sahibi olmayı nasip etti çok şükür:)eksiklerim var tabi her evin olduğu gibi, mutfağımı balkonla birleştirdik daha çok amaçlı kullanmak için, yatak odam da küçük olduğu için gardolabını küçük odaya koyduk, kilerimi beğenmiyorum nasıl düzenleyebilirim ?iyisiyle kötüsüyle yorumlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum..teşekkürler..

Gayet güzel maşallah..Köşe takımınıza bayıldım :) En güzeli de mutfağınız bayağı geniş gördüğüm kadarıyla..Ne mutlu size ki Allah bir ev nasip etmiş size.. Hayırlısıyla bunun masrafını bitirin zaman içinde istediğiniz değişikliği yaparsınız :) Güle güle, sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturun inşallah..Rabbim güzel günler nasip etsin yuvanızda :)

Gayet güzel maşallah..Köşe takımınıza bayıldım :) En güzeli de mutfağınız bayağı geniş gördüğüm kadarıyla..Ne mutlu size ki Allah bir ev nasip etmiş size.. Hayırlısıyla bunun masrafını bitirin zaman içinde istediğiniz değişikliği yaparsınız :) Güle güle, sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturun inşallah..Rabbim güzel günler nasip etsin yuvanızda :)
çok teşekür ederim evet mutfağı balkonla birleştirdik o yüzden baya genişledi :)aminn inşallahhh tüm isteyenlere nasip etsin,borcu olanlarada ödemeyi ..aminnnnn:KK39::KK28:

Back
X