Hic sevemedigim bi anlasma sekli.
Bu tipler 2 kisma ayriliyor bence. Bi kismi fesat diger kisim daha masumca, ortamin gerginlesmesini istemedikleri icin yapiyorlar. Her ikisinde de "alinirsa ve buyutmeye calisirsa saka derim" mantigi var. Ben sorun varsa oturup konusmayi tercih ederim boyle zahmetli islere girismem ama herkesin sorununu soyleme sekli farkli.
Bu politikayi bi ben cozemedim :)
seven insan sevdiğini yerden yere vururmus gibi bişey olmus bu:
hani seven insan sevdiğine kıyamazdı
kimsenin dediği birbirini tutmuyor:)
vallahi benim bildigim seven insan sevdigine kiyamaz.uzmek istemez.saka tabiki yapar lakin onu kirmayacak sekilde.sen soylesin boylesin diye takilmakla deyildir heralde sevgi yanlis sacma sapan sozlerle.
Eskiden insanlar seven sevdigine kiyamaz derdi
YIL 2012 :
Seven sevdigini sakayla döver ,lafla ezer,hatasini gormezden gelmez,oldugu gibi kabul etmez,giybet eder arkasindan en sevdiginin,dedikodusunu yapar,yuzune gelince guler,yas sinir saygi sevgi buyuk kucuk tanimadan yapar bunlari,sonrada elhamdulillah muslumaniz derler.AKILLARA muhafaza bir Alemdeyiz sonumuz Hayir olsun ..
amin canım herkes çıkarına göre nasıl denk gelirse öyle döndürüyor çarkını:)
ben sana takiliyorum eger sana takilmasam seni sevmiyorum demektir !
laflari sokayim tikayim sonrada seni seviyorum ondan takiliyorum oluyor .
bu nedir arkadaslar son zamanlarda herkesz boyle soyluyor.
bense bu ben sana takiliyorum sevdigim icin lafini anlamadim gitti :S
ya bozuluyorsam bazen hic dusunen yok hihhhhh
Artik bende soyleyip takiliyorum sana diyorum ..hahahahaalistirdilar benide :S boyle bisey olabilirmi ya bi insan bi insana sik sik takilinca cokmu seviyor oluyor ?
ben sana takiliyorum eger sana takilmasam seni sevmiyorum demektir !
laflari sokayim tikayim sonrada seni seviyorum ondan takiliyorum oluyor .
bu nedir arkadaslar son zamanlarda herkesz boyle soyluyor.
bense bu ben sana takiliyorum sevdigim icin lafini anlamadim gitti :S
ya bozuluyorsam bazen hic dusunen yok hihhhhh
Artik bende soyleyip takiliyorum sana diyorum ..hahahahaalistirdilar benide :S boyle bisey olabilirmi ya bi insan bi insana sik sik takilinca cokmu seviyor oluyor ?
eşim de Allah için beni dünyadaki herşeyden çok sever ve inanılmaz takılır, ya yapma diyince de ama aşkım çok seviyorum sana sataşmayı takılmayı der.. ben de onu gıcık ederim arada takılırım.. yuvarlanıp gidiyoruz işte..
o ayrı bişi benim nişanlımda takılır,söyleniir,uğraşıır ama eminizki sevdiğinden kötülüğümüzden değil, bazı insanlar varki insan içinde küçük düşürmek adına ne biliyim aldığım birşeyi,yaptığın için kötülemek adına espriyle karışık lafları sıralamaları, nefret ediyorum o tarz insanlardan , benim de başımda varda bitane konuyu görünce patlayıveresim geldi :)
o ayrı bişi benim nişanlımda takılır,söyleniir,uğraşıır ama eminizki sevdiğinden kötülüğümüzden değil, bazı insanlar varki insan içinde küçük düşürmek adına ne biliyim aldığım birşeyi,yaptığın için kötülemek adına espriyle karışık lafları sıralamaları, nefret ediyorum o tarz insanlardan , benim de başımda varda bitane konuyu görünce patlayıveresim geldi :)
yalan onlar yalan karşıdaki cevap veremesin diyesen de onlara sokucaksın kazık gibi lafları sonra ben seni daha çok seviyorum cicim diyceksin
evet yeni modamı bilmem ama çook can sıkıcı bende senin gibi tatlı tatlıda olsa laf sokamam yakın bir arkadaşım var her ortamda böyle abuk subuk şakalarla beni küçültmeye çalışır tabi ona sorsan takılıyo şaka yapıyoo önceden kafama takıyodum artık umursamıyorum çünkü etrafımdaki herkes bunun farkında ve ben birşey söylemeye gerek kalmadan beni korumaya geçiyolar yada benim söyleyemeyeceğim şekilde lafları yapıştırıyorlar ve öylece kalakalıyo çünkü ben cevap versem çirkefliğe döncek ve abuk subuk konuşmaya devam edicek en güzeli öyleleriyle az görüşmekk....
cevap versende işi çirkefliğe vurup abuk subuk konuşuyolar kimisine laf yetiştirmek çok zor valla benim çenem yetmiyo o kadar insanın içinde o durumda gözükmek de acayibime gidiyoo.. En güzeli mesafe koymak
Ah canim mesafe mesafe deyip duruyor bu forum mesafe koyda kotu gene sen oluyosun cunku onlar isin icinden guzel siyrilio bu sefer alingan oyle boyle deyip dururlar yine siyrilirlar.benimde cok acayibime gidiyor .ama ben boyle yapanlarin kendilerinin rezil oldugunu dusunuyorum .
aynen 30 yaşına gelmiş bi insanın kalkıpta herşeyini bir insanla kıyaslaması kendi mutsuz olduğu konuları iyi birşeymiş gibi gösterip başkasının mutluluğuna laf etmesi çok saçma . O dediğim arkadaşımın tanıdığımdan beri sorunları var ev,aile,erkek arkadaş vsss bitmeyen sorunlar o yüzden yaptığını düşünüyorum hem çirkefleşmemek adına hemde kıyamadığım için cevap vermiyorum ama kendinden soğuttuu ona ne zaman güzel bişiyimi anlatysam işlerim ters gidiyo bilmiyoum belkide bilinç altı. mesela 2 aya evleniyorum kısmetse evlilik hazırlığıyla ilgili hiçbirşeyimden bahsetmiyorum bu seferde arıyo stem ediyo e bahsetsem yaptığım herşeye kulp buluyo hevesimi kırıyoo bende artık koşturmaca vsss diyip atlatıyorum... Nişanlımda herşeyin farkında olduğu için oda benim gibi mesafe koyma taraflısı yada onun yanında bana bişi derse nişanlım lafı yapıştırıyo en azından ben kötü olmuyorum . İleride evlendiğimde de mesafensini koruması açısından hep nişanlımı öne sürüyorum ki böylece görüşmelerimi de azalttım şükür . kafam rahat
ne guzel nisanlin seni desteliyor .ama ben bazilarina mesafe koyamiorum.hemde karsimdaki insanlar bana mesafe koymak isterken:)niyeyse bunu bitek ben goruyorum.buda canimi sikiyor .cunku bana mesafe koymaya kalkanada bakin !gibi bir soru aklimda beliriyor !halbuki bilmiyor en cokta bunu ben isterim .bazen seni kiskanan insanlar yuzunu bile gormezya boyutu asarrr da asar seni gormek istemez gulmeni duymak istemez konusmani duymak istemez o tektir tek kalacaktir ya ondan mesafe atmaya calisir!tovbe yarabbim.ama nerde benim esim dunya iyisi .hic takmaz gene guler soyler uzmez kimseyibense onu uzmek isteyenleri bildigim halde sesimi cikaramiorum mesafe koyamiorum.cunku esim koyulcak bisey yok der takmayan biri .ama ben nasil yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?