bunlar işe yaramıyo krem kullanan falan varmı doktorun önerisi falan bilen varmı hiç
Son çıkardıgı even better eyes mi acaba bahsettiğiniz?Cliniquein tamamen buna ozel bir urunu var tavsiye ederim
arkadaşlar bugday tenliyim
yazın çok kararıyorum bu durum beni çok rahatsız ediyo zaten böz altı morluklarımda var göz altı morluklarımada bi çözüm bulamadım
buğday tenli olup rahatsız olan varmı bi çözümü varmı güneşe çok az çıkıyorum ama yinede kararma oluyor.
Birde göz altı morlukları için bi çözümünüz varmı
canım gözaltı morlukları için karboksi terapi yaıldığını biliyorum bir arkadaşım hem karboksi hem dolgu yaptırdı sonuç çok güzel ama karbokside azıcık acıyormuş acı eşiğin yüksekse düşünebilirsin:)
Canım arkadasın ne zaman yaptırdı karboksi terapiyi? Sonuç kesin mi yoksa belirli bir süre için mi bir bilgin var mı acaba?
canım şuan uygulanan en etkili ve kesin sonuçmuş 2 ay önce yaptırdı şimdi memnun sende deneyebilirsin:))
Nefra, bende aynı dertten sıkıntılıyım, bunun lazerle çözümü oldugunu duydum acıkcası ama pek detay bilmiyorum...kremler kıs süreli sanki etki ediyor tam geçirmiyor ya.. şunlardan kurtulsak hiç makyaj yapmam vallahi
Kızlar.... kimse duymadı mı lazerle terapiyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?