PAZARTESİ yaptırıcam böyle olup hamile olmayanı hiç duydunuzmu. kızlar şuan niklerinizi yazmıyorum ama hepinize çok teşekkür ediyorum beni yanlız bırakmadınız rabbim hepinizin tek tek yüzünü güldürsün
canım aslında böyle yazarak hiççççç moralini keyfini bozmak istemem.ki bence sen hamilesiiiiinnnn.ama madem sordun sorunun cevabı şöyle;evet nadiren ama çooook nadiren vücudumuzda bulunan fazla hormonların etkisiyle sonuç negatif olsa bile idrar testi pozitif gösterebiliyor.buna çapraz reaksiyon deniyor.ama ben hiç yaşayanını görmedim henüz.sen şimdi bunları düşünüp bebişini üzme ve hamişliğin keyfini çıkarmaya başla hemen......
ben sanmıyorum. değerin pozitiftir. sadece kaç çıkacak merak ettim. çoğul gebelik olma ihtimali yüksek. tekrar tebrikler.
bencede 7.gun çıktuysa çoğuldur......kaç emrıyo vermışlerdı......
balance cım çoook tebrik ederim.bu ikinci denemendi dimi.ilkinde aynı anda negatif sonuçları almıştık.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çoook sewindim .tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeerrrdelikafadulden
Cok tebrık ederım .. Ne guzel bır haber .... Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ...
aaaaaaaaaaaaa inanmiyorum onceki msjimi silmiycem canim benim bak bebisin surpriz yapmis sana bende ilk msji okudum bugun oldugu icin bi gelisme olmamistir diye sonunu okumadim msjdan sonra bi baktim gercekten cok sevindim ya senin adinaaaaa
saglicakla kucagina alirsin insallah
bencede 7.gun ciktigina gore coguldur canim tblerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?