inan arkadaşım hala inanamıyorum pazartesi kanda bakıyım ancak inanıcam canım rabbim hepimzin yüzünü güldürecek demekki vakti saati var biz sabırsızız hepinize dua ediyorum kiminin duası hiç belli olmaz birimizin duası kabul olur
Oooooooy ölmem mi
Balance haaaaaamileeeeee :sm_cool:
Aneeeeey halay ekibi nerdeeee :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance: yandaaaan,yandaaaaaan sositosositosositososito
Öperim seni,yutarım hammm diye,ikiz kız ikiiiiz :ecrin_bebek:
pazartesini 4 gozle bekliycem canim o zaman elimde mendil haber vermeyi unutma cunku sen bizim listemizde varsin ve birinci negatifi hemen hemen ayni zamanda almistik yanilmiyorsam
insallah bende tedavideyim suanda arkandan gelmek nasip olur banada
canim bugun sabah bi daha yapsaydin keske test emin olurdun ama bence dun ciktigina gore bugunde cikar allahin izni ile
sağol canım hala inanamıyorum kandada göreyim ancak inanıcam canım senide takipteyim unutmadım duydum çok üzüldüm vakti saati var inşallah bidahaki sefere sende yazarsın hamileyim diyee rabbim yüzünü güldürsün
ayyyyy hobbaaaaaaaaa balance hamişşşşşşş oleyyyyyyyyyy umutlarr baslaıyorrr yok ya herkes hamis olucak hamis patması olucak insallah k k yıkılıcakkkk hobbaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım tebrikler benimde bugün 7.günüm haziranın 6 sında teste gidicem banada dua edin bu üçüncü denemem allah hepimizin gönlüne göre versin aminnnnnnnnnnnn:1hug:
balance canım hala bı belırtın yokmu..............nasılsın inş kandada çoıkacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?