bugn 7. Gnm hi belirti yok

balance88 tebrik ederim canım çok mutlu oldum senin adına:dance:
inşallah kan testinide alınca için dahada rahatlıyacaktır
el-muallim canım sıra sende hadi bekliyoruz artık
sendende müjdeyi:1hug:

canımm inşşşşş................bakalım yavaş yavaş urkmeye başladım......sagol canım ......sen nasılsın .....inş bu yaz rabbım cumlemızı sevındırırrrr

balance88 tebrik ederim canım çok mutlu oldum senin adına:dance:
inşallah kan testinide alınca için dahada rahatlıyacaktır
el-muallim canım sıra sende hadi bekliyoruz artık
sendende müjdeyi:1hug:

canım sağol kan testi çıksa hemde ne rahatlıcam delikafadulden

canımm inşşşşş................bakalım yavaş yavaş urkmeye başladım......sagol canım ......sen nasılsın .....inş bu yaz rabbım cumlemızı sevındırırrrr

sakın umudunu yitirmeki tutsunlar ben ilk denememde içime doğmuştu tutmadı diye 4. gün ağlamaya başladım bu olmadı dedim.ama buna olmadı diyemedim hep umuluyum inşallahta doğru çıkar içimdeki ses. canım beslenmene dikkat et ananas et.balık.tavuk portakal suyu beslenki tutunsunlar ve asla stres yapma

inşşş canım .............kısmette ne varsa o olcak rabbım bız acız kullarını sevındırsın.....inşşşşşşşşşşşşş

canım benimde hiç agrım yoktu hiç belirti yaşamadım allaha şükür hamileyim diger negatif sonuçlarımda ağrım olmuştu kişiden kişiye degişiyo canım benim içini rahat tut ihşallah pozatiftir

canim ya hadi guzel haberlerini ver bizlee artik kac saat kald
bi daha test yaptinmi evde

kzlar değerim 39.4 çıktı doktorum çarşambaya bidaha test istedi bugün 9. günüm sizce nasıl ..........inşallah katlanır çok korkuyorum

inşallah güzelce katlanır canımmm
tebriklerrr allah kucağpına almayıda nasip eylesin darısı bizlere

canim insallah ikiye uce katlanir allahin izni ile
ayrica 50 nin altinda idrarda cikmiyor demislerdi senin nasil cikti acaba demekki hassa mis testin canim ins cikicak

kzlar değerim 39.4 çıktı doktorum çarşambaya bidaha test istedi bugün 9. günüm sizce nasıl ..........inşallah katlanır çok korkuyorum

Tebrikler canım, Maşallah değerin çok güzel bence. Yarın daha güzel sonuçlar alcaz senden..
Ben her sayfayı takip edemiyorum ve bu sitede aldığım ilk hamiş haberi oldu...
Allah daha nicelerini duymayı nasip eder inşallah...
5-6 gün sonra da mualliminkini duycaz inşallah.....
Benim tedavimde 10 gün sonra başlıycak....
Tekrar tebrikler öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…