bugün 1. yıl:(

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
ilişkimin birinci yılı ve yanımda değil. farklı şehirlerdeyiz. o çalışıyor ben çalısıyorum.
hiç bir özel günümüzde beraber değildik. doğum günleri, sevgililer günü vs. çünkü askerdeydi.
ve bugün pek önemli değil aslında ama ben buna içerledim. bugün yanımda olmasını çok istedim. canım sıkılıyor.
bu konuyu neden açtım! sizinle dertleşmek istedim. bugün mutsuzum, bugün yalnızım...
ben gidecektim aslında biletimi almıştım, işe gireli daha bir ay oldu maaşını almaması ve bulunduğu şehirde ev tutacak olması, kışlık alışveriş yapacak olması nedeniyle çok masrafının olacağını söylediği zaman gitmekten vazgeçtim. ona söyleyemedim bile gelecem bilet aldım diye
ilişkilerde bu tarz şeyleri pek önemsemezdim ama bugün canımın acıdığını hissettim.
geçen yıl bugün oysa ne kadar mutluyduk, yanımdan ayrılamamıştı, şimdi ise yanıma gelmemesi için bahaneleri var.
farklı bi dünyadayım bugün, kötü birgün. biraz önce aklıma geldi acaba suan otobüste mi? belki bana süpriz yapacaktır. iş çıkışıma gelecektir diye düşündüm ama karakterini bildiğim için böyle bişeyin imkansız olduğu aklıma geldi. heyecanım yerle bir oldu.
ufff ne yazdığımı bile bilemiyorum epey uzun olmuş kusuruma bakmayın
benimde derdimi, acımı, sancımı paylaşabildiğim sadece sizler varsınız. ve iyiki varsınız.
Rabbim gönlünüzde kim varsa hakkınızda onu hayırlı eylesin inşallah. mutlu olun, esen kalın...

çok uzak şehirlerde misiniz?
mutlaka ki çok zordur ama kendinizi toparlayınca daha güzel günler geçireceğinizi hayal edin
bir de atama vs bişey mi oldu neden ayrı şehirlerdesiniz

çok uzak şehirlerde misiniz?
mutlaka ki çok zordur ama kendinizi toparlayınca daha güzel günler geçireceğinizi hayal edin
bir de atama vs bişey mi oldu neden ayrı şehirlerdesiniz

ben ankara o istanbul okuduğum dönem tanıştık o zaman onun memleketinde okuyordum. şimdi ben kendi memleketimde o ise ailesinden de ayrı istanbulda

Madem aldın bileti atla git.(Gerçi değmezler ama)

bahanelerini duyunca biletimi dün iptal ettirdim yoksa bugün 13.25 de kalkıyordu uçak

Peki o bugün 1. yıl olduğunun farkında mı?
Keşke iptal ettirmeseydin belki de kendi gelemedi ama senin bir süpriz yapmanı beklemiştir

Üzülme canım maalesef uzak mesafe ilişkilerde bu tarz şeyler oluyor.
Sanırim 2 tarafta bazı konularda fedakarlık yapmak zorunda belki o da çok istemiştir ama erkeklerin cebinde para yoksa dünyanın sonuymuş gibi davranıyorlar ve butün planlarını iptal ediyorlar. Biliyorum çok zor keşke iptal etmeseydin biletini.
Eğer bazı şeylere biraz diş sıkıp sabır gösterirseniz rabbim sizi birbirinizin kaderine yazdıysa evlendiğinizde bu zorluklar için iyiki diyeceksiniz.

Valla zorladim kendimi sizle bir hissetmeye uzulmeye ama olmadi.Yahu alt tarafi yildonumu o da evlilik,dogum gunu falan degil.Iste boyle kendini hemen duygusala baglayanlar ufak bir catirdamada yerle bir oluyorlar dunya baslarina yikiliyor.Guclu olun biraz yahu.Zaten satir aralarinda asil derdin ayri gecirmek degil bulusmamaniz icin sundugu bahaneler.Acik ol.

Erkeklerin hep bi bahanesi vardır zaten. Ve olan hep bize olur.

Ben o kadar önem vermiyorum bu tür şeylere, yıldönümleri tamam kutlanır ama yanyana olmak için engeller varsa ve aşılamıyorsa dert etmezdim.
Seneye kutlarsınız.

uzaktan ilişki yorucu herkes kaldıramaz.

Yillarca bunu cok fazla yasadim.
uzak mesafe iliskileri iste bu sebeplerden dolayi cok ama cok zordur.
seni cok iyi anliyorum canim..

işte benimki aynen burda yazdığınız gibi bir insan. ben çok diş sıktım her anında yanında olmasam bile bunu ona hisettirdim. yaptığım bazı şeyler için iyiki diyorum şimdi de ama istemiştim yanımda olmasını

bence konumu hissederek okumadınız. dediğim gibi hiç bir özel günde beraber değildik elimizde olmayan nedenlerden dolayı. ama bugün beraber olmak için imkanımız varken yine yanyana değiliz. beni üzen bu hatta belirttim de bu gün aslında çokta önemli değil . bilmiyorum sanırım ne dersem deyim beni anlayamayacaksınız.

Erkeklerin hep bi bahanesi vardır zaten. Ve olan hep bize olur.

bu konuda çok haklısın

Ben o kadar önem vermiyorum bu tür şeylere, yıldönümleri tamam kutlanır ama yanyana olmak için engeller varsa ve aşılamıyorsa dert etmezdim.
Seneye kutlarsınız.

yıldönümü beraber olmak için bir bahane aslında. ben de bu tarz şeylere inanın önem vermiyorum demek istediğim ilk defa özel bir günümüzü kutlamak için sıkıntımız yok. ama o kendince sıkıntı yaratıyor.

Bilet almissin yerinde olsam giderdim o isleri birlikte yapardik

maaşımı almadım o da almadı. ama bir kere keşke o gün yanımda olabilseydin deseydi gider avans alır ne olursa olsun o bileti iptal ettirmezdim

uzaktan ilişki yorucu herkes kaldıramaz.

Yillarca bunu cok fazla yasadim.
uzak mesafe iliskileri iste bu sebeplerden dolayi cok ama cok zordur.
seni cok iyi anliyorum canim..

bir yıldır bunun bütün zorluğunu çektim. farkındayım ama arada sevgi olunca işte insan mesafeye katlanıyor. sadece bu gibi durumlar üzücü oluyor. yaşamayan bilemez bunun zorluğunu J justagirl

i
bir yıldır bunun bütün zorluğunu çektim. farkındayım ama arada sevgi olunca işte insan mesafeye katlanıyor. sadece bu gibi durumlar üzücü oluyor. yaşamayan bilemez bunun zorluğunu J justagirl
2,5 yıl yaşadım ve insanın ömrğnden ömür gidiyor

Yoo bende uzaktan iliski yurutuyorum nerdeyse 4 senedir.Bu kadar dram yaratmiyorum.Eninde sonunda yanyana olacagiz varsin bikac sene boyle gecsin diyorum.Bugun icinse madem aldin biletini neden gitmedin ?Neden bilet aldigini soylemedin? Neden biletini yakiyosun? Bu kadar mi uzaksiniz mental acidan ?iletisim sorunu had safhada iliskinizde bence.Sen sayet deseydin maddi durumunu biliyorum bilet almistim ben yanina geliyorum.Muhim olan yanyana olmak,gezip tozmayalim evde oturur makarna yer yinede guzel vakit geciririz bu ozel gunu deseydin o da tamam diyecek ve su anda yaninda olacaktin.Bence sizde iletisim sorunu var ki soylememissin bile bilet aldigini.

Sevgılılık yıl donumu evlenınce akıllarda kalcak mı ki?

Erkeklerden bu kadar ıncelik beklemezsen..sende mutlu olursun,oda,bizde..

Bende rahatsız olurdum..
Ama işleri gerçekten varsa sıkıntı yok ama bahane anlamındaysa felaket olurdu

Biraz önce sevgilisi birinci ay dönümünü kutlamamış dertli üyeye yorum yaptım çok gereksiz bulduğumu yazdım. Nasıl da denk geldi iki konu. Seninki yıldönümü olduğu için önem ve özen arzediyor.

Madem bu kadar anlamlıydı neden biletini iptal ettirdin?
Niye bu kadar alınganlık gösterip bir anda karar verdin?
Neden bir anda karşısına çıkıp "sen gelmezsen ben gelirim" diyemedin?

Herşeyi erkeklerden beklersek daha çook kırılırız.
Siz hem fiziksel olarak hem de ruhen birlikte değilsiniz. Uzak mesafe ilişkilerinin kaderi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…