bugün 1. yıl:(

ayyy bebeğim yaaa İnşallah doğum gününde yanında olur. İnşallah çok güzel bir sprizle seni kendine daha çok bağlar. İnşallah bir ömür mutlu olursunuz. ve İnşallah sevgilin senin onu sevdiğinden de çok sever seni...
maşallah düzelmişsiniz darısı başımıza İnşallah

bende tam 5 yıl çektim her özel günümüzde yanlız olmayı canım. doğum günüm onun doğum günü tanışma yıl dönümü sevgililer günü hep yanlızdık. evleneli 3 ay oldu ilk defa doğum günümü birlikte kutlucaz. gönüller bir olsunda önemli değil...

bende uzaktan ilişki yürütüyorum 1,5 yıl oldu bizimde ve doğum günlerimizde yıl dönümümüzde de yan yana değildik.evet insan buruk oluyor ama yanyana güzel günleri görebilmesi içinde biraz sabretmesi gerekiyor.buruk hissedebilirsiniz normal ama kırgınlık doğru değil bence çünkü anlayış bu zamanlarda kıymetlidir.tez zamanda kavuşun inş :)

Çok çok sağol iyi dileklerin için :)
İnşALLAH bizden çok çok daha iyi olursunuz :)

siz böyle yazınca bi umut oldu içimde Allah bi ömür mutlu olmanızı nasip etsin İnşallah.
sonumuz sizinki gibi evlilikle sonuçlansınnnnn İnşallahhhh..

aminnn İnşallah.
bebeğim yok kırgın değilim dediğin gibi o gün gerçekten buruk geçti.
Rabbim sevdiklerimize tez zamanda kavuştursun:)

Ya benim gibi yıl dönümüne ulaştığında hala aşık olsaydın
ve o seni unutmuş olsaydı .
Birlikte olduğunuz için mutlu olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…