ALLAH ALLAH garip.. 1 sene öncesine kadarda benim elimde bişey yoktu..
bi tane sevgilililer gününde aldığı çiçek..
O kadar bide yolda koparttığı bi çiçek..
Bu kadardı yani.
Doğum günüm..
Yıl dönümümü 1yıl bomboş geçti..
Milllet yıl dönümünüzde ne yapıcaksınız dediğinde..
Cevapta veremezdim..
Bilmem ki derdim..
Sorduklarında ne aldı diye ??
Hiç bişey maddiyatı iyi değil dedim..
2 doğum günüm geçti hiç bişey yoktu..
Ben kıt kanaat bişey almıştım doğumgününde ama o almayınca diğerinde bende almadım..
Ayrıydık zaten..
Ama onda hiç bişey yoktu 2sindede..
Arkadaşlarıyla gezmeye para var..
Pes oynamaya para var
Halısahaya para var..
Bana gelince doğum günüm için bi tek yoldan koparıpta geldiği çiçek yok..
Herkes sevmediğini söylerdi..
Bende öyle düşünürdüm.
Çünkü günlük hayatımızda b.k gibiydi..
Ne cümleler duydum..
Nasıl davrandı bana..
Kaç gece o evinde ben uyuyorum diyip yattığında ben ağlıyodum yatağımda.
Arıyodum ''arama'' diyodu
Ota b.ka ayrılırdık..
Ben peşinde köpek olurdum..
Onunda gö.tü arşa yükselirdi..
Burda bi konum var..
Kismetim bu değilse falan diyede bi başlığı var orda ettiğim dualar oku bak...
Neler neler dedim..
Bi onu anlattım bi dua ettim..
Nasıl içtenmiş ki..
ALLAH kabul etti..
Orda yazdıklarımı yaşadı..
Peşimde koşmalar, beklemediği anla bırakmalar, benim canımın onunki kadar yanmaması.
Daha neler neler..
2 aya yakın peşimde koştu..
Seviyodum sözler yeminlerle kabul ettim..
Şimdi daha iyi davranıyor..
Arada hala odunluğu veya garip davranmaları tuhaf tuhaf davranışları oluyor ama o yorgunluktan diyor bende üstüne gitmiyorum.
Uzun sürdüğündede onun uzunluğuyla paralel bi kavga ediyoruz :)
Biz düzeldik inşALLAH seninkide düzelir..
Birde dua et bana doğum günümde bari yanımda olsun
Geçen yıl şehir dışındaydı bu yılda şehir dışında olabilir.. Doğum günümde onu yanımda istiyorum uzakta değil ya
ayyy bebeğim yaaa İnşallah doğum gününde yanında olur. İnşallah çok güzel bir sprizle seni kendine daha çok bağlar. İnşallah bir ömür mutlu olursunuz. ve İnşallah sevgilin senin onu sevdiğinden de çok sever seni... maşallah düzelmişsiniz darısı başımıza İnşallah
bende tam 5 yıl çektim her özel günümüzde yanlız olmayı canım. doğum günüm onun doğum günü tanışma yıl dönümü sevgililer günü hep yanlızdık. evleneli 3 ay oldu ilk defa doğum günümü birlikte kutlucaz. gönüller bir olsunda önemli değil...
bende uzaktan ilişki yürütüyorum 1,5 yıl oldu bizimde ve doğum günlerimizde yıl dönümümüzde de yan yana değildik.evet insan buruk oluyor ama yanyana güzel günleri görebilmesi içinde biraz sabretmesi gerekiyor.buruk hissedebilirsiniz normal ama kırgınlık doğru değil bence çünkü anlayış bu zamanlarda kıymetlidir.tez zamanda kavuşun inş :)
ayyy bebeğim yaaa İnşallah doğum gününde yanında olur. İnşallah çok güzel bir sprizle seni kendine daha çok bağlar. İnşallah bir ömür mutlu olursunuz. ve İnşallah sevgilin senin onu sevdiğinden de çok sever seni... maşallah düzelmişsiniz darısı başımıza İnşallah
bende tam 5 yıl çektim her özel günümüzde yanlız olmayı canım. doğum günüm onun doğum günü tanışma yıl dönümü sevgililer günü hep yanlızdık. evleneli 3 ay oldu ilk defa doğum günümü birlikte kutlucaz. gönüller bir olsunda önemli değil...
bende uzaktan ilişki yürütüyorum 1,5 yıl oldu bizimde ve doğum günlerimizde yıl dönümümüzde de yan yana değildik.evet insan buruk oluyor ama yanyana güzel günleri görebilmesi içinde biraz sabretmesi gerekiyor.buruk hissedebilirsiniz normal ama kırgınlık doğru değil bence çünkü anlayış bu zamanlarda kıymetlidir.tez zamanda kavuşun inş :)