Yoo bende uzaktan iliski yurutuyorum nerdeyse 4 senedir.Bu kadar dram yaratmiyorum.Eninde sonunda yanyana olacagiz varsin bikac sene boyle gecsin diyorum.Bugun icinse madem aldin biletini neden gitmedin ?Neden bilet aldigini soylemedin? Neden biletini yakiyosun? Bu kadar mi uzaksiniz mental acidan ?iletisim sorunu had safhada iliskinizde bence.Sen sayet deseydin maddi durumunu biliyorum bilet almistim ben yanina geliyorum.Muhim olan yanyana olmak,gezip tozmayalim evde oturur makarna yer yinede guzel vakit geciririz bu ozel gunu deseydin o da tamam diyecek ve su anda yaninda olacaktin.Bence sizde iletisim sorunu var ki soylememissin bile bilet aldigini.
Sevgılılık yıl donumu evlenınce akıllarda kalcak mı ki?
Erkeklerden bu kadar ıncelik beklemezsen..sende mutlu olursun,oda,bizde..
Bende rahatsız olurdum..
Ama işleri gerçekten varsa sıkıntı yok ama bahane anlamındaysa felaket olurdu
Biraz önce sevgilisi birinci ay dönümünü kutlamamış dertli üyeye yorum yaptım çok gereksiz bulduğumu yazdım. Nasıl da denk geldi iki konu. Seninki yıldönümü olduğu için önem ve özen arzediyor.
Madem bu kadar anlamlıydı neden biletini iptal ettirdin?
Niye bu kadar alınganlık gösterip bir anda karar verdin?
Neden bir anda karşısına çıkıp "sen gelmezsen ben gelirim" diyemedin?
Herşeyi erkeklerden beklersek daha çook kırılırız.
Siz hem fiziksel olarak hem de ruhen birlikte değilsiniz. Uzak mesafe ilişkilerinin kaderi bu.
En büyük derdiniz bu olsun yaaa ... Özel günleri takmayanlardanım sağ olsun bizim ki alıştırdı :) Ben yapmak isterim bir şeyler ama ondan beklemem parası olur,olmaz ne bileyim içinden gelir, gelmez... Mutlu olalım yeter.Size de mutluluklar
2009 Yılından beri uzaktan yürütüyoruz. İlk doğum günümü unutmuştu ve sonraki 1 kaçınıda üzücü oluyor fakat takmamaya çalış emin ol senin taktığın kadar takmıyorlar. Şuan 2 senedir yanımda ama genede özel günleri ben heycanla beklerim aynı heycanı göremeyince bende pek takılmam sende öyle yap boşver :)
Biletinizi omu ödiycekti ki? Yani onun masraflari varsa var, siz ne sekilde yük olacaktiniz ona anlamadim, biletinizi alip gitseydiniz, karsisina cikmadan önce yemeklik alisveris yapsaydiniz, sonrada beraber hazirlayip yeseydiniz, hersey parayla yapilmak zorunda degil, ona yük olmadan bugünü beraber gecire bilirdiniz, hem onada iyi moral olurdu bu sIkIntili günlerinde...
biletimi iptal ettirdim çünkü ne o ne de ben maaş almadık. ben yanına gitsem suan bi akrabasının yanında kalıyor benim kalacak yer sıkıntım olacaktı. bide otel aparta ayrı para verecektim. artı makarna değil her öğünü dışardan yiyecektik. ama maaşımı alımş olsaydım hiç durmaz giderdim. şimdiye kadar sevgililer gününde askerdeydi ona çok güzel video hazırlayıp göndermiştim, doğum günümde yine askerdeydi sadece yanımda olamadığı için çok üzgün olduğunu belirtti. benim için özel hiç bişey yapmadı. onun doğum gününde yine asekrdeydi ama gelmesine iki gün vardı. askerdeyken anılarımızın olduğu bir günlük tuttum kıytırık bi defter değil. deriden yapılmış gayet şık bir deftere. saat aldım 10 liralık bi saat değil o zaman o saati alabilmek için bütçemi epey zorlamak zorunda kalmıştım. kutunun içini minik kağıtlar,onu sevmemin nedenlerini bi deste kağıtla defter yapıp kutunun içine atmıştım.ki ben o zaman çalışmıyor bursumla idare etmeye çalışıyordum. neden anlattım bunları çünkü askerden geldi eli boş geldi, sana çok güzel bi süprizim var dedi yanına gittiğimde hiç bir süprizinin olmadığını öğrendim. kolye aldığını söyledi sonradan ablasının çok beğendiğini ve aldığını söyledi. şimdi düşünüyorum ben o kadar uğraşmışım birşeyler için. ki ilk defa bi özel günümüzde özgürdü değer verseydi avans alır o gelirdi yanıma. ki ondan beklemiştim bir kere olsun ondan bişeyler beklemiştim. canım sıkılıyor...
'Ablası beğenmiş almış' Yalan ya ama bir erkeği bir şeyler alması için zorlamayın veya özel günlerde bir şey alacak diye beklemeyin kim bilir parası anca kendine ve ailesine yetiyordur belki... Seviyorsa önemsiz bunlar bence canınızı sıkmayın.biletimi iptal ettirdim çünkü ne o ne de ben maaş almadık. ben yanına gitsem suan bi akrabasının yanında kalıyor benim kalacak yer sıkıntım olacaktı. bide otel aparta ayrı para verecektim. artı makarna değil her öğünü dışardan yiyecektik. ama maaşımı alımş olsaydım hiç durmaz giderdim. şimdiye kadar sevgililer gününde askerdeydi ona çok güzel video hazırlayıp göndermiştim, doğum günümde yine askerdeydi sadece yanımda olamadığı için çok üzgün olduğunu belirtti. benim için özel hiç bişey yapmadı. onun doğum gününde yine asekrdeydi ama gelmesine iki gün vardı. askerdeyken anılarımızın olduğu bir günlük tuttum kıytırık bi defter değil. deriden yapılmış gayet şık bir deftere. saat aldım 10 liralık bi saat değil o zaman o saati alabilmek için bütçemi epey zorlamak zorunda kalmıştım. kutunun içini minik kağıtlar,onu sevmemin nedenlerini bi deste kağıtla defter yapıp kutunun içine atmıştım.ki ben o zaman çalışmıyor bursumla idare etmeye çalışıyordum. neden anlattım bunları çünkü askerden geldi eli boş geldi, sana çok güzel bi süprizim var dedi yanına gittiğimde hiç bir süprizinin olmadığını öğrendim. kolye aldığını söyledi sonradan ablasının çok beğendiğini ve aldığını söyledi. şimdi düşünüyorum ben o kadar uğraşmışım birşeyler için. ki ilk defa bi özel günümüzde özgürdü değer verseydi avans alır o gelirdi yanıma. ki ondan beklemiştim bir kere olsun ondan bişeyler beklemiştim. canım sıkılıyor...
uzakta ilişki taşımak çok zordur.ilişkimin birinci yılı ve yanımda değil. farklı şehirlerdeyiz. o çalışıyor ben çalısıyorum.
hiç bir özel günümüzde beraber değildik. doğum günleri, sevgililer günü vs. çünkü askerdeydi.
ve bugün pek önemli değil aslında ama ben buna içerledim. bugün yanımda olmasını çok istedim. canım sıkılıyor.
bu konuyu neden açtım! sizinle dertleşmek istedim. bugün mutsuzum, bugün yalnızım...
ben gidecektim aslında biletimi almıştım, işe gireli daha bir ay oldu maaşını almaması ve bulunduğu şehirde ev tutacak olması, kışlık alışveriş yapacak olması nedeniyle çok masrafının olacağını söylediği zaman gitmekten vazgeçtim. ona söyleyemedim bile gelecem bilet aldım diye
ilişkilerde bu tarz şeyleri pek önemsemezdim ama bugün canımın acıdığını hissettim.
geçen yıl bugün oysa ne kadar mutluyduk, yanımdan ayrılamamıştı, şimdi ise yanıma gelmemesi için bahaneleri var.
farklı bi dünyadayım bugün, kötü birgün. biraz önce aklıma geldi acaba suan otobüste mi? belki bana süpriz yapacaktır. iş çıkışıma gelecektir diye düşündüm ama karakterini bildiğim için böyle bişeyin imkansız olduğu aklıma geldi. heyecanım yerle bir oldu.
ufff ne yazdığımı bile bilemiyorum epey uzun olmuş kusuruma bakmayın
benimde derdimi, acımı, sancımı paylaşabildiğim sadece sizler varsınız. ve iyiki varsınız.
Rabbim gönlünüzde kim varsa hakkınızda onu hayırlı eylesin inşallah. mutlu olun, esen kalın...
Hata sende.Yaptiklarina bak.Adam kendini dunyada tek saniyor ve kilini kipirdatmiyor.Bu kadar fedakar verici olursan boyle olur.Eski halimi goruyorum sende.Bende boyleydim.Su anda hic valla.En rahati kafa rahat.
'Ablası beğenmiş almış' Yalan ya ama bir erkeği bir şeyler alması için zorlamayın veya özel günlerde bir şey alacak diye beklemeyin kim bilir parası anca kendine ve ailesine yetiyordur belki... Seviyorsa önemsiz bunlar bence canınızı sıkmayın.
uzakta ilişki taşımak çok zordur.
Ve sen onun yanında değilsin.
Ve gerçekten belki de dediği kadar zorlanıyor.
Madem sen o kadar seviyorsun ve yanına gidecek boyutta ilişkiniz masrafları sen karşılasan?
eski haliniz. şimdi nasıl değiştiniz bana ne öneriyorsunuz:)
benim ondan bi beklentim yok zaten dedğiniz gibi seviyorsa hediye felan luzumsuz. zaten benim en güzel hediyem o. ama işte ayrı olunca insan görmek istiyor. özlüyorum. bu sefer ondan beklemiştim ama kısmet değilmiş.
yazdığım gibi bende maaşımı henüz almadım maddi anlamda yeterli olsaydım herşeyi ben karşılardım. ki daha önce de bi kaç kez oldu bu.
anlattığına göre çok vericisin bu ilişkide... hak ettiği gibi davransan... baksana kolye aldım demiş, sonra ablam beğendi ona verdim... çok ayıp... artık kendini dizginle çok verici oldukça sömürülürsün... hayat maalesef acımasız...
hem de çok acımasız. ilişkimde mesafeyi bir türlü koruyamıyorum malesefsaflık mı salaklık mı bilmem ama sevginin arkasına sığındığım bi gerçek...
aslında olması gerekensin de millet olması gereken gibi değil...
biletimi iptal ettirdim çünkü ne o ne de ben maaş almadık. ben yanına gitsem suan bi akrabasının yanında kalıyor benim kalacak yer sıkıntım olacaktı. bide otel aparta ayrı para verecektim. artı makarna değil her öğünü dışardan yiyecektik. ama maaşımı alımş olsaydım hiç durmaz giderdim. şimdiye kadar sevgililer gününde askerdeydi ona çok güzel video hazırlayıp göndermiştim, doğum günümde yine askerdeydi sadece yanımda olamadığı için çok üzgün olduğunu belirtti. benim için özel hiç bişey yapmadı. onun doğum gününde yine asekrdeydi ama gelmesine iki gün vardı. askerdeyken anılarımızın olduğu bir günlük tuttum kıytırık bi defter değil. deriden yapılmış gayet şık bir deftere. saat aldım 10 liralık bi saat değil o zaman o saati alabilmek için bütçemi epey zorlamak zorunda kalmıştım. kutunun içini minik kağıtlar,onu sevmemin nedenlerini bi deste kağıtla defter yapıp kutunun içine atmıştım.ki ben o zaman çalışmıyor bursumla idare etmeye çalışıyordum. neden anlattım bunları çünkü askerden geldi eli boş geldi, sana çok güzel bi süprizim var dedi yanına gittiğimde hiç bir süprizinin olmadığını öğrendim. kolye aldığını söyledi sonradan ablasının çok beğendiğini ve aldığını söyledi. şimdi düşünüyorum ben o kadar uğraşmışım birşeyler için. ki ilk defa bi özel günümüzde özgürdü değer verseydi avans alır o gelirdi yanıma. ki ondan beklemiştim bir kere olsun ondan bişeyler beklemiştim. canım sıkılıyor...
Hadi hepsini anlarım..
Maddiyatsız bişey yapılmıyor ne yazık ki
Hele uzak mesafe ilişkilerinde ya hediye alıp gönderşceksşn ya sen gidiceksin yani hep masraf..
Hepsini anladımda ablasının hediyeyi almasını anlamadım..
Ben çok tepki verirdim ki bi kere benim istediğim şeyi yapmayıp gidip aynısını kuzenleriyle yaptı hala içimdedir..
Nasıl ağlamıştım..
Benimle bi anı olsun diye bişey yaptığı yok kuzenleri arkadaşları isteyince hemen var...
Bende ''ne saçma şey !'' olan şey onlara gelince ''aa tabii'' oluyor..
Bak yine içim acıdı..
Diğer konularda davranışları nasıl ?
Bende inanmadım kolye aldığına bu erkekler ne kadar rahat yalan söylüyorlar, ilerde evlendiğinde eşiyle ablasının arasının açılması ihtimalide olsa.. Insan sevildiğini hissetmek istiyor çok kıymetli bişey değil aslında istenilen bir emek harcasın istiyor sevdiği konu sahibi bence konu hediye değil erkek arkadaşının seni görmek için hiçbir şey yapmaması.'Ablası beğenmiş almış' Yalan ya ama bir erkeği bir şeyler alması için zorlamayın veya özel günlerde bir şey alacak diye beklemeyin kim bilir parası anca kendine ve ailesine yetiyordur belki... Seviyorsa önemsiz bunlar bence canınızı sıkmayın.
ayyy yavrum benim sıkma canını beee amann herşey olacağına varır :) ama benden sana bi tavsiye böyle gübnler bizim için çok önemli karşı taraf öküzse kusura bakma da ne olursa olsun değişmiyolar ve bizi anlamyolar. bizde kendimiz doğal olarak değersiz hissediyoruzilişkimin birinci yılı ve yanımda değil. farklı şehirlerdeyiz. o çalışıyor ben çalısıyorum.
hiç bir özel günümüzde beraber değildik. doğum günleri, sevgililer günü vs. çünkü askerdeydi.
ve bugün pek önemli değil aslında ama ben buna içerledim. bugün yanımda olmasını çok istedim. canım sıkılıyor.
bu konuyu neden açtım! sizinle dertleşmek istedim. bugün mutsuzum, bugün yalnızım...
ben gidecektim aslında biletimi almıştım, işe gireli daha bir ay oldu maaşını almaması ve bulunduğu şehirde ev tutacak olması, kışlık alışveriş yapacak olması nedeniyle çok masrafının olacağını söylediği zaman gitmekten vazgeçtim. ona söyleyemedim bile gelecem bilet aldım diye
ilişkilerde bu tarz şeyleri pek önemsemezdim ama bugün canımın acıdığını hissettim.
geçen yıl bugün oysa ne kadar mutluyduk, yanımdan ayrılamamıştı, şimdi ise yanıma gelmemesi için bahaneleri var.
farklı bi dünyadayım bugün, kötü birgün. biraz önce aklıma geldi acaba suan otobüste mi? belki bana süpriz yapacaktır. iş çıkışıma gelecektir diye düşündüm ama karakterini bildiğim için böyle bişeyin imkansız olduğu aklıma geldi. heyecanım yerle bir oldu.
ufff ne yazdığımı bile bilemiyorum epey uzun olmuş kusuruma bakmayın
benimde derdimi, acımı, sancımı paylaşabildiğim sadece sizler varsınız. ve iyiki varsınız.
Rabbim gönlünüzde kim varsa hakkınızda onu hayırlı eylesin inşallah. mutlu olun, esen kalın...
ondan istediğim pahalı bi hediye değildi. bi kolye 3-5 ama benim için değeri çok büyüktü ki tabi varsa öyle bişey. ablam aldı deyince çok bozuldum canım yandı sanki ama hiç bişey diyemedim. tabiki benim de hala içim de. elimde bak bu da sevgilimin bana aldığı bişey diyeceğim hiç bişey yok. ya da kendi elleriyle yapmış diyebileceğim
öncelikle yanına gittiğimde sanki dünyadaki tek kadın benmişim gibi davranır bir sıkıntımız olmaz. üzerime titrer ama ayrılınca odun, kalas aklına ne gelirse onlardan oluyor. kıskanç ufacık bişeyden sorun çıkarır. yanlış bir şey söyleyim 2 saat tartışır benimle. ama bişey yapacaksa da benim fikrimi alır. sorar, danışır. öyle yani...
Bende inanmadım kolye aldığına bu erkekler ne kadar rahat yalan söylüyorlar, ilerde evlendiğinde eşiyle ablasının arasının açılması ihtimalide olsa.. Insan sevildiğini hissetmek istiyor çok kıymetli bişey değil aslında istenilen bir emek harcasın istiyor sevdiği konu sahibi bence konu hediye değil erkek arkadaşının seni görmek için hiçbir şey yapmaması.
ayyy yavrum benim sıkma canını beee amann herşey olacağına varır :) ama benden sana bi tavsiye böyle gübnler bizim için çok önemli karşı taraf öküzse kusura bakma da ne olursa olsun değişmiyolar ve bizi anlamyolar. bizde kendimiz doğal olarak değersiz hissediyoruzboşver takma sende bu kadar hem karakterini çözmüşsün artık napcan seninkide böyle bacım ama bi süpriz yapsaydı iyi olurdu ya da en azından bi çiçek gönderseydi bari ya bak sinir oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?