• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 11.günüm ve kan testine gidiyorum

gözün aydın canım senin adına çoook sevindim ya ..allahım diger isteyen herkese nasip eder işallh :Saruboceq:

vuslat gozun aydın hıc belırtı varmıydı arkadaşım
ben de 25 test gunum bugune kadar hıc bır belırtı yok
7 gun ıdrar testı bende duşunuyorum

canimmmmmmmm senin adina cok sevindimmmmmmmmmmmm tebrikler Allah tamamini erdirsin........

canım cok sevındım rabbım tamamına erdırsın saglıcakla kucagına alman dılegı ıle senın kacıncı gun taransferıydı benım 6. gun kan testım 1 cıkmıstı bende arstırdım yumurtalar dollendıkten 8-9 gun sonra hcg kana salınır dıyodu da

Anammmmmmmmmmmmmmmm, tebrikler canim nasil sevindim vallahhhhhh, darisi isteyen herkesin basina, sag slim kucagina aldigin gunleri de gostersin rabbimiz insallhhhhhhhhhhh .

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum
kim msj yazdıysa okuduğum her mesaj için
sağolun ben yokken arkamdan ettiğiniz hayır dualar kabul gördü

dilerim allahtan sizlere tez zamanda yaşatsın

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum
kim msj yazdıysa okuduğum her mesaj için
sağolun ben yokken arkamdan ettiğiniz hayır dualar kabul gördü

dilerim allahtan sizlere tez zamanda yaşatsın

canım çok sevindim çok tebrik ediyorum allahım kucağına aldığın günleri de göstersin

vuslat gozun aydın hıc belırtı varmıydı arkadaşım
ben de 25 test gunum bugune kadar hıc bır belırtı yok
7 gun ıdrar testı bende duşunuyorum

canım bende büyük bir belirti yoktu kasık ağrısı vardı arada giren

ben 7.günde testi negatif çıkacağını düşünerek yaptım

negatif çıkacaktı ve bende kendimi yavaş yavaş alıştırmaya başlayacaktım ama dr bile şaştı çok erken yapmışsın garantisi yok dedi

ama tabii bu konuşmalar kan testi sonucunu almadan önceydi

yani bende 7.günde çok silikte olsa çıktı

canım çok sevindmm.. allahım kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. dilerim herşey yolunda gider...
ilk denemenmiydi canım?

Vuslatçım,çok sevindim tatlım...Tebrik ederim...

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin canım...

Çok sevindim çok,maşallah sübhanallah...Benim de 4 günüm kaldı teste,bakalım hayırlısı...

Tebrik ederim, Allah Tamamına erdirsin inşallah...... Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....
Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.....

Vuslatçım,çok sevindim tatlım...Tebrik ederim...

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin canım...

Çok sevindim çok,maşallah sübhanallah...Benim de 4 günüm kaldı teste,bakalım hayırlısı...

canıııııııımmmmmmmmmm

hadi senden de hayırlı haberler bekliyorum

inşallah rabbim sana da nasip edecek bu sefer

bu kandil gecesinde dualarımdasın canım

4 gün sonra ben katlandımı katlanmadımı sende hamile olduğun haberini verceksin inşallah

Back
X