- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya arkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım. Ne aşkı?! Bu hanım benim en yakın arkadaşımdı. Her gün birlikte yemek yerdik. Her sırrımızı paylaşırdık, kötü günlerimizi birlikte geçirirdik. Birbirimize destek olurduk. Sizin hiç mi böyle bir arkadaşınız yok. Bir gün geliyor pat diye sizinle alakasını kesiyor. Başka insanlarla vakit geçirmeye başlıyor. Yani siz böyle bir durumda nasıl tepki verirdiniz. Üzülmeme anormal bir durummuş gibi tepki veriyorsunuz ama bence üzülmek çok normal bir durum.Yazmak istediklerimin, en kibar şekilde ifade edilmiş hali şu yorumunuz![]()
Hoşlandığı kişiyle vakit geçirmek uğruna derken ? Bundan doğal ne var acaba ..ayrica arada sizinle de görüşebilirDünkü konumu biliyorsunuz. Bugün arkadaşımı karşıma aldım açık açık konuştum. Meğer benim yerime vakit geçirdiği kişiler arasında birisinden hoşlanıyormuş. Ve o kişiler de benim gayet hoşlanmadığım bir grup. Yani aşk uğruna, hoşlandığı kişiyle vakit geçirmek uğruna artık o kişilerle görüşmek istediğini söyledi. Ben de tamam dedim. Kısacası hanımlar yalnız kaldım. İlave:Ya arkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım. Ne aşkı?! Bu hanım benim en yakın arkadaşımdı. Her gün birlikte yemek yerdik. Her sırrımızı paylaşırdık, kötü günlerimizi birlikte geçirirdik. Birbirimize destek olurduk. Sizin hiç mi böyle bir arkadaşınız yok. Bir gün geliyor pat diye sizinle alakasını kesiyor. Başka insanlarla vakit geçirmeye başlıyor. Yani siz böyle bir durumda nasıl tepki verirdiniz. Üzülmeme anormal bir durummuş gibi tepki veriyorsunuz ama bence üzülmek çok normal bir durum.
Benim hiçbir zaman bu denli samimi arkadaşlıklarım olmadı. Kimseyle sırlarımı paylaşacak kadar yakın olmadım. Kimsenin sırrını bilmekte istemedim. Arkadaşlıklarım bozuldu diye hiç üzülmedim. Çünkü kimseye böyle büyük anlamlar yüklemedim.Ya arkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım. Ne aşkı?! Bu hanım benim en yakın arkadaşımdı. Her gün birlikte yemek yerdik. Her sırrımızı paylaşırdık, kötü günlerimizi birlikte geçirirdik. Birbirimize destek olurduk. Sizin hiç mi böyle bir arkadaşınız yok. Bir gün geliyor pat diye sizinle alakasını kesiyor. Başka insanlarla vakit geçirmeye başlıyor. Yani siz böyle bir durumda nasıl tepki verirdiniz. Üzülmeme anormal bir durummuş gibi tepki veriyorsunuz ama bence üzülmek çok normal bir durum.
İyide nedir bu yani hoşlandığı bı kişi varmış ayrıca bir grup edinmiş ne var bunda.tamam sorun değil onlarla ayrı gorusursun benimle ayrı görüsursun diyebilirdiniz..neden tamamen bitirmeyi tercih ettiniz arkadasliginiziYa arkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım. Ne aşkı?! Bu hanım benim en yakın arkadaşımdı. Her gün birlikte yemek yerdik. Her sırrımızı paylaşırdık, kötü günlerimizi birlikte geçirirdik. Birbirimize destek olurduk. Sizin hiç mi böyle bir arkadaşınız yok. Bir gün geliyor pat diye sizinle alakasını kesiyor. Başka insanlarla vakit geçirmeye başlıyor. Yani siz böyle bir durumda nasıl tepki verirdiniz. Üzülmeme anormal bir durummuş gibi tepki veriyorsunuz ama bence üzülmek çok normal bir durum.
Benle görüşmeyi bıraktığı için zaten sıkıntı oldu. Ayrı Ayrı görüşmedik.İyide nedir bu yani hoşlandığı bı kişi varmış ayrıca bir grup edinmiş ne var bunda.tamam sorun değil onlarla ayrı gorusursun benimle ayrı görüsursun diyebilirdiniz..neden tamamen bitirmeyi tercih ettiniz arkadasliginizi
Tam bir film repliği... oturarak alkışlıyorum sizi bravo.Benim hiçbir zaman bu denli samimi arkadaşlıklarım olmadı. Kimseyle sırlarımı paylaşacak kadar yakın olmadım. Kimsenin sırrını bilmekte istemedim. Arkadaşlıklarım bozuldu diye hiç üzülmedim. Çünkü kimseye böyle büyük anlamlar yüklemedim.
O yüzden sizi anlayamıyorum. Duygularınızı kocama hissettiğim duygulara benzettim. Ki o bile beni bırakıp çekip gitse, giden bir adamın arkasından ağıt yakacak bir kadın da değilim
Bu yüzden hayatımda 2. şahıslar beni hiç üzemedi