bugun ameliyatim var ve yememen gereken bisey yemisim farkinda olmadan

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Ayy gercekten dogru ne kadar sakinirsan o kadar aksilikler birakmaz seni cok kasmican cok pimpirikli olmucan sonuna kadar dogru
Bende tam tersi bi insanim naparsin bugun aksam ameliyatim var ve dun esim yaban mersini getirmis cok sevdigimi bildigi icin bende bir avuc yedim sonra bi baktim ameliyattan once yenilmemesi gereken ilk sey! Aspirin gorevi gorup kan sulandiriyomus
Umarim bugun bi sorun olmaz hastane islerimde de evraklari tamamlayana kadar surekli sorunlar cikti cok ugrastim anestezicisen onay alana kadar..ustunede her zaman evde bulunmayan yaban mersini birden onume geldi saka gibi..ameliyattan 15 gun once yenmemesi gerekiyomus
Insallah bugun bari isim rast gider herseyim hazir
Ve size tavsiyem pozitif hayata umutla bakan mutlu insanlar olmak en faydalisi yoksa her isin ters gitmesi kacinilmaz
Olduktan hemen sonra yine yazicam sureci burdan
hadi bana bol sans...

İlk kez böyle bişey duydum ameliyattan 7-8 saat önce hiçbir şey yenmemesi gerektiğini bilirim okadar

Bana da hemsire aspirin turevleri ve kan sulandirici gidalardan uzak dur ornegin maydonoz demisti. Bugun mutlaka soyle yedigini doktoruna

Valla iste buda kani sulandirici seylerin basinda geliyo simdi soylerim iptal olur diyede korkuyorum ben bi daha refakatci de bulamam cocuklarida ayarlayip gidemem insallah sorun olmaz

Benimde ameliyattan 1 gün önce yediğim çeyrek limon ameliyatımın ertelenmesine sebebi olmuştu yıllar önce

Kesinlikle doktora sozlemelisiniz ertelenir diye korkmayin caninizdan onemli degil sonucta cerrahin yapicagi ameliyat kadar hastanin alacagi anestezide onemli bir suru komplikasyonlar cikabilir kanama artar morarma cogalir ayriyetten ameliyat sirasinda neler olabilir onlari sayamam bile (not anestezi teknisyeniyim) (yaban mersiniyle ilgili bir bilgim yok en guzeli anesteziste sormak)

Bide saklayacskmisin pes..ameliyat bu bıçak altına yatıyorsun..kendini dusunmuyorsan çocuklarını dusun..ertelensin yani..burnundan kıymetsiz değiller herhalde..

Soyledim az miktar oldugu icin sorun olmaz dediler aksam 6 da oldum amelitatimi gozlerim baya mor ilk 1 saat dayanilmaz bi agrim oldu serum verdiler suan daha iyiyim

Back
X