• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

yok bilmiyorum

nasıl yani kürt diye istemiyorlar diyorsun ama zaten değillermiş ki o zaman sorun ne?

çok üzüldüm sana şu anda.dayak atmak ne demek istemiyorum der olur biter.
Babamla annenin ortak bi akrabalar i vardi. Ben oglanla görüştüm bisey hissetmedim. Ben ne yapabilirim ki. Babam da dedi ki o zaman. Sen bizim istediğimi zi istemedin bizde senin istediğin olursa istemeyecegiz dedi.

ne kadar saçma yaşınız müsaitse neden bu tepkiyi veriyor aileniz anlamadım hele ki dövmek :KK57: allah yardımcınız olsun
Nolur dua edin çok korkuyorum. Nasip se agizlari bağlanır demi. Nolur istihareye de yattim birbirimize nasip miyiz diye kötü bi şey görmedim. Nolur dua edin.

Bence kadın aramasın direk eve gelsinler sendd istediğini belli etme onlar normal görücü gibi gelip istesinler sende biraz mırın kırın et sonra kabul edersin

Babana hatrı geçen konuşabilecek kimse yokmu araya birini sokmalısın bence

Babada baba değil ya neyse...
İnan kimse yok. Varda onlardan çok cekinirim. Komşum var. Ama bütün yollari kapatti zaten babam basta . x e söylesen bile olmayacak demişti. Kimsem yok.

Günaydın.
Bence acele etmesen.
Madem bu kadar tepki verecekler,yaşın da küçük zaten,daha bekleyebilirsiniz.
Gün ola harman ola.
Yerinde olsam evlenmek için değil de çalışmak için bastırırdım.

Irk ayrımı değil de kültür farklılığı aklıma geldi.. Memleketler çok uzaksa sıkıntı olur. Ama evlilik isteği nedeniyle kız dövülmez. Senin demen başka annesinin arayıp müsaitseniz hayırlı bir iş için geleceğiz demesi başka. Ne olursa olsun aileni sakın silme. Başka konularda da problemli bir ailen yoksa emin ol geleceği gördükleri için böyle davranıyorlardır.
Yok abla kültür farkliligi da öyle yok. İki memleket arazi uzaklik 5 saat. Abla eski konularimi okursan anlarsin nasil bi ailem olduğunu.

Babamla annenin ortak bi akrabalar i vardi. Ben oglanla görüştüm bisey hissetmedim. Ben ne yapabilirim ki. Babam da dedi ki o zaman. Sen bizim istediğimi zi istemedin bizde senin istediğin olursa istemeyecegiz dedi.
pardon!
4 yıldır bu çocukla birlikte değil misiniz
nasıl ailenizin önerdiği ile görüştünüz?
sevgilinizin haberi var mıydı peki.. hiçbişey anlamadım

• Beğen
Reactions: KV_
Yaşının küçük olduğu hemen anlaışılıyor zaten ne demek babam dövecek, telefonu elimden alacak. bak yarın öbür gün de eşinden yersin bir kazık ondan sonra çok pişman olursun. acele etme. işe gir mutlaka. çalış ve paranı kazan hayatını kendin kur ondan sonra zaman geçsin çık ailenin karşısına ben bu adamla evleneceğim de. o zamana kadar ailen de unutur bunları. Ama her şeyden önce çalışman lazım kendini garantiye alman lazım burda kaç genç kadına söyledik dilimizde tüy bitti yapmayın şu hayati hataları.

Bence sizin yaşınız oldukça küçük ve evlenmeye henüz uygun biri değilsiniz yazdıklarınız bunu gösteriyor. Yoksa evlenme çağına gelmiş koskoca kızı babası nasıl döver? nasıl teli elinde alır?

Kaldı ki bu çocuktan anne babanın zaten haberi vardır. 4 yıl az zaman değil görüşüyorsunuz bunu ailenizin bilmemesinin imkanı yok, biliyorlardır. 4 sene çıkmanıza görüşmenize göz yuman aile o zaman döver telefonu elinizden alırdı. Şimdi sadece annesi arayacak diye mi sana bunu yapacaklar zaten daha önce açılmışsın bu insanla görüştüğün aşikar. Bana inandırıcı gelmediniz. Hem 20 yaş çok küçük bir yaş evlenmeye karar vermek için.
Abla buradan öyle gözüküyor olabilirim ama beni kendi istediklerine verselerdi su an 6 aylik evliydim.
Mesele yaş değil. Babam yanimda bir erkeği bile durdurmaz disarda. Hastanede zira beklerken bile yaninda bir erkek görünce beni kenara ceker falan. Çok katidir.
Çok asiri katidir. Erkek kuzenlerimle gorusmuyorum. Simdi biraz anladin mi abla. Ailem böyle biri. Bu zamana kadar ayrilirim diye ses etmedi. Ama simdi israr ettiğimi görünce is ciddiye binince çok patlayacak.

Kısmetse agız dil baglanır derler inşallah öyle olur içleri ısınır. Hasta olcaksın bu kadar strese girme nolur
İnşallah abla inşallah. Olur mu öyle.
Beni biliyorsun değil mi .
Çok sikintidayim kimsem yok. Teyzem bile baştan benimleydi. Ama annem neler dediyse oda bana düşman gibi.

pardon!
4 yıldır bu çocukla birlikte değil misiniz
nasıl ailenizin önerdiği ile görüştünüz?
sevgilinizin haberi var mıydı peki.. hiçbişey anlamadım
Konu sahibinin eski konularına bak gülendam ailesinin onay vereceğini yine düşünmüyorum nedense eski konularından ötürü.

canım arkadaşlarında dediği gibi, babanın lafına sözüne itibar ettiği biriyle konuş bu illa aileden olmak zorunda da değil, baban kime saygı duyacaksa, bunu yapmaktan başka çaren yok gibi görünüyor
Abla inan kimsem yok. İnan ki yok. Komşum var ona da çok cekinirim. Oda severek evlenmeyi onaylamayan biri.

Bence kadın aramasın direk eve gelsinler sendd istediğini belli etme onlar normal görücü gibi gelip istesinler sende biraz mırın kırın et sonra kabul edersin
Öyle olunca ailem daha çok kizmaz mi .
Ayni şehirde değiliz. Ailem adini soy adini biliyor . arasalar daha çok onlar istiyor gibi gosteriyim yoksa arkasında mi duruyum

Abla inan kimsem yok. İnan ki yok. Komşum var ona da çok cekinirim. Oda severek evlenmeyi onaylamayan biri.
canım sen yine de mücadeleyi bırakma, sevmediğin bi adamla evlenecek değilsin, ana baba yani bu taş değil ya, ne bileyim hiç mi tv izlemezler kamu spotlarını bile izleseler tavırlarının yanlış olduğunu anlarlar yani... Umarım korktuğun başına gelmez, herşey gönlünce olsun

Elmas güzel düşün ve bol bol dua et. Belki ailen ilkinde istemeyebilir ama ısrarcı olun mutlaka inatları kırılacaktır. Allahımm ne babalar var kız benim istediğimle evlenmedi diye dövülür mü yaa?
Ha yalnız bir iki konunu hatırlıyorum o adamla evlenmek istediğine emin misin onu da düşün?

Bizide haberdar et olur mu?

Back
X