• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

Konu yaş değil diyorsun da zaten yaşın küçük.
Bu aile baskından kaçıp daha kötü duruma düşme.
Ayrıca yaşın küçük seviyorsa sevgilin beklesin ne bu acele.
Ailenin diretmesinin illa ki bir nedeni vardır.
Kendi istedikleri olmadı diye dğeil farklı bir neden.

Son düzenleme:
Abla anlatmadigim birşey yok. Çünkü kendimi kandirmis olurum. Benim çözüm bulmam lazim. Bu zamana kadar ilk defa adim atilacak. Yani bundan sonra belli olacak. Ben sanmıyorum hic bi aile siz görüşüyor musunuz iyi soyle de istemeye gelsinler diyeceğini. İlk defa adim atılacak. Ailemin istediği para değil . kürt dür onlar diyor. Bide dini acidan namazini kiliyor mu dinine bağlı mi diyor mesele bu ikisi. Ama daha tanimiyorlar. Bende diyorum bi gelsin bi bakin oturusuna kalkisina diyorum. Anlarlar az çok. Ama böyle beni daha çok itiyorlar. Yanlis var sa goremem ki. Gel arkamda dur bi birlikte bakalim sonra bana fikrini soyle. Daha yüzünü bile görmeden hakaretler yagdirirsa , onlar kürt bilmem ne derse ben de has kusura bakma siz şöyleymişiniz diyemem ki abla. Haksiz miyim. Arkamda durmuyor sonra kacsam kaçtı olur adim.
Ya bu anlattiklarin aynisini bende aileme diyip karsilarinhda duruyodum
Bana gore cok iyi insanlardi oyle guzel boyadilarki gozumu
bende aileme madem oyle bi gelsinler gorun soz takalim eger derseniz su huylari hosumuza gitmedi orada yuzugu atarim diye soyluyodum
ama onlarin duyduklari vardi ben kabullenmiyodum
yasim kucukdu soz takmak cok erkendi madem oyle beklesin dediler
ama ben kafamin dikine giderek gordum gorecegimi agzimin payini cok guzel aldim oturdum biyerlerimin ustune

Ben cok aile biliyorum kizinin gorustugunu duyunca arastirip gelsinler diyen
ama 20 yasi cok erken oldugu icin kabul etmemem sebebi en bastan

İyi o zaman ayrı olursanız ikiniz içinde iyi olur..
Kesinlikle ayrı şehirde olmanız beyin sağlığınız için daha mantıklı..
İnşallah ablacim su isteme meselesini bi atlatsaydik. Onlara da sira gelecek inşallah. Ben yalniz birakmazsiniz değil mi. ? Bugün arayacak. Nasip davraniyim anneme babama karsi abla. Biraz fikir verin benden buyugumsunuz

evden kaçmayı hiçbir zaman doğru bulmadım,burda da hep söyledik aileniz istemiyorsa bir bildikleri var diye..ama burda durum çok farklı.. ne yaızk ki her aile bir değil.
annesi,2 insanınn birbirini sevmesinden nefret ediyor,tv de bile görse dayanamıyor düşünsene...sevdiğiyle evlenme fikri çok ters.o yüzden devamlı baskı uyguluyor bu kıza. babasını dolduruyor..baba da benzeri. 20 yaşında kız evde hapis hayatı yaşyıor,kendileri gibi olan bir aileye verecekler bu kızı da..
şimdi aile haklı asla diyemem.. elmasa da ailenin vardır bir bildiği diyemem..çünkü oğlanı tanımak bile istemediler. annesi geleyim dedi istemediler.babası da öyle..o yüzden sorun sadece "sevmek" ...yoksa damatla ilgili falan bir mesela değil..
sevgiyi bilmeyen istemeyen insna da benim gözümde eksiktir. sözüne uymak doğru değildir.

bende aileme madem oyle bi gelsinler gorun soz takalim eger derseniz su huylari hosumuza gitmedi orada yuzugu atarim diye soyluyodum
ama ben kafamin dikine giderek gordum gorecegimi agzimin payini cok guzel aldim oturdum biyerlerimin ustune

Biraz daha açabilir misin . tam olarak kaç yasindaydin ne yasadin ?

evden kaçmayı hiçbir zaman doğru bulmadım,burda da hep söyledik aileniz istemiyorsa bir bildikleri var diye..ama burda durum çok farklı.. ne yaızk ki her aile bir değil.
annesi,2 insanınn birbirini sevmesinden nefret ediyor,tv de bile görse dayanamıyor düşünsene...sevdiğiyle evlenme fikri çok ters.o yüzden devamlı baskı uyguluyor bu kıza. babasını dolduruyor..baba da benzeri. 20 yaşında kız evde hapis hayatı yaşyıor,kendileri gibi olan bir aileye verecekler bu kızı da..
şimdi aile haklı asla diyemem.. elmasa da ailenin vardır bir bildiği diyemem..çünkü oğlanı tanımak bile istemediler. annesi geleyim dedi istemediler.babası da öyle..o yüzden sorun sadece "sevmek" ...yoksa damatla ilgili falan bir mesela değil..
sevgiyi bilmeyen istemeyen insna da benim gözümde eksiktir. sözüne uymak doğru değildir.
Doğru abla hepsini yazmisin. Yüzünü bile görmediler. Annesi bugün arayacak. Tanisacak. Annem bagirip cagirip hakaret ederse ben napiyim abla çok mahcup olurum ya :(

dediklerin çok doğru ama ailesi normal değil ki..bu oğlan olmasaydı şimdiye kadar kızı evlendirmişlerdi çoktan..dertleri de o zaten,istedikleri bir akraba mı ne vardı aynı kendileri gibi çok kapalı,ona vermek istediler..eşmas istemedi diye olay çıktı. dayak yedi işte kızcağız.
yukarda dediğim gibi tek sorun seviyor olması oğlanla ilgili birşey bildikleri araştırdıkları yok.

Doğru abla hepsini yazmisin. Yüzünü bile görmediler. Annesi bugün arayacak. Tanisacak. Annem bagirip cagirip hakaret ederse ben napiyim abla çok mahcup olurum ya :KK43:
bence az çok hazırlıklı olarak arayacaktır annesi. belli olmaz bu işler belki anneni ikna eder.olumsuz düşünme...
sana eksisi ne olur dersin,eni konu kv bu,sen kaçarsan oğlana,sonradan yüzüne vurabilir bu durumları.arkanda kimse yok diye ezmek isteyebilir vss...
kimse adına mahçup olma ayrıca herkes kendinden sorumlu annen de olsa..ezdirme de kendini kv ye asla...

Elmas, bu adam ne iş yapıyor?
4 sene boyunca siz flört ederken ne okudu,nerelerde çalıştı?
Borçla,krediyle düğün yapmazsınız di mi?
Bak güzel kardeşim hayat inan çok acımasız,bunları hesaplayıp yola çıkıyorsun di mi?
Yarın para yok diyerek seni kendi ailesinin yanına taşırsa,git çalış diye seni olur olmaz işlere gönderirse ne yaparsın?
Zaten naifsin,hassassın,daha çok ezilirsin diye korkarım.

İnşallah ablacim su isteme meselesini bi atlatsaydik. Onlara da sira gelecek inşallah. Ben yalniz birakmazsiniz değil mi. ? Bugün arayacak. Nasip davraniyim anneme babama karsi abla. Biraz fikir verin benden buyugumsunuz

Bırakmayız tabiki,kadın aradığında zaten ailen tepki verecek gibi neden aradınız diyecekler bu belli zaten..
Sen yinede sakin ol olurmu,ortam iyicene gerilmsin bu sefer..

Canim önceki konularimi bilmiyorsun galiba. 4 yildir sevgilim var. Aile kürt dür onlar diye istemiyor. Halbuki değiller ( olsa benim için farketmez tabi ) ailem kacacaksin başka çare yok bizi sileceksin diyor. Onlar da artik istemek istiyor.
Bugün annesi annemle tanismak için arayacak. Ama bundan sonra ne olur bilmiyorum. Eğer kk ya giremezsem kesin TL elimden alinmistir. Babam beni çok kötü dovecek başka ne yapar bilmiyorum.
polise haber ver.

Bak güzel kardeşim hayat inan çok acımasız,bunları hesaplayıp yola çıkıyorsun di mi?
Yarın para yok diyerek seni kendi ailesinin yanına taşırsa,git çalış diye seni olur olmaz işlere gönderirse ne yaparsın?
memur olacktı atama bekliyordu sanırım...

Benimde korkum bu yönde,hadi evlendiler bir şekilde ya sonrası ne olacak.
Maddiyat bu para olmadan hiç birşey olmuyor artık.

Sana yuzlerce defa soyledim, ailenden kotu muamele goruyorsan bir siginma evine yerlestireyim diye. Burs alirsin okursun.ayni zamanda da part time calisir harcligini cikarirsin. İstedigin kadar kalmana imkan ve olanak yaratirim,ama kendi ayaklarin uzerinde durmadan bir is bir meslek sahibi olmadan okul okumadan evlenme daha beter rezil olursun o dayakci babani bile mumla aratirlar sana dedim ama kime anlatiyorum ki. Bu yuzden artik uzulmuyorum sana,bu secimi sen yaptin cunku. Madem cek dur naapalim yani?

Merhaba canim,

Bende 2 ay önce sözlendim ve senin geçtiğin yoldan geçtim. Babam yapısı gereği sert bir insandir benimde annem ona durumu aciklamadan once başlamişti korkularim...açikladi babam 2 hafta şoka girdi benimle fazla konuşmadi hatta hiç.

O zamanlar bu duruma bile uzulmuştum hep ağladim, ama duşununce ona da hak verdim. Ilk kiziyim ve bizimle ayri bir baği var hicbir babaya kizini el'in ogluyla paylasma fikri hemen hazmedilebilir birsey degil sonucta dimi :KK45:.

Geçmeyecek saniyordum ama inanki geçti, şimdi damatiyla aralarindan su sizmiyor. Ben kiskanir oldum hic bu kadar sevecegini ummuyorduk masAllah :KK48: darısı başına korkma.

Hayırlısıyla olur inşallah.
Elmas'ın babası "memur olacak" cümlesine ikna olacak mı?
Benim babam razı gelmez bu cümleye mesela.
Kimin ne olacağı belli değil ki.
lalecim babasının anasının derdi mesleği parası olsa eyvallah derim.haklılar derim. henüz işi yok derim mesela. ama mesele onlar değil ki..işini bile sormadılar şimdiye kadar.
tek dertleri kızları nasıl birini sever. severek evlilk olmaz. namaz kılıyor mu,bir de doğulu diye istemiyor..
kızını 20 yaşına kadar evden çıkarmayan,yürürken bir adım geriden yürüten aileden ne bekleniyor ki başka..

Sana yuzlerce defa soyledim, ailenden kotu muamele goruyorsan bir siginma evine yerlestireyim diye. Burs alirsin okursun.ayni zamanda da part time calisir harcligini cikarirsin. İstedigin kadar kalmana imkan ve olanak yaratirim,ama kendi ayaklarin uzerinde durmadan bir is bir meslek sahibi olmadan okul okumadan evlenme daha beter rezil olursun o dayakci babani bile mumla aratirlar sana dedim ama kime anlatiyorum ki. Bu yuzden artik uzulmuyorum sana,bu secimi sen yaptin cunku. Madem cek dur naapalim yani?
Sen ne kadar güzel bir insansın!!! :KK68:

Back
X