• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

Yasim 20 ama inan yaş değil mevzu. Tekrar tekrar deyim. Ailemin istediği olsaydi 6 aylik evliydim. Kesinlikle yas değil. Sevmek mesele. Severek evlenen ertesi gün anlar ne olduğunu diyor. Onların istediği olmadi benim istediğimi de istemiyorlar
Ben sunu dile getirmeden gecemem
Hic bir aile evladinin kotulugunu istemez
senin iliskinde bizimle paylasmadigin ama ailenin gercek anlamda red ettigi bi sebep olabilir
Sirf sana hak verelim seni onaylayalim diye, ben bunu hissettim
Yadirgamiyorum seni bunu yapmak elime bise gecirmez
Ayni seyi bende yaptim zamaninda
ama gercektende biseleri zorlama
Sevginden vazgecmek zor gelebilir, hatta sevgilin dunyanin en iyi erkegi olabilir onada bi lafim yok
ama bazi seylerde hayir vardir
Sen kabullenmesende sizin ayrilmaniz en hayirlisi olacaktir
Egerki senin icin o adamla evlilik hayir olsaydi bi sekilde buzamana kadar biseler olurdui Allah ailenin agzini bile dugumler kabul ettirirdi
Belliki hayirlisi olmucak
Henuz yasin cok genc 20 yasindasin
Ne kadar olgun olursan ol
Ne kadar yasinin buyukleri gibi dusunsende hayat senin dusundugun gibi degil hic bizaman o evliligi kaldiramicaksin
Sevgiline kactin varsayalim evlendiniz
Geliri varmi yasi kac bilmiyorum ama emin ol, simdi seni el ustunde tutan ailesi bile senin yuzune vuracak yasananlari
Arkanda kimse olmadigi icin ezecekler

Ama bu seferde olaylar çok büyür. Babama karsi gelemem ki. Ergenlik de karsi ciktim biseye diye ben uyuşana kadar dovmustu. Eli acir da eline terlik alip devam eder döverken.
İSTE BEN O YUZDEN BU KADAR KORKUYORUM.
Peki sizi canından bile çok seven,incitmeye kıyamayan babanızdan dayak yemeye devam edin ne diyeyim.

İyi de nereye kadar bekleyeceğiz ? Ailem sakinlesmez. Başka isteyenim cikip da ailem onu da begenirse ben ne yapacağım. :KK43:
Zaten o isteme mevzusunda psikolojik sikintilarim oldu artik geceleri birşeyler görür olmuştum. Tekrar mi yasayim. Millet de niye gelen goruculeri görmeden yok deyip duruyor demeye başladı.
Desinler evlenmeyi dusunmuyorum daha de gec.
İstemedigin insanla da zorla evlendircek degillerya.yada istemedigin adam seni zorla alacak degilya

Ben mi güzel konusabilirim abla. ? Bide arayinca anneme babama nasil davraniyim ?

Elmas kadın aramasa anneni daha çok erken bunu yapmak için..
Arkadaşın askerden gelsin önce sonra tanışma faslına girilir.
Şimdi ararsa evde kıyamet kopar bunuda düşün,daha çok üzülürsün.
Bu seferde baban iyice azacak benden habersiz iş çeviriyor durumuna düşeceksin..

Ben sunu dile getirmeden gecemem
Hic bir aile evladinin kotulugunu istemez
senin iliskinde bizimle paylasmadigin ama ailenin gercek anlamda red ettigi bi sebep olabilir
Sirf sana hak verelim seni onaylayalim diye, ben bunu hissettim
Yadirgamiyorum seni bunu yapmak elime bise gecirmez
Ayni seyi bende yaptim zamaninda
ama gercektende biseleri zorlama
Sevginden vazgecmek zor gelebilir, hatta sevgilin dunyanin en iyi erkegi olabilir onada bi lafim yok
ama bazi seylerde hayir vardir
Sen kabullenmesende sizin ayrilmaniz en hayirlisi olacaktir
Egerki senin icin o adamla evlilik hayir olsaydi bi sekilde buzamana kadar biseler olurdui Allah ailenin agzini bile dugumler kabul ettirirdi
Belliki hayirlisi olmucak
Henuz yasin cok genc 20 yasindasin
Ne kadar olgun olursan ol
Ne kadar yasinin buyukleri gibi dusunsende hayat senin dusundugun gibi degil hic bizaman o evliligi kaldiramicaksin
Sevgiline kactin varsayalim evlendiniz
Geliri varmi yasi kac bilmiyorum ama emin ol, simdi seni el ustunde tutan ailesi bile senin yuzune vuracak yasananlari
Arkanda kimse olmadigi icin ezecekler
Abla anlatmadigim birşey yok. Çünkü kendimi kandirmis olurum. Benim çözüm bulmam lazim. Bu zamana kadar ilk defa adim atilacak. Yani bundan sonra belli olacak. Ben sanmıyorum hic bi aile siz görüşüyor musunuz iyi soyle de istemeye gelsinler diyeceğini. İlk defa adim atılacak. Ailemin istediği para değil . kürt dür onlar diyor. Bide dini acidan namazini kiliyor mu dinine bağlı mi diyor mesele bu ikisi. Ama daha tanimiyorlar. Bende diyorum bi gelsin bi bakin oturusuna kalkisina diyorum. Anlarlar az çok. Ama böyle beni daha çok itiyorlar. Yanlis var sa goremem ki. Gel arkamda dur bi birlikte bakalim sonra bana fikrini soyle. Daha yüzünü bile görmeden hakaretler yagdirirsa , onlar kürt bilmem ne derse ben de has kusura bakma siz şöyleymişiniz diyemem ki abla. Haksiz miyim. Arkamda durmuyor sonra kacsam kaçtı olur adim.

Abla evlenmeden bisey yapamam. Dogru düzgün okuyamam. Çünkü ders calisamiyorum. Az çok evlenince maddiyat acisindan da bi şeyler yapmayi düşünüyorum
inşallah diyelim canım.. Allah kalbine göre versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Elmas kadın aramasa anneni daha çok erken bunu yapmak için..
Arkadaşın askerden gelsin önce sonra tanışma faslına girilir.
Şimdi ararsa evde kıyamet kopar bunuda düşün,daha çok üzülürsün.
Bu seferde baban iyice azacak benden habersiz iş çeviriyor durumuna düşeceksin..
Ablacim sevgilim askerden geleli aylar oldu. Oda o yuzden yeter diyip duruyor ya zaten. Önümüzde engel yok aslında. Kendi dükkânları da var ama bu ayri isi olacak. Onu da becerir inşallah. Ama askerlik bitti bekle bekle nereye kadar. Kisin birşeyler olmasi lazim ki yaza düğün olsun. Zaten kolay olmayacak :(

Desinler evlenmeyi dusunmuyorum daha de gec.
İstemedigin insanla da zorla evlendircek degillerya.yada istemedigin adam seni zorla alacak degilya
Valla babam ben istemediğimi halde bunu dediğim halde bana ben cagirip kahveni icecegim demişti.
O günleri tekrar yaşamak istemiyorum.

Ablacim sevgilim askerden geleli aylar oldu. Oda o yuzden yeter diyip duruyor ya zaten. Önümüzde engel yok aslında. Kendi dükkânları da var ama bu ayri isi olacak. Onu da becerir inşallah. Ama askerlik bitti bekle bekle nereye kadar. Kisin birşeyler olmasi lazim ki yaza düğün olsun. Zaten kolay olmayacak :KK43:

Askerliği bitmedi diye biliyordum,neyse bitmiş sonunda..
Tamam ayrı işi olacakta,bu iş olursa ayrı eve çıkacaksın demi,mutlaka ayrı olman lazım..

Abla ben babama da acik acik dedim. Telefonda goruculer hala ariyorken . sevmediğim bi adamin koynunda giremem dedim gerçi ne cesaret se . onların istedikleri evet ayni bizim gibi bi aile. Onlara kötü demiyorum. Ama benimde burada kalbimin attigi var . bende dayanamiyorum
valla bence risk almaya değer ...bu evden çıkıp aynı türde belki daha kötü bir eve gireceksin.sevmediğin adamın koynuna gireceksin zorlama baskı şiddet devamlı,hapis hayatı...
öyle ya da böyle siz bu adamla evlenirsiniz.inşallah güzellikle olur.
evlenince de okursun biraz rahat edersin,rahat mı değilsin,sorun mu çıktı döner gidersin en azından yalnız da olsan hayatla başa çıkabielicek gücün olur..yoksa bu şekilde asla kurtulamayacaksın bu döngüden..

Askerliği bitmedi diye biliyordum,neyse bitmiş sonunda..
Tamam ayrı işi olacakta,bu iş olursa ayrı eve çıkacaksın demi,mutlaka ayrı olman lazım..
Evet ablacim ayri eve cikacagim. Hatta bana kalsa ne senin ailenin olsun ne benim olsun yasadigimiz şehirde dedim. İstersek gider görürüz dedim. Oda hep sunu diyor benim işim olsun bana şehir fark etmez diyor.

Peki sizi canından bile çok seven,incitmeye kıyamayan babanızdan dayak yemeye devam edin ne diyeyim.
Korkuyorum beddua etmesinden. Öyle yetismedim :( onun kalbinin kirilmasindan korkuyorum. Onunda gönlü olsun istiyorum. Bende istemem böyle olsun. Ben uzulmuyor muyum saniyorsun :(

Evet ablacim ayri eve cikacagim. Hatta bana kalsa ne senin ailenin olsun ne benim olsun yasadigimiz şehirde dedim. İstersek gider görürüz dedim. Oda hep sunu diyor benim işim olsun bana şehir fark etmez diyor.

İyi o zaman ayrı olursanız ikiniz içinde iyi olur..
Kesinlikle ayrı şehirde olmanız beyin sağlığınız için daha mantıklı..

valla bence risk almaya değer ...bu evden çıkıp aynı türde belki daha kötü bir eve gireceksin.sevmediğin adamın koynuna gireceksin zorlama baskı şiddet devamlı,hapis hayatı...
öyle ya da böyle siz bu adamla evlenirsiniz.inşallah güzellikle olur.
evlenince de okursun biraz rahat edersin,rahat mı değilsin,sorun mu çıktı döner gidersin en azından yalnız da olsan hayatla başa çıkabielicek gücün olur..yoksa bu şekilde asla kurtulamayacaksın bu döngüden..
Allaha büyük söylemeyim ama bende öyle düşünüyorum. Buna gecen dedim. Ben hayatimi birakip seni seçeceğim eğer bi yanlisin olursa birakir giderim dedim. Ki büyük konusmayim ama giderim d.e çünkü kimseye ne tahammülüm kaldi ne de kimseye bi mecburiyetim. Bunaldim iyice taşma takilmasindan.

Back
X