• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

Ya anlatamiyorum ki kendimi. Bakın illaki tanimadigi biriyle evlenmesi dogru degil. Yumuşak bir dille söylensin, bir kaç kişiyi buraya toplayip dalga geçerek degil.
ee yumuşak ta söyleniyor.
hayır anlamadım nereye takılıyorsun ki sen?
evlensin de kendini mi yaksın?
sert söylense nolur bu kadar büyük bir tehlike ortadayken.
merak etme bişey olmaz öyle ablaların bikaç tatlı sert sözüyle:))
bilakis iyidir aklını başına getirir insanın

Anlatmadığımızı nereden biliyorsunuz peki..
Ne diller döktük kendisine anlamadı anlamak istemiyor..
Ne kendisi tanıyor o kadar çocuğu nede ailesini..
Derdi evlenmek onun,yanlıştan dönmesini sağlamakta biz büyüklerin görevi...

Sonuna kadar haklisiniz, hayatta hepimizin buyuklerden ogrenecegi şeyler var. Bir insana bir kez soylersiniz 2 kez 3 kez, anlamak isterse anlar. Istemezse kendi bilecegi iş konusunu acmam yorumda yapmam gormezden gelirim.

Ya anlatamiyorum ki kendimi. Bakın illaki tanimadigi biriyle evlenmesi dogru degil. Yumuşak bir dille söylensin, bir kaç kişiyi buraya toplayip dalga geçerek degil.

Önceki konularını okuyup mu bu yorumu yapıyorsun.
Yoksa burdakilere sallamak için mi sadece.
Tatlı dille defalarca da yazılmış.
Ayrıca yumuşak dil'de görecelli kavram.
Evlenmen için dualarımızla yanındayız mı diyelim?

Hepimiz sana gore alay ettik farzet
Suan dusunki seni bi tek seni dinleyecek
Buyrun simdi siz ogut verin bide

ee yumuşak ta söyleniyor.
hayır anlamadım nereye takılıyorsun ki sen?
evlensin de kendini mi yaksın?
sert söylense nolur bu kadar büyük bir tehlike ortadayken.
merak etme bişey olmaz öyle ablaların bikaç tatlı sert sözüyle:))
bilakis iyidir aklını başına getirir insanın

Emin olun işe yariyor, bakin yorumlarinizin her birine cevap veriyor. Neyse kolay gelsin.

Sonuna kadar haklisiniz, hayatta hepimizin buyuklerden ogrenecegi şeyler var. Bir insana bir kez soylersiniz 2 kez 3 kez, anlamak isterse anlar. Istemezse kendi bilecegi iş konusunu acmam yorumda yapmam gormezden gelirim.

Karşınızda 20 yaşında hayatı bile tanımayan genç bir kızımız var..
Tutturdu evlencem diye,bunun yanlışını hepimiz söyledik anlamaza kendi sorunu ama bizde anlatmaya ve anlamasına çaba gösteriyoruz burada..

Sexingthecherry Sexingthecherry çok ama çok tebrik ediyorum sizi..

Elmas, okumalısın.. Sana başka verebileceğimiz ne öğüt olabilir ki?
Buradan bakıldığında tek derdin evlenmek gibi görünüyor.. Aman anamın babamın rızası olsun kafasındasın başka da bir sorunun yok gibi görünüyor.. darkmore darkmore sana hayatının teklifini sunmuş. Gerçekten böyle iyi kalpli insanların olduğunu bilmek şahane. Bunu değerlendirmeliydin bence..
Tek yanıt verdiğin konu evlenmek üzere, millet burada oku mesleğini al diye kendini paralamış sende tık yok.
Şimdi baba baskısı, yarın koca baskısı.. Başka da iş çıkmaz bu hayattan..

Önceki konularını okuyup mu bu yorumu yapıyorsun.
Yoksa burdakilere sallamak için mi sadece.
Tatlı dille defalarca da yazılmış.
Ayrıca yumuşak dil'de görecelli kavram.
Evlenmen için dualarımızla yanındayız mı diyelim?

Evlenmesini destekleyin diye bir yorum yaptigimi hatirlamiyorum yaptiysam alinti bekliyorum.

he kim o bikaç dalga geçen kişi:))?
darkmore darkmore bak kendini paraladı,yardım eli uzatıyor.
hiç dikkatini çekmedi mi mesela Bifincankahve Bifincankahve ?
Biri benim sanirim dalga gecen :KK66:
Bu kacinci konu? Hepsi ayni minvalde
Bin tane yorum geldi 990 tanesi oku is sahibi ol kivamindaydi
Cevap verdi korkuyorum diye
Simdi beni konusturacaklar, tanimadigin adamla kacmaya korkmuyorsun ah guzel kizim
Tanimadigin adamla sevismeye korkmuyorsundegil mi?
Korktugun sey okumak ve calismak
Senin gibi olup da iskence goren 23 yasindaki kiz bu sene tip kazandi haberin var mi guzel kizim?
Gecen sene ders calisiyordu yurtta. Bizim eve gelir cam silerdi,kazandigi parayla kitap alirdi test cozmek icin. Aksamlari temizlik cikisi market tanitimlarina giderdi palyaco olurdu. Emekleri bosa gitmedi iste. O da korkuyordu ama sevgilisine kacmaktan degil,basarisiz olup da her ay kendisine inanarak burs veren 10 aileye mahcup olmaktan korkuyordu ( konu sahibine hitaben yazdim zeymu sakin yanlis anlama canim )

Profilinizde bile "kavuşmak için duacı" yazıyor, ne kadar istiyorsunuz, ne kadar bağlanmışsınız sanaldan tanıştığınız bir adama. Güzel teklifler yapılmış burada size ama o arkadaşlara söyleyeyim bu kızın derdi ne okumak ne çalışmak. Kendini bir evden başka bir eve kapatıp, daha iyisi mi daha kötüsü mü olacak ne idüğü belirsiz bir adamla evlenip, peşpeşe çocuklar doğurup "Ne yapayım kaderim buymuş" demek istiyor.

İstemeyene kimsenin faydası olmaz, isteyen de geçen sayfalarda yazmış bir hanımefendinin yaptığı gibi dişiyle, tırnağıyla kendi ayaklarının üstünde durur, hayatını kurar. Benim söyleyeceklerim bu kadar.

Biri benim sanirim dalga gecen :KK66:
Bu kacinci konu? Hepsi ayni minvalde
Bin tane yorum geldi 990 tanesi oku is sahibi ol kivamindaydi
Cevap verdi korkuyorum diye
Simdi beni konusturacaklar, tanimadigin adamla kacmaya korkmuyorsun ah guzel kizim
Tanimadigin adamla sevismeye korkmuyorsundegil mi?
Korktugun sey okumak ve calismak
Senin gibi olup da iskence goren 23 yasindaki kiz bu sene tip kazandi haberin var mi guzel kizim?
Gecen sene ders calisiyordu yurtta. Bizim eve gelir cam silerdi,kazandigi parayla kitap alirdi test cozmek icin. Aksamlari temizlik cikisi market tanitimlarina giderdi palyaco olurdu. Emekleri bosa gitmedi iste. O da korkuyordu ama sevgilisine kacmaktan degil,basarisiz olup da her ay kendisine inanarak burs veren 10 aileye mahcup olmaktan korkuyordu ( konu sahibine hitaben yazdim zeymu sakin yanlis anlama canim )
ya şu dediklerinin bir kelimesini bile dikkate almıyor ki.
ne diyelim biz daha.
dalga geçtiğin bir yorumun da yok ayrıca.
ama hayatına asılmak hayatına sahip çıkmak cesaret istiyor işte.
tanımadığın adama varmaktan daha kolay ama gel de anlat.

Evlenmesini destekleyin diye bir yorum yaptigimi hatirlamiyorum yaptiysam alinti bekliyorum.

Konu sahibinin istediği yumuşak dil o.
Sizin yorumlarınız yumuşaklıktan ziyade onun için teşvik edici olduğundan cevap verdi.
Teşvik etmekten kastım kendi örneklerinizi vermenizden.
Zorluklardan geçip evlenmiş olmanızdan ötürü.

madem telefon sonucu dayak yiyeceksiniz niye arıyolar ki? aramasınlar.

Profilinizde bile "kavuşmak için duacı" yazıyor, ne kadar istiyorsunuz, ne kadar bağlanmışsınız sanaldan tanıştığınız bir adama. Güzel teklifler yapılmış burada size ama o arkadaşlara söyleyeyim bu kızın derdi ne okumak ne çalışmak. Kendini bir evden başka bir eve kapatıp, daha iyisi mi daha kötüsü mü olacak ne idüğü belirsiz bir adamla evlenip, peşpeşe çocuklar doğurup "Ne yapayım kaderim buymuş" demek istiyor.

İstemeyene kimsenin faydası olmaz, isteyen de geçen sayfalarda yazmış bir hanımefendinin yaptığı gibi dişiyle, tırnağıyla kendi ayaklarının üstünde durur, hayatını kurar. Benim söyleyeceklerim bu kadar.
bir çileden bir çileye yolculuk.
sonra da oturup dövünürler.
hayır olan o peşpeşe doğan yavrucaklara oluyor.

Back
X