- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Serinyer44
-
Ciddi misin nasıl yasak ya bende aşılama oldum aşılama günü hariç diğer günler ilişki dedi hepsinde bu böyle araştır istersenBana kesinlikle iliski onermedi 15 gun kesinlikle yasak denildi
Ay inşallah kistiniz gitmiştir de başlarsınız, adetin ikinci günü gittim ve aşılama istediğimi söyledim. Bana gonalf iğneleri ve gynositol diye bir ilaç verdi. Beş gün sonra gel dedi, bir yumurtam 21 diğeri de 14 tü. Küçüğünü beklemeyelim deyip çatlatma iğnesi verdi. Ertesi günün gecesinde aşılama yaptık, aşılama günü dahil olmak üzere toplam 14 gün boyunca duphaston ve estrofem diye iki ilacı verdi kullanmam için. İnşallah dediginiz gibi mantar engel dehildir yaa. Benim surecim boyleydi, umarım size yardımcı olabilmişimdir. Yalnız siz de benim gibi aşırı vajinal temizlik yapmayın, antibiyotik kullanmayın. Ben ettim, siz etmeyin.Ben daha yaptırmadım kistim vardı eğer küçüldüyse pazartesi günü yumurta geliştirici ilaç kullanıcam banada aşılama fiyatı 2500 denildi ama ilaçla ne kadar olur onu bilemem siz hangi ilacı kullandınız kaç yumurtanız vardı bu arada hiç belli olmaz bildiğim kadarıyla mantar gebeliğe engel değil İnşallah isteyen herkes hayırlı haberler alır
Aynen bana da aşılama günü birliktelik zaten aşılama ile gerçekliğinden yapmayın, sonraki gün yapın ve gün aşırıya dönün dedi. Yasak olması saçma, belki aşılama günü var olan yumurta ile gebelik gerçekleşmedi de sonradan büyüyüp çatlayanlar ile gerçekleşti, onun için durmadan yola devam etmek gerek, işi o tek günki şansa bırakmamak gerekCiddi misin nasıl yasak ya bende aşılama oldum aşılama günü hariç diğer günler ilişki dedi hepsinde bu böyle araştır istersen
Bende aşırı derecede yumurta tembelliği var inşallah yumurtalarım gelişir gonal f dozu kaçtı günde kaç doz kullandınız biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama aynı yoldan geçen birini bulmuşken değerlendirmek gerekAy inşallah kistiniz gitmiştir de başlarsınız, adetin ikinci günü gittim ve aşılama istediğimi söyledim. Bana gonalf iğneleri ve gynositol diye bir ilaç verdi. Beş gün sonra gel dedi, bir yumurtam 21 diğeri de 14 tü. Küçüğünü beklemeyelim deyip çatlatma iğnesi verdi. Ertesi günün gecesinde aşılama yaptık, aşılama günü dahil olmak üzere toplam 14 gün boyunca duphaston ve estrofem diye iki ilacı verdi kullanmam için. İnşallah dediginiz gibi mantar engel dehildir yaa. Benim surecim boyleydi, umarım size yardımcı olabilmişimdir. Yalnız siz de benim gibi aşırı vajinal temizlik yapmayın, antibiyotik kullanmayın. Ben ettim, siz etmeyin.
Sıkıntı değilBende aşırı derecede yumurta tembelliği var inşallah yumurtalarım gelişir gonal f dozu kaçtı günde kaç doz kullandınız biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama aynı yoldan geçen birini bulmuşken değerlendirmek gerek
4 demişti yanlış hatırlamıyorsam benim normaldede düzensiz olduğu için çoğu zaman anlamıyorum kist olduğunu soğan suyunu çok denemek istedim ama midem hassas olduğu için maalesef hiç içemedim gerekli tedaviyi pek yapmıyolar 4 yıldır bebiş istiyoruz başta doğum kontrol hapı kullandım diye 1 yıl beklettiler 3 yıldır klomen ve femaranin ilerisine gidemedik inşallah bu sefer gerekli ilaçlar verilirSıkıntı değilbana 75lik kullan dedi, beş gün kullandım. Yukarda yanlış yazmışım, afedersin, beş kullan 6. Gün gel bakıp iğne veririm dedi. Kistiniz kaç cm idi? Ben kist oluştuğunu hissettiğim zamanlarda adetten bir iki sonra, bir hafta kadar soğan suyu içerdim. Diğer reglim de sorunsuz ve güzel geçerdi. Ama tabi bu büyük kistler için değil, onlar ancak ilaçla geçebilir diye düşünüyorum. Size de rahminiz uygunsa gerekli tedaviyi yapar, hakkınızda hayırlısı.
Ay biz de 3.5 yıldır istiyoruz ama olmadı hiç, kimyasal bile. Soğan suyu, hayıt suyu, bal tarçın çörekotu, zeytinyağı -incir, havuç suyu denedim olmadı. Hsg çektim olmadı, ovulasyon denedim, naturallen diye bir macun aldım yine olmadı. Sonra klomen femara denedim, çatlatma ignsiyle. O da olmadı, mantara rağmen aşılama da yaptım, hic pes etmedim valla. İnatçı bir insanim, er ya da geç o çocuğu kucağıma alacağım! Siz de pes etmeyin, kist varsa geçer gider. En kötü ihtimalle ilaçla erir, sonrasında ilaç tedavisi, aşılama gibi şeylerle olur. Biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi Allah'a kalmış, pes etmeyelim yeter ki. İnşallah sizin aşılama ilk seferden tutar da bunca yıl beklemenize değer.4 demişti yanlış hatırlamıyorsam benim normaldede düzensiz olduğu için çoğu zaman anlamıyorum kist olduğunu soğan suyunu çok denemek istedim ama midem hassas olduğu için maalesef hiç içemedim gerekli tedaviyi pek yapmıyolar 4 yıldır bebiş istiyoruz başta doğum kontrol hapı kullandım diye 1 yıl beklettiler 3 yıldır klomen ve femaranin ilerisine gidemedik inşallah bu sefer gerekli ilaçlar verilir
Cok arastirdim ama benim doktorum onermedi kesinliklr riskli buldugu icin sanirimCiddi misin nasıl yasak ya bende aşılama oldum aşılama günü hariç diğer günler ilişki dedi hepsinde bu böyle araştır istersen
Ben sadece incir suyu denedim olmadı klomeni ikinci kullandığımda solda 2 yumurtam baya gelişmişti çatlatma iğnesi vuruldu ama iğne işe yaradı mı diye bakılmadı kaç kez hsg çektirmek istiyorum dedim şuan gerek yok dediler ve geçen sene bi öğrendim ki doğuştan sol tüpüm yokmuş o kadar emek çöp oldu yumurtam çok ama inatçı 14 mm üstüne çıkmıyo hiç biri bi kere çıktı çatladı ondada tutmadı enfeksiyon olmuş bide korona oldum büyük bi ihtimalle bunlar yüzünden olmadı çok zor bi süreç çevrede çok baskı olduğu için strese giriyorum buda kötü etkiliyo rabbim kimseyi evlatsiz koymasın isteyen herkese nasip olur inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallahAy biz de 3.5 yıldır istiyoruz ama olmadı hiç, kimyasal bile. Soğan suyu, hayıt suyu, bal tarçın çörekotu, zeytinyağı -incir, havuç suyu denedim olmadı. Hsg çektim olmadı, ovulasyon denedim, naturallen diye bir macun aldım yine olmadı. Sonra klomen femara denedim, çatlatma ignsiyle. O da olmadı, mantara rağmen aşılama da yaptım, hic pes etmedim valla. İnatçı bir insanim, er ya da geç o çocuğu kucağıma alacağım! Siz de pes etmeyin, kist varsa geçer gider. En kötü ihtimalle ilaçla erir, sonrasında ilaç tedavisi, aşılama gibi şeylerle olur. Biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi Allah'a kalmış, pes etmeyelim yeter ki. İnşallah sizin aşılama ilk seferden tutar da bunca yıl beklemenize değer.
Aynen yaa, zaten zor süreçlerden geçiyoruz üstüne bir de çevreden gelen o gereksiz baskı var. Bekarsin neden evlenmezsin derler, evlenirsin niye çocuk yok derler, çocuk yaparsın az gelir ikiyi üçü sorarlar. Hiçbir zaman da bitmezler, üstelik insanın zoruna giden bunun kadınlardan gelmesi, eminim o kadınlar da bu süreçlerden geçmiştir ama sırf konuşmak için, sırf egosunu tatmin etmek için konuyu açıp dururlar. İşimiz zor ama çok şükür her şeyin dermanının olduğu dönemdeyiz, Allah'ın izniyle olur inşallah.Ben sadece incir suyu denedim olmadı klomeni ikinci kullandığımda solda 2 yumurtam baya gelişmişti çatlatma iğnesi vuruldu ama iğne işe yaradı mı diye bakılmadı kaç kez hsg çektirmek istiyorum dedim şuan gerek yok dediler ve geçen sene bi öğrendim ki doğuştan sol tüpüm yokmuş o kadar emek çöp oldu yumurtam çok ama inatçı 14 mm üstüne çıkmıyo hiç biri bi kere çıktı çatladı ondada tutmadı enfeksiyon olmuş bide korona oldum büyük bi ihtimalle bunlar yüzünden olmadı çok zor bi süreç çevrede çok baskı olduğu için strese giriyorum buda kötü etkiliyo rabbim kimseyi evlatsiz koymasın isteyen herkese nasip olur inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah
İnşallah tutar senin için de hakkında hayırlısı olsunBen gonaf igne kulalndim hergun size ilac oenrmis hayirlisi olsun hakkinizda canim
100ml kullanıyorum bugun 9.doz oldum yarin kontrolüm varBende aşırı derecede yumurta tembelliği var inşallah yumurtalarım gelişir gonal f dozu kaçtı günde kaç doz kullandınız biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama aynı yoldan geçen birini bulmuşken değerlendirmek gerek
Bende gonal f istedim ama doktorum pek bi değişiklik olmadığını söyleyip yine femara yazdı inşallah işe yarar sizinde inşallah bol bol yumoşlarınız olur100ml kullanıyorum bugun 9.doz oldum yarin kontrolüm var
İnşallah canim hepimiz olumlu sonuçlar alalimBende gonal f istedim ama doktorum pek bi değişiklik olmadığını söyleyip yine femara yazdı inşallah işe yarar sizinde inşallah bol bol yumoşlarınız olur
Sana da umut olsun diye yazıyorum bugün kontrolden geliyorum aşılama olacaktım ama gerek kalmadı ya 1 yıldan beri hiç olmamıştı bu sonunda yumurtam çatladı ya 1 kasımda gebelik testi yapcam ilişki günleri önerdiBen gonaf igne kulalndim hergun size ilac oenrmis hayirlisi olsun hakkinizda canim
Gittiniz mi doktora güzel gelişmeler var mıİnşallah canim hepimiz olumlu sonuçlar alalim
Gittiniz mi doktora güzel gelişmeler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?