Bugün asilama yaptim 15 ekim

Ay inşallah kistiniz gitmiştir de başlarsınız, adetin ikinci günü gittim ve aşılama istediğimi söyledim. Bana gonalf iğneleri ve gynositol diye bir ilaç verdi. Beş gün sonra gel dedi, bir yumurtam 21 diğeri de 14 tü. Küçüğünü beklemeyelim deyip çatlatma iğnesi verdi. Ertesi günün gecesinde aşılama yaptık, aşılama günü dahil olmak üzere toplam 14 gün boyunca duphaston ve estrofem diye iki ilacı verdi kullanmam için. İnşallah dediginiz gibi mantar engel dehildir yaa. Benim surecim boyleydi, umarım size yardımcı olabilmişimdir. Yalnız siz de benim gibi aşırı vajinal temizlik yapmayın, antibiyotik kullanmayın. Ben ettim, siz etmeyin.

Ciddi misin nasıl yasak ya bende aşılama oldum aşılama günü hariç diğer günler ilişki dedi hepsinde bu böyle araştır istersen
Aynen bana da aşılama günü birliktelik zaten aşılama ile gerçekliğinden yapmayın, sonraki gün yapın ve gün aşırıya dönün dedi. Yasak olması saçma, belki aşılama günü var olan yumurta ile gebelik gerçekleşmedi de sonradan büyüyüp çatlayanlar ile gerçekleşti, onun için durmadan yola devam etmek gerek, işi o tek günki şansa bırakmamak gerek

Bende aşırı derecede yumurta tembelliği var inşallah yumurtalarım gelişir gonal f dozu kaçtı günde kaç doz kullandınız biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama aynı yoldan geçen birini bulmuşken değerlendirmek gerek

Sıkıntı değil bana 75lik kullan dedi, beş gün kullandım. Yukarda yanlış yazmışım, afedersin, beş kullan 6. Gün gel bakıp iğne veririm dedi. Kistiniz kaç cm idi? Ben kist oluştuğunu hissettiğim zamanlarda adetten bir iki sonra, bir hafta kadar soğan suyu içerdim. Diğer reglim de sorunsuz ve güzel geçerdi. Ama tabi bu büyük kistler için değil, onlar ancak ilaçla geçebilir diye düşünüyorum. Size de rahminiz uygunsa gerekli tedaviyi yapar, hakkınızda hayırlısı.

4 demişti yanlış hatırlamıyorsam benim normaldede düzensiz olduğu için çoğu zaman anlamıyorum kist olduğunu soğan suyunu çok denemek istedim ama midem hassas olduğu için maalesef hiç içemedim gerekli tedaviyi pek yapmıyolar 4 yıldır bebiş istiyoruz başta doğum kontrol hapı kullandım diye 1 yıl beklettiler 3 yıldır klomen ve femaranin ilerisine gidemedik inşallah bu sefer gerekli ilaçlar verilir

Ay biz de 3.5 yıldır istiyoruz ama olmadı hiç, kimyasal bile. Soğan suyu, hayıt suyu, bal tarçın çörekotu, zeytinyağı -incir, havuç suyu denedim olmadı. Hsg çektim olmadı, ovulasyon denedim, naturallen diye bir macun aldım yine olmadı. Sonra klomen femara denedim, çatlatma ignsiyle. O da olmadı, mantara rağmen aşılama da yaptım, hic pes etmedim valla. İnatçı bir insanim, er ya da geç o çocuğu kucağıma alacağım! Siz de pes etmeyin, kist varsa geçer gider. En kötü ihtimalle ilaçla erir, sonrasında ilaç tedavisi, aşılama gibi şeylerle olur. Biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi Allah'a kalmış, pes etmeyelim yeter ki. İnşallah sizin aşılama ilk seferden tutar da bunca yıl beklemenize değer.

Ben sadece incir suyu denedim olmadı klomeni ikinci kullandığımda solda 2 yumurtam baya gelişmişti çatlatma iğnesi vuruldu ama iğne işe yaradı mı diye bakılmadı kaç kez hsg çektirmek istiyorum dedim şuan gerek yok dediler ve geçen sene bi öğrendim ki doğuştan sol tüpüm yokmuş o kadar emek çöp oldu yumurtam çok ama inatçı 14 mm üstüne çıkmıyo hiç biri bi kere çıktı çatladı ondada tutmadı enfeksiyon olmuş bide korona oldum büyük bi ihtimalle bunlar yüzünden olmadı çok zor bi süreç çevrede çok baskı olduğu için strese giriyorum buda kötü etkiliyo rabbim kimseyi evlatsiz koymasın isteyen herkese nasip olur inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah

Aynen yaa, zaten zor süreçlerden geçiyoruz üstüne bir de çevreden gelen o gereksiz baskı var. Bekarsin neden evlenmezsin derler, evlenirsin niye çocuk yok derler, çocuk yaparsın az gelir ikiyi üçü sorarlar. Hiçbir zaman da bitmezler, üstelik insanın zoruna giden bunun kadınlardan gelmesi, eminim o kadınlar da bu süreçlerden geçmiştir ama sırf konuşmak için, sırf egosunu tatmin etmek için konuyu açıp dururlar. İşimiz zor ama çok şükür her şeyin dermanının olduğu dönemdeyiz, Allah'ın izniyle olur inşallah.

Bende bugün oldum aşılama sağda iki yumurtam var inşallah hayırlısıyla tutar hepimizin ki Bizde ileri hareket sorunu vardı normali iyi çıkmış ama yıkanınca yine düşmüş umarım tutar hayırlısı olsun inşallah

Mrb kızlar size kendi sürecimi anlatıcam belki umut olur şuan bende sizle aynı süreçteyim tekrar.Ben 2017 de ikinci aşılamayla hamile kaldım şuan 4 yaşında oğlum var. Polikistik hastasıyım 2 sene önce 20 kiloya yakın kilo verdikten sonra adetim sadece düzene girdi o dönemde kimyasal gebelik geçirdim okadar bu nisan ayında yenden aşılama yapmtırdım 2. Çocuk için tutmadı ilk yaptırdığımdan farklı biyerde memnunda kalmadı ve anladığım kadarıyla aşılamada kullanılan ilaçlarda çok önemli özellikle polikistlikler için bence en etlilisi yumurta büyütmek için iğne ilaçlarla etki düşüyo.şuanda 15 ekimde ikinci aşılamı oldum eğerli tutmazsa tüp bebek denicem ben tekim kardeşim falan yok sırf buyüzden oğluma bitane kardeş olsun istiyorum hepimiz için hayırlısı olsun

Bu arada diyosunuz ya kalkamyın yatın hiç alakası yok benim doktorum tamamen normal hayatına geri dönebilirsin hatta banyo bile aerbet dedi oğlumdaki aşılamamdada aynı doktorum ayrıca 2017 de ilk yaptığım aşışama tutmamıştı okadar dikkat ettim ikincide buda tutmaz dedim hatta o gün misafir çağırmıştım okadar yorulmuştumki dedim aşılama tutcağı varsa tutmaz artık aksine hamile kaldım ozaman çalışıyodum rapor bile vermemişti oyüzden okadar aman bişey olur falan die düşünmeyin yiceği rıskı varsa herşekilde dünyaya geliyo rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın bol bol dua edin

100ml kullanıyorum bugun 9.doz oldum yarin kontrolüm var

Ben gonaf igne kulalndim hergun size ilac oenrmis hayirlisi olsun hakkinizda canim
Sana da umut olsun diye yazıyorum bugün kontrolden geliyorum aşılama olacaktım ama gerek kalmadı ya 1 yıldan beri hiç olmamıştı bu sonunda yumurtam çatladı ya 1 kasımda gebelik testi yapcam ilişki günleri önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…