Bugün asilama yaptim 15 ekim

perşembe günü aşılama olacak gelişen tek yumurta varmış

Sevindim adiniza ya insallah kucagimiza almayi da anasip eder rabbim suan benim asirir göğüs agrisi ve bel Grisi var

Sevindim adiniza ya insallah kucagimiza almayi da anasip eder rabbim suan benim asirir göğüs agrisi ve bel Grisi var
Benim de şöyle oldu çalışıyodum pazartesi akşam 7 gibi bi poşet kaldırdım o an sağ tarafımda bi keskin ağrı hissettim eve bile çok yavaş yürüdüm eve geldim direk uzandım zaten evde hiç bi şey yapmadım eşim yaptı diğer gün doktora gittim anlattım büyük ihtimal o an çatlama olmuş senin dedi

Nezamn asilama yaptiniz sonucunuz nezaman

Bugun asilama yaptim sizlerin süreçleriniz nasil ilerledi merakla bekliyorum 28 ekim de belli olucak kizlar
Beş yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyoruz ilk aşılamam femera kullandım ardından çatlama iğnesi fakat bnm aşılamam biraz zorlu geçti rahim ağzımda polip varmış o yüzden iğne girmedi ve canım çok yandı eve gelince de biraz kanamam oldu fakat ertesi gün gelmedi. İki gün sonra ilişki önerdi doktorumuz kasık ağrım var hafif hafif belim diz ağrım da var göğsümde herhangi bir hassasiyet yok bu belirtiler adet belirtisiyle aynı üç gün genelde hep yattım çok az yürüdüm herşeyi eşim yaptı ve pazar gününe kadar duş almadım dupaston isimli ilacı kullanıyorum doktorum adet olursan eğer hemen ilacı bırak dedi her gün avakado yiyorum ama nedense çok umutlu değilim yada bilinçaltım istemeden kötüye hazırlıyor bilmiyorum 4 yıldır negatif görmek çok yıpratıcı rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder hakkımızda hayırlısı olsun

Umutsuz olmayin bende sizin gibiyim 3 yildir evliyim ve hep negatif sonuc kendinizi olucak bidefa oldu diye bilincaltiniza asilayin bu cok onemli gercelten oyle olunca stres de yapmiuosn deneyin lütfen

Kullandığınız ilaç niçin bana sadece vitamin kullan dedi başka bişey önermedi.

Umutsuz olmayin bende sizin gibiyim 3 yildir evliyim ve hep negatif sonuc kendinizi olucak bidefa oldu diye bilincaltiniza asilayin bu cok onemli gercelten oyle olunca stres de yapmiuosn deneyin lütfen
Hep aynı şeyi denemeye çalışıyorum ama sonrasında yaşadığım hayal kırıklıklıkları aklıma geliyor hep gerçekten çok zor artık bnm için eşimin üzülüp bana belli etmemeye çabalaması bile benim canımı yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…