- 16 Kasım 2020
- 54
- 29
- 18
- 33
- Konu Sahibi Serinyer44
-
Ben çalışıyorum öğretmenim sadece üç gün dinledindim pazartesi tekrar başladım işime Bi de dedem bnmle kalıyor çok yaşlı onunla da ilgileniyorum ama yine de çok yormamaya çalışıyorum. Kasık ağrım ilk zamanlar daha fazlaydı yatakta sol yanıma yatamadım ama aşılama esnasında zorlandığım için oldu sanırım polipten dolayı çok acılı geçtiEvet sürekli de yaşıyorum göğüs ağrım aşırı var bel ağrım oda ayakta fazla kalinca oluyor ara ara da kasik ve karin agrim oluyor sizin peki ve bu surecte hicbir is yapmiyorum surekli yatiyorum
Anladım canim insallah tutunurBebeğin tutunmasına katkı sağlıyormuş öyle yazıyordu
Allah yardimcin olsun benimde agrili oldu zorlu surec gercekten hic test yaptinizmi genelde yapiolarmisBen çalışıyorum öğretmenim sadece üç gün dinledindim pazartesi tekrar başladım işime Bi de dedem bnmle kalıyor çok yaşlı onunla da ilgileniyorum ama yine de çok yormamaya çalışıyorum. Kasık ağrım ilk zamanlar daha fazlaydı yatakta sol yanıma yatamadım ama aşılama esnasında zorlandığım için oldu sanırım polipten dolayı çok acılı geçti
Hep aynı şeyi denemeye çalışıyorum ama sonrasında yaşadığım hayal kırıklıklıkları aklıma geliyor hep gerçekten çok zor artık bnm için eşimin üzülüp bana belli etmemeye çabalaması bile benim canımı yakıyor anliyorum seni ama moralini yuksek tutman lazim gerçekten moral cok onemli insallah kucagimiza alirizda bu sureclerimizi unuturuz
Teşekkür ederim seninde Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırız. Hayır hiç test yapmadım 15. Günde yapmayı düşünüyorum sabretmek çok zor ama dayanıcamAllah yardimcin olsun benimde agrili oldu zorlu surec gercekten hic test yaptinizmi genelde yapiolarmis
Aynen oyle hayrli haberinizi bekliyorumTeşekkür ederim seninde Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırız. Hayır hiç test yapmadım 15. Günde yapmayı düşünüyorum sabretmek çok zor ama dayanıcam
Cok asiri demiyelimde ama oluyor dayanilmicak bi agri degil yani nezamn yapicaksinizMerhaba doktor bana da aşılama dedi çok ağrılı mi oluyor
Bu ay başlayacak hastlaaanmayi bekliyorumCok asiri demiyelimde ama oluyor dayanilmicak bi agri degil yani nezamn yapicaksiniz
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun sormak istedigin seyler olursa sor canimBu ay başlayacak hastlaaanmayi bekliyorum
Ben bir cok doktor a danıştım mikrochip para tuzağı gerek yok dendiMikroçipli aşılama daha detaylı bildiğim kadarıyla en kaliteli spermler seçiliyomuş doktorum öyle demişti normal aşılama tutma oranı %15-%20 ama mikroçipli aşılama tutma oranı %30-%40 denildi inşallah tutar hiç gerek kalmaz ama eğer tutmazsa bunu bi araştırın derim
Tesekkur ederimAnladim canim hakkinda hayirlisi olsun sormak istedigin seyler olursa sor canim
Yok daha bugun 11.ci gunum bugun test yapip yapmamada cok kararsizimTesekkur ederimsizin belli oldu mu sonuc
Merhaba test yaptınız mı acabaYok daha bugun 11.ci gunum bugun test yapip yapmamada cok kararsizim
Evet yaptim buguj 9.1 cikti gebelik gorunuyor dedi ama carsamba tekrar kan ver dedi insallah degerlerim yukselir dusmez benimdr sizin gibi belirtilerim varMerhaba test yaptınız mı acabaBi de belirtileriniz var mı bnm çok Bi belirtim yok ama adet olacakmışım gibi ayaklarım ve belim ağrıyor karın boşluğumda Ba ağrı var arada gelip geçiyor
YaaaEvet yaptim buguj 9.1 cikti gebelik gorunuyor dedi ama carsamba tekrar kan ver dedi insallah degerlerim yukselir dusmez benimdr sizin gibi belirtilerim var
Yaa Cok saolun insallah canim rabbim sizede nasip etsin insallah hiç idrar yapmadim acikcasi hep yaptigimda umitsizlik olunca o yuzden hic yapmadim direk kan testi yaptirdimYaaaçok sevindim inşallah güzel ilerler sağ salim kucağınıza alırsınız idrar testi yaptınız mı acaba
Bende öyle diyorum ama ümitlenmemek için hemen idrar testi yapsam mı ki yoksa da umutla beklemem diyorumYaa Cok saolun insallah canim rabbim sizede nasip etsin insallah hiç idrar yapmadim acikcasi hep yaptigimda umitsizlik olunca o yuzden hic yapmadim direk kan testi yaptirdim
Bence kan vrrin idrar ile caninizi sikmayin net olan kan oluyor çünküBende öyle diyorum ama ümitlenmemek için hemen idrar testi yapsam mı ki yoksa da umutla beklemem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?