Konuyu bdv ye actiginiza gore olmussunuz
:))))süpermiş yaabayıldım
Teyzelere de nefes alsın yeter
Bi bitmediler..
Yaş baş var saygısızlık yapamıyorlar diye suyunu çıkarıyorlar..
Bir de evli kadın genç kız gibi giyinmemeli yoksa bekar yaftası direk..
Parmak arası terlik yırtık şortla geziyorsanız kesin bekarsınız..
Para parayı çeker gibi koca kocayı çekiyor galiba
Annemi de gençken bir teyze istemiş annem 2 çocuğum var demiş
Sadece bir örnekti o giyim tarzı..Hayır, giyim tarzım oldukça normal,sade.
Bol kesim kıyafetler,az topuklu bir ayakkabı,düz bir çanta.
Ben giyim zevkleri konusunda, bir sözümüz var; renkler ve zevkler tartışılmaz diye :) o taifedenim :)
Bende öğretmenim eşim de ailesi de çalışmayım diye gözümün içine bakıyor :) eşim diyor öğretmenlik istediğin her zaman yapılacak meslek ama ben senin kızımızla olmanı istiyorum ben senin her ihtiyacını karşılarım hem senin kimsenin emrinde saatlerce çalışıp ezilmeni istemiyorum. Akşam eve geldiğimde yorgun,mutsuz bi kadın görmek istemiyorum diye.
Bende gokten zembille düştüğünü iddia etmedim zaten. Ama oglunun ABD de yasadigini ve donmek istemedigini soyledi onu Türkiye ye dondurmek icin de buradan birini bulup ogluna donme bahanesi ariyormus. Ne.kadar mantikli bu? Oglunun haberi bile yok. Oglu.dese anne sen bul ben.evleneyim diye anlarım ama kimse oglu icin bir kizin başını yakmamali! Ben.evet diyecegim oglu yok diyecek oyuncak mi bu? İhtimaller uzerine olmaz isler oyuncak degil.ben geçen hızlı trende bir kadıncagızla tanıştım.öyle akıllı öyle guzel bir insandı.biraz dertleştik.sonra bir telefonunu almadım diye üzüldüm.insan her yerde insan işte o kadıncağızda öyle düşünmüş olmalı gökten zembille düşmüyor kimse
Para parayı çeker gibi koca kocayı çekiyor galiba
Annemi de gençken bir teyze istemiş annem 2 çocuğum var demiş
bu sorulardan önce medeni halini sorsa daha hoş olurdu
Geçim derdimiz yok çok şükür altımda arabam da var hesabımda maaş gibi paramda var kredi kartında var. Ama dünya hali belli olmaz üç gün sonra işler ters gider de çalışmak zorunda da kalabilirim işte o günler için okul okudum. Ayrıca üniversite okumayı sadece para kazanmak için yapacak kadar da dar görüşlü olmadım çok şükür. Çok okudum çok sey öğrendim pedagojik formasyon aldım,sempozyumlara katıldım. Ve bunlar ışığında sosyal ve kültürel çevre edindim. Bunlat sayesinde kızımı büyütürken çok rahatlıklar gördüm. Eşimin el kapısında çalışıp yorgun ve yıpranmış olmamı istememesi bencillik mi pardon. Kişi kendinden bilir işi sizin eşiniz böyle bi insan olabilir ama çok şükür benim eşim benim ağzıma bir kere bile para verir misin lafını söyletmedi. Ha evet dünya hali Birgün ayrılabiliriz işte o gün de hem kendi ailem beni baş üstünde tutar hemde ben Can'ımı dişime takarımAllahtan ogretmensiniz yani birde daha baska iste calissaniz ne bahane uyduracakti acaba, sizde eve oturayim diye okudunuz 4 sene o okulu falan. 15 yasindan beri sinav stresini de her ay kocadan harclik istemek icin cektiniz cunku. Bencil adamlar ne olcak. Simdi der karsilarim diye ama siz birsey istediginizde adamin en ufak tislamasi uflamasi zorunuza gider.
Neme lazim herkes kendi parasinida kazansin yine evi gecindirecekse o gecindirsin. Kolaymi tek maasla ev gecindirmek ileride o cocuk buyudukce masrafida artacak.
Geçim derdimiz yok çok şükür altımda arabam da var hesabımda maaş gibi paramda var kredi kartında var. Ama dünya hali belli olmaz üç gün sonra işler ters gider de çalışmak zorunda da kalabilirim işte o günler için okul okudum. Ayrıca üniversite okumayı sadece para kazanmak için yapacak kadar da dar görüşlü olmadım çok şükür. Çok okudum çok sey öğrendim pedagojik formasyon aldım,sempozyumlara katıldım. Ve bunlar ışığında sosyal ve kültürel çevre edindim. Bunlat sayesinde kızımı büyütürken çok rahatlıklar gördüm. Eşimin el kapısında çalışıp yorgun ve yıpranmış olmamı istememesi bencillik mi pardon. Kişi kendinden bilir işi sizin eşiniz böyle bi insan olabilir ama çok şükür benim eşim benim ağzıma bir kere bile para verir misin lafını söyletmedi. Ha evet dünya hali Birgün ayrılabiliriz işte o gün de hem kendi ailem beni baş üstünde tutar hemde ben Can'ımı dişime takarım
Geçim derdimiz yok çok şükür altımda arabam da var hesabımda maaş gibi paramda var kredi kartında var. Ama dünya hali belli olmaz üç gün sonra işler ters gider de çalışmak zorunda da kalabilirim işte o günler için okul okudum. Ayrıca üniversite okumayı sadece para kazanmak için yapacak kadar da dar görüşlü olmadım çok şükür. Çok okudum çok sey öğrendim pedagojik formasyon aldım,sempozyumlara katıldım. Ve bunlar ışığında sosyal ve kültürel çevre edindim. Bunlat sayesinde kızımı büyütürken çok rahatlıklar gördüm. Eşimin el kapısında çalışıp yorgun ve yıpranmış olmamı istememesi bencillik mi pardon. Kişi kendinden bilir işi sizin eşiniz böyle bi insan olabilir ama çok şükür benim eşim benim ağzıma bir kere bile para verir misin lafını söyletmedi. Ha evet dünya hali Birgün ayrılabiliriz işte o gün de hem kendi ailem beni baş üstünde tutar hemde ben Can'ımı dişime takarım
aslinda sizi hedef gostererek yazmamistim, sadece hem calisan kadinla evlenip hemde cocuk olunca calismasini istemeyen kocalara genel bir tepkiydi. lutfen kisisel algilamayin sebep olduysamda kusura bakmayin. Tabiki herkesin evliligi bir degil ve bunu soyleyen her kocada kotu niyetli olmayabilir ama ortalama bir deger alacak olursak ne yazikki oyle.
Kimi kadin calismadan mutlu olamaz maddi acidan sikintisi olmasa bile, kimisi cesitli sebeplerden calismak zorundadir istemese bile her kisinin durumu fakli tabiki benim tepkim kadinlarin calisma calismama gibi kararlarini eslerinin belirlemesineydi. Calismak yada calismamak kadina birakilmali sonucta o meslegi elde etmek icin o yasa kadar caba gosteren kadinsa o karari vermesi gerekende kadindir. Eslerinin calisip calimamasini sadece eve giren para olarak goren kocalaraydi benim tepkim. Aynen sizinde vurguladiginiz gibi meslek sahibi olmak icin okumak universiteye gitmek sonucta size sadece her ay hesabiniza yatan maastan cok daha fazlasini kazandiriyor. Ve bir iste calisip calismamaninda bir maas alip alamamanin disinda cok daha onemli olan kadinin sosyal ve psikolojisinin gelisiminin uzerinde direk etkileridir.
Ve tabiki bunlar benim kisisel gorusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?