- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenimdeÇalışmayı düşünmüyorum dedikten sonra bebeğim daha küçük diyemediniz mi?
Teyzeler de evli olduğunuzu anlamış olurdu.
Evli olduğunuzu söylemeyip muhabbete devam etmeniz tuhafıma gitti.
yeni nesil kv damızlık istiyorda ondanMerhaba hanımlar bugün ilginç bir olay yaşadım sizlerle paylaşmak istedim.
Kuzenimin kına gecesi için kıyafet bakmaya bebeğimin uyku saatini fırsat bilip çıktım:) babasına bırakarak. Bir mağazaya girdim 2 orta yaşlı hanım bu kız nasıl? olur mu olmaz mı mesleği ne acaba diye fısıldaşıyorlar.
Tabi ben kıyafeti giydim bakınıyorum sağıma soluma nasıl Durmuş diye.
Kadın boyun kaç kızım senin dedi :) töbe bismillah demeye kalmadan soru bombardımanına tutuldum.
Nerelisin filan soruyor kadın bir pazarda mandalina seçersin ya o biçim inceliyor.
Ne okudun dedi :) söyledim güZel dedi, öbürü kafasıyla tasdik etti okuduğum bölümü:) sonra çalışıyor musun dedi yok dedim.çalışmıyorum çalışmayı da düşünmüyorum :)
Bir ekşitti suratını ama görseniz hani nerdeyse kusacak yok yok olmaz, ı ııı olmaz :) filan derken.
O an anladım ki yeni nesil kayınvalideler çalışmayan kıza surat ekşitiyorlar, ağzınla kuş tut yok yani.
Burda açılan konularda görürdümde yok ya olmaz öyle şey derdim. Kayınvalidem memur olmadığım için beni küçümsüyor, yahut KPSS için hazırlanıyorum, eşim atandı tavrı değişti konularını abartılı sanırdım. Bizzat tecrübe ettim ki bekar olsaymışım böyle bir sorunum olacakmış.
Kadına sordum oğlun ne iş yapıyor diye mail müşavir miş karısı da illa çalışmalıymış. Yetmezmiş gibi Elime zorla tel Nosunu tutuşturdu:) senin boylarında giyimi de böyle olsun ama açık kapalı da farketmez illa çalışsın biz şurada oturuyoruz şunlarda bizi tanır diye sıraladı:)
neden öyle olmuşbenim teyzemin kızının 8 ve 10 yaşında 2 çocuğu varken kaynanasından istemeye gelmişler.kadın önce ne olduğunu anlamamış.kendi kızı var ona geldiler zannetmiş.gerçek sonra anlaşılmış![]()
süpermiş yaaKız olunca bunlardan çok oluyor. .
7 ceddimi sorarlardı. .
Kayınvalidemden de isteyen olmuştu..![]()
Harıl harıl kız aramalarıda iyimiş evliyim desen suçlu çıkardın![]()
Ay çatlatacağım ya bir toplumda sürekli kadınlar mı incelenir konuşulur
Çalıştı çalışmadı , doğurdu doğurmadı , güzeldi çirkindi vs. vs.
Size ne ya sizeneeeee ?
Derdini mikeyim butonu nerde
Çalışmayı düşünmüyorum dedikten sonra bebeğim daha küçük diyemediniz mi?
Ben zaten elbise üstümdeyken kendi kendime ' bebekten sonra kilo aldım olmadı sanki bu kıyafet' diye söylendim. Bir insanı hele art niyetli olmayan bir insanı olduğu yerde gömmek gibi tarzda biri değilim. Gerektiğinde iyi yaparım ama:) niyetle ilgili:)
Benimde
Olduğu yere gömmek anlamında değil zaten.
Evli olduğunuzu bilseler en azından bu kadar ilerlemezdi.
Baksanıza telefon vermeye kadar gitmiş iş.
Çalışmayı düşünmüyorum dedikten sonra bebeğim daha küçük diyemediniz mi?
Bana da daha lisedeyken bile otobüste elime oğlunun telefon numarasını tutuşturan teyzeler vardı ya çok komikler.. Öyle olur mu o işler huya suya değil tipe bakıyorlar sonra da şikayet ediyorlar..
benim teyzemin kızının 8 ve 10 yaşında 2 çocuğu varken kaynanasından istemeye gelmişler.kadın önce ne olduğunu anlamamış.kendi kızı var ona geldiler zannetmiş.gerçek sonra anlaşılmış![]()
benim teyzemin kızının 8 ve 10 yaşında 2 çocuğu varken kaynanasından istemeye gelmişler.kadın önce ne olduğunu anlamamış.kendi kızı var ona geldiler zannetmiş.gerçek sonra anlaşılmış![]()