bugün başıma gelen kabus gibi olay:((-yanlış teşhis

canım çok çok geçmiş olsun. bencede o doktor müsfettesini sağlık bakanlığına şikayet et. canım ya orada fenalaşıp sana ya da bebeğine birşey olsaydı. tansiyon sorunun varmı bilmem ama olamdığı halde tansiyonun çıksaydı.şekerin çıksaydı . :26: çünkü bu hastalıklar psikolojikte çıkabiliyor..vs. tövbe tövbe. düşünemiyorum bile. ...bebeğine birşey olmadığına sevindim..Allah sana ve bebeğine acımış. verilmiş sadakan varmış canım.

Son düzenleme:
çok sağolun moral oldu güzel dilekleriniz hayır dualarınız konuyu buraya açıp yazmamın nedenide başkalarıda duysunki tedbirli olsun 2 gün sonra anca dün o sevk kağıdını elime aldım okudum size satır satır yazıcam yarın ama şuan aklımda olan yer " lenfoma şüphesiyle kolonkoskopi istenmiş ve tanı yarım kalmıştır." bunu yorumlayan dr ta bana lenfoasınız diyip duruyo bi yandanda açık kapı bırakıp aslında bence değilsiniz ama bilmiyorum diyo adamlar gözüme baka baka teşhis tanı koyuyolardı şimdi şikayet edicem elimde bi kağıt var tamam ama o konuşmaları nasıl ispatlıycam

canım ıspatlamana gerek yok. şikayet etmen yeterli. hemen incelemeye alıyorlar. bir kaç kişi daha şikayette bulunduysa o doktorun zaten hiç şansı yok. hastanenin,doktorun adını ver ve başından geçenleri anlat. onlar ilgileniyorlar. hatta internetten sağlık bakanlığı şikayet hattı var oraya bilgilerini girebilirsin. sana numara veriyorlar o numaradan takip edebiliyorsun. senide arıyorlar ve sende başına gelenleri anlatırsın.
ya da her hastanede hasta hakları bölümü var oraya müracaat et. yada başhekime çık. senin durumunda birisi olunca mutlaka ilgilenirler.

gelmiş geçmiş olsun ya, ne dengesizler var allah sağlık sıhat veresin sağlıkla bebişini kucağınıaa al cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…