Merhaba kızlar.Malumunuz bugün bayram.herkesin bayramı mübarek olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.ama bu hayatımdaki en kötü bayram diyebilirimben ve eşim farklı memleketlerdeniz.Yaşadığımız yer ise bir 3. şehir.ben şu an o 3.şehirdeyim.Ailem memlekete.Eşimin ailesi ise kendi memleketlerindeler.Çalıştığı iş yeri özellikle bayramlarda yoğun olduğu için eşim işte.Ben de hiçkimseyi tanımadığım bir yerde evde tek başıma bayram kutluyorum
merak etme yalnız değilsin...
evleneli bir ay oldu bende suan 3.şehirdeyim ve eşim nöbette sabahtan beri boğazıma geliyor yutkunuyorum ...
ailemle konustukca ağlamamak için kendimi zor tuttum..
Ve biz kardeşler olarak hepimiz gurbetteyiz bu bayram hepsi bizim evdeler ama ben yokum
temiz olan evin heryerini bir kere daha temizledim sabahtan beri
sanki misafirim gelicek ya birazdan kalburabastı tatlısı ve yaprak sarması yapıcam...
sırf can sıkıntısı birde uzun süre çalışıp birden herşeyi geride bırakıp geldim buraya ...
Ama şükrediyorum evet hasret gurbet zor ama dünyalar tatlısı bir eşe sahibim..
Rabbim onu başımdan eksik etmesin ...
İyi bayramlar...Üzülme Allah çektirmesin kanser çok zor bi hastalık acil şifalar dileklerimle...
Merhaba kızlar.Malumunuz bugün bayram.herkesin bayramı mübarek olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.ama bu hayatımdaki en kötü bayram diyebilirimben ve eşim farklı memleketlerdeniz.Yaşadığımız yer ise bir 3. şehir.ben şu an o 3.şehirdeyim.Ailem memlekete.Eşimin ailesi ise kendi memleketlerindeler.Çalıştığı iş yeri özellikle bayramlarda yoğun olduğu için eşim işte.Ben de hiçkimseyi tanımadığım bir yerde evde tek başıma bayram kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?