Bugün bayram ama...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 4344
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
198
1
26
Tekirdağ
Merhaba kızlar.Malumunuz bugün bayram.herkesin bayramı mübarek olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.ama bu hayatımdaki en kötü bayram diyebilirim :( ben ve eşim farklı memleketlerdeniz.Yaşadığımız yer ise bir 3. şehir.ben şu an o 3.şehirdeyim.Ailem memlekete.Eşimin ailesi ise kendi memleketlerindeler.Çalıştığı iş yeri özellikle bayramlarda yoğun olduğu için eşim işte.Ben de hiçkimseyi tanımadığım bir yerde evde tek başıma bayram kutluyorum :(

seninde bayramın kutlu olsun :48:

haklısın zor çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum yalnızlık yani..

ne temizlik yaptım ne bişey sıradan bir izin günü gibi ..

annemi kaybettikten sonra yıllardır bayram yok bana ..:14:

öncelikle iyi bayramlar....
bende nöbetteyim şuanda çalışıyorum yarında çalışıcam...
ama naapalım kısmet işte akşam eşin gelince hiç değilse biraz kafan dağılır...

Teşekkürler kızlar.ama zaten bu bayram kimsenin kutlayacak havası yok.k validen kanser hastası.geçen yıl bi tedavi görüp iyileşmişti ama şimdi başka organlarında çıktı.hatta farkedilinceye kadar kemiklerine bile atmış hastalık.o yüzden başta eşim ve bütün aile çok üzgünüz anlayacağınız.kötü bir haber alırsam diye telefon edip durumu sormaya çalan telefonları açmaya bile korkar oldum artık.

Biz de aynı durumdayız gerçi akşam gideceğiz biz ama şimdi oturuyorum öylece boşboş :50:
Çocuklar kapıyı çalıyor şeker için ama onlara kalkıp da şeker tutmak bile istemiyorum valla.
Olsun üzülme uygun bir anında hem kendi ailene hem de eşinin ailesine gidersiniz

bayram, aile bireyleri tam birarada olunca bayram oluyor gerçekten..
annemlerdeyiz; şuan herkes dayımlar falan,eşim aşşağıda kurbanla ilgileniyorlar ama son iki yıldır bir eksik var aramızda :( babammmm...
canım babamsız bana bayram yok,hayatta en düşkün olduğum insan yok işte ..allahın takdiri ne diyelim..allah yanımızdaki diğer sevdiklerimize uzun uzun ömürler versin,
onları başımızdan eksik etmesin..
Uzaklarda olanlarlada gönüller bir olsun,sağlıklı olduklarını bilelim,telefonda bi seslerini duyalım buda bişey bee ...
İyi bayramlar kızlar :)))

Herkese iyi bayramlarrrrrrr KK ailesiiii:1: Ich wünsche allen Muslimen ein frohes und gesegnetes Opferfest ..
Ben de taşındım buralarda arkadaşım yok evde kimse yok,tek başımayım,üstelik hastayım,üstüne üstlük bir de ders çalışmam gerekiyor:43:
Sizi mutlu eden kafanızı dağıtmanızı sağlayacak kişileri arayın konuşun,forumda takılın,keyfinize bakmaya çalışın..Eşiniz geldiğinde beraber daha güzel kafa dağıtabilirsiniz..

Ayrıca yakınları hasta olan,hayatının en anlamlı insanlarını kaybetmiş herkese Allahtan sabır;vefat eden yakınlarımıza şu mübarek günde bol rahmet diliyorummm

yalnız degilsin.. benim ailem de farklı bir sehirde eşim de nobette ben tek basıma evde bilgisayar basında:)

ve hic bayram gibi degil sıradan bir gun:)

merak etme yalnız değilsin...

evleneli bir ay oldu bende suan 3.şehirdeyim ve eşim nöbette sabahtan beri boğazıma geliyor yutkunuyorum ...
ailemle konustukca ağlamamak için kendimi zor tuttum..
Ve biz kardeşler olarak hepimiz gurbetteyiz bu bayram hepsi bizim evdeler ama ben yokum :(:(
temiz olan evin heryerini bir kere daha temizledim sabahtan beri
sanki misafirim gelicek ya birazdan kalburabastı tatlısı ve yaprak sarması yapıcam...
sırf can sıkıntısı birde uzun süre çalışıp birden herşeyi geride bırakıp geldim buraya ...
Ama şükrediyorum evet hasret gurbet zor ama dünyalar tatlısı bir eşe sahibim..
Rabbim onu başımdan eksik etmesin ...
İyi bayramlar...Üzülme Allah çektirmesin kanser çok zor bi hastalık acil şifalar dileklerimle...

Merhaba kızlar.Malumunuz bugün bayram.herkesin bayramı mübarek olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.ama bu hayatımdaki en kötü bayram diyebilirim :( ben ve eşim farklı memleketlerdeniz.Yaşadığımız yer ise bir 3. şehir.ben şu an o 3.şehirdeyim.Ailem memlekete.Eşimin ailesi ise kendi memleketlerindeler.Çalıştığı iş yeri özellikle bayramlarda yoğun olduğu için eşim işte.Ben de hiçkimseyi tanımadığım bir yerde evde tek başıma bayram kutluyorum :(

Ben de yurtdisinda ysiyorum, bugunun bayram oldugunu unutmusum, Ailem ne guzel bir arada , ben burda yabancilarla tek basimayim gercekten fena koyuyor. :(

iyi bayramlar herkese:48:
eşim işte ne eşimin ailesinden ne de benm ailemden kimse yok yaşadığımız şehirde
temizlik yapıyorum can sıkıntısından
en kötüsü de kızıma aldığım bayramlıkları giydirememek:43:

merak etme yalnız değilsin...

evleneli bir ay oldu bende suan 3.şehirdeyim ve eşim nöbette sabahtan beri boğazıma geliyor yutkunuyorum ...
ailemle konustukca ağlamamak için kendimi zor tuttum..
Ve biz kardeşler olarak hepimiz gurbetteyiz bu bayram hepsi bizim evdeler ama ben yokum :(:(
temiz olan evin heryerini bir kere daha temizledim sabahtan beri
sanki misafirim gelicek ya birazdan kalburabastı tatlısı ve yaprak sarması yapıcam...
sırf can sıkıntısı birde uzun süre çalışıp birden herşeyi geride bırakıp geldim buraya ...
Ama şükrediyorum evet hasret gurbet zor ama dünyalar tatlısı bir eşe sahibim..
Rabbim onu başımdan eksik etmesin ...
İyi bayramlar...Üzülme Allah çektirmesin kanser çok zor bi hastalık acil şifalar dileklerimle...

Allahım bütün hastaların şifasını versin inş.O kadar zor ki kızlar.eşimin ne kadar canının yandığını gözlerinden anlıyorum.ve ağlamamak acısını katlamamak için günlerdir yüzüne bile bakamıyorum.çünkü artık hastalık son aşamada sanırım.herkes umudunn kesmiş.doktorlar tedavi uygulamıyor.sadece ağrılarını dindirmek için ilaç veriyor.Allahım sen yardımcımız ol :(((

Ben de yalnızım.Ailem memlekete gitti bayram için ve ben henüz ortalıkta cok görünmek istemediğim için gitmedim.Yarın buradaki bir akrabama gideceğim.sonra 2 arkadasıma ziyarete belki.2 gündür temizlik yapayım istedim ama bir salonu zor bitirdim.Hala toparlanamamışım tam, bugünüme şükür.Ben de tedavimii tamamladım,normal hayata dönmek biraz zaman alıyor.Bir temizlikçi bulmam lazım ortalık savaş alanı gibi :) Herkese iyi bayramlar.

iyi bayramlar canim almanyadayim esim iste tum ailem turkiyede ben kaynanayla evdeyim kizimla vakit gecirmeye calisiyorum burda kimsem yok suan annemlerde olmayi cok isterdim tum kardeslerim ordalar bi ben yokum

Önemli olan baska zamanlarda da olsa ailelerle bir arada bulunmak üzülme :34:
Sevdiklerimizle olduğumuz her an bayramdir...
Senin bayramın da gelecek insallah :16:
Bunlar geçici seyler. Allah hastalık vermesin dert vermesin baska :34:
Hayırlı ve mutlu bayramlar dilerim...

bugün internetin başında olan herkese hayırlı bayramlar:3:

konu sahibi ,inan ki bazen yanlızlıkta güzeldir.

Son düzenleme:
bizde de bayram sıradan bir gün gibi geçiyor. ailelerimiz farklı şehirlerde, sabahtan beri temizlik yaptım o da bitti:31: aileden uzakta bayram geçirmek çok kötüymüş, ilk kez yaşıyorum:25:

benım gıbı ama benım durumum daha vahım eşim baska yerde ben kıızmla yalnıızm :14::14::14:

bu nada şükür ki ölüm yok yukarda bır arkads yazmısya hepımız varız ama bam yok dıye Allh sukur herkes sag dedıgıgıb ya ölüm olsa ne olurdu

Back
X