- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
sutten mi bahsediyorsunbence toksoplazma gibi bebeğe zararlı virüslere karşı pastorize ürünler tercih etmelisin...
süt yumurta yoğurt ayran vs :)sutten mi bahsediyorsun
eminol markette satılanlarından çok daha guvenilirsüt yumurta yoğurt ayran vs :)
bir sağlıkçı olarak uyarmak istedim tabi sen bilirsin :) toksoplazmadansa pastorize olup katkı maddeli olanı tercih ederimeminol markette satılanlarından çok daha guvenilir.. Sutum çok iyi tanıdığım insanlar tarafından ozenle sağılıp gonderiliyor bende çok iyi kaynatıyorum.. Markette satılan hiçbirşeyi gonul rahatlığıyla yiyemiyorum , herşeyde katkı maddesi vsr..
teşekkur ederim uyarın için, çok araştırdığım için gonul rahatlığıyla tuketiyorum. Hazır yumurtaların nasıl kısa surede iğnelerle aşılarla yetiştirildiğini biliyorum. Yumurtalarım da annemin memleketten kendi yetiştirdiğii tavuklar tarafından temin ediliyor... Koyde yaşayan insanların nasıl sağlıklı dinç olduklarını goruyoruz bunun tek açıklaması tukettikleri doğal besinler....bir sağlıkçı olarak uyarmak istedim tabi sen bilirsin :) toksoplazmadansa pastorize olup katkı maddeli olanı tercih ederim
toksoplasma direk bebekte sakatlıklara sebep oluyor doktorunla da konuş mutlaka..
bir sağlıkçı olarak uyarmak istedim tabi sen bilirsin :) toksoplazmadansa pastorize olup katkı maddeli olanı tercih ederim
toksoplasma direk bebekte sakatlıklara sebep oluyor doktorunla da konuş mutlaka..
Tatlim bende hergun bir tane yumurta yemeye calisiyorum.meyve kurulari erik elma armut vs onlardan azda olsa tuketiyorum hergun cay kasiginin ucuyla corekotu cigniyorum .ceviz badem findik azar azad iki uc gunde birde maden suyu.koyden vs sut imkanimda haftaya baslicak insallah simdilk marketten iciyorum ama sutu pek sevmedigim icin cok az .ve her yemegime dogal terag katiyorumŞunuda belirtiyim gun içerisinde bol bol su içiyorum. Bebeğimize verebiliceğimiz en iyi şey bol su içmek..
Tatlim bende hergun bir tane yumurta yemeye calisiyorum.meyve kurulari erik elma armut vs onlardan azda olsa tuketiyorum hergun cay kasiginin ucuyla corekotu cigniyorum .ceviz badem findik azar azad iki uc gunde birde maden suyu.koyden vs sut imkanimda haftaya baslicak insallah simdilk marketten iciyorum ama sutu pek sevmedigim icin cok az .ve her yemegime dogal terag katiyorum
Cok ilginc aciklamalari neydi neden pastorize sutmus yani?doktorum ve ebe olan bi arkadaşım özellikle pastörize süt içilmesi gerektiğini söylediler bana, isterseniz önce doktorunuza bi danışın
Cok ilginc aciklamalari neydi neden pastorize sutmus yani?
Himm bircok insan koylerde mecbur iciyo ben cok etkili oldugunu yada zararli oldugunu dusunmuyorum acikcasi.zaten sutun cok faydali birsey oldugunada inanmiyorum acaba diyerekten iki uc gunde bir azda olsa icmeye calisiyorum.normalde 5yildan beri agzima surmemisimdir o dereceaçık sütün içerdiği bakterilerden dolayı, başka nedenleri de varsa onları bilemicem
Himm bircok insan koylerde mecbur iciyo ben cok etkili oldugunu yada zararli oldugunu dusunmuyorum acikcasi.zaten sutun cok faydali birsey oldugunada inanmiyorum acaba diyerekten iki uc gunde bir azda olsa icmeye calisiyorum.normalde 5yildan beri agzima surmemisimdir o derece
Tesekkur edrim sizde insallahben size bi öneri olarak söyledim neticede sütün faydalı olduguna bile inanmıyosanız bi doktora danışmanıza zaten hiç gerek yok. inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza...
aynen kaynattıkdan sonra hıc bırsey olmazeminol markette satılanlarından çok daha guvenilir.. Sutum çok iyi tanıdığım insanlar tarafından ozenle sağılıp gonderiliyor bende çok iyi kaynatıyorum.. Markette satılan hiçbirşeyi gonul rahatlığıyla yiyemiyorum , herşeyde katkı maddesi vsr..
canım benm marketteki urunlerde binvir turlu katkı maddesi var, ve çoğuda domuz urunleri,katkılı. Dolayısıyla koy sutunu evde iyice kaynattıktan sonra içinde hiçbir bakterisi kalmz. Pastorize edilmesi demek zaten kaynatılması demek oluyor.. Gonul rahatlığıyla tuket koy sutunu yoğurdunu yumurtanı.. Ayrıca market yumurtaları çok,kısa bi surede aşılarla iğnelerle yetiştiriliyor, hiçbi guvenliği yok.. Elde yetiştirilen urun kadar sağlıklı birşey olabilir mi..Himm bircok insan koylerde mecbur iciyo ben cok etkili oldugunu yada zararli oldugunu dusunmuyorum acikcasi.zaten sutun cok faydali birsey oldugunada inanmiyorum acaba diyerekten iki uc gunde bir azda olsa icmeye calisiyorum.normalde 5yildan beri agzima surmemisimdir o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?