Bugun bebişin için ne yedin :-)

Kuruyemişlerimi tukettim şimdi, ceviz badem fındık kuru uzum... Sutumu içtim, koy yumurtalarımda geldi memleketten. Yarın guzel bi kahvaltı yapıcam bebişimle. Birazdan bi kase yoğurdumu da yicem.. Yarasın paşama

Şimdi koyden ozenle sağılıp gonderilen sutumu iyice kaynatıp ılık olarak içtim. Bebişime afiyet olsun...

canım deli gibi karpuz çekiyo, orjinallerinden çıksada yesek...

Sabah kahvaltısı: 2 adet yumurta+ 4 dilim kaşar peyniri+ 1 tane murat burgu peynir+ küçük domates+ salatalık+az sütle karıştırılmış yulaf ezmesi

Ara öğün : yulaf ezmeli yoğurt

Öğlen: genelde protein ağırlıklı bişiyler yemeye çalışıyorum. Örn : et,tavuk yanında salatayla birlikte. 1 adet tam buğday ekmeği bazen de etli sebze yemeği yada nohut,mercimek,fasülye

Ara öğün: 1 bardak kefir+ kuruyemiş (badem,fındık,ceviz)

Akşam: öğlende yediklerim gibi protein ağırlıklı

Akaşam yatarkende 1 büyük bardak süt içiyorum.

ohh maşallh listeniz çok vitaminli. Bebişiniz için bol enerji deposu ...

ben bu aralar pek dikkat edemiyorum hastayım kolumu kaldrcak halim yok.. Bugun ıspanak yemeği yaptım yoğurt çorbası bol yeşillikli salata.. Geçiştiriyorum sadece

Ya bugün bende aynı durumdayım sanırım havalardan kaynaklı bide dün tetanoz aşısı olmuştum geceden beri kolumu kaldıramıyorum. Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum :) bu yediklerim yetmiyor bile bana bazen kendimi çok aç hissediyorum :) benim çoğul gebelik bide o yüzden öğünleri atlamam gerekiyor. Bugün dolabımda hazırladığım köftem vardı onu çıkarttım hemen yanına bir salata öğlen yedim akşam içinde hiç nişey hazırlıycak mecalim yok dışardan söyledim bugünlük sürekli aynı şeyleri yemekten içim kıyıldı artık. Tatlı,tuzlu,unlu herşey yasak bana. Sadece protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor

aa ikiz mi canm uçuz mu. Allahım bağışlasın hepimizin kuzularını.. Tetenoz aşısı enaz 3 gun yakar. Bendede çok ağrı yapmıştı. 14 nisanda da 2. Dozu vurcam çok tırsıyorum ..

aa ikiz mi canm uçuz mu. Allahım bağışlasın hepimizin kuzularını.. Tetenoz aşısı enaz 3 gun yakar. Bendede çok ağrı yapmıştı. 14 nisanda da 2. Dozu vurcam çok tırsıyorum ..
Üçüz :) amin inş. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucsğımıza almak nasip oldun. Benim gebeliğim riskli o yüzden sürekli yatıyorum ve takip altındayım. Dün hiç canım acımamıştı gece bi başladı aman Allahım. Git gide acısı şiddetlenio sanki ben yarına geçer die düşünüodum desene 2 gün daha böle :s

belli olmaz herkeste farklı oluo ağrısı. İnşllh çabuk geçer..
offf uçuzlerle nsıl başa çıkıcaksın beslenmene çok dikkat et. Biz tek canla bu kadar acıkıyorken seni duşunemiyorum :)

belli olmaz herkeste farklı oluo ağrısı. İnşllh çabuk geçer..
offf uçuzlerle nsıl başa çıkıcaksın beslenmene çok dikkat et. Biz tek canla bu kadar acıkıyorken seni duşunemiyorum :)
Vallahi hiç bilmiyorum. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli zamanında kucağıma almak nasip olsunda doğan bi şekilde büyür. Erken doğum riskim var 2,5 ay daha dayanmam lazım sağlıkla kucağıma alabilmek için.

Bi bardak iyi kaynatılmış sutumu içtim şimdi, akşam içinde ıspanak yapmayı duşunuyorum. Bol vitamin alsın paşam..

Oncelikle hayirli ugurlu olsun oglusunuz. Sizin yazdiklarinizi okudukca imrendim 4.aya girdim henuz bi kilo ancak aldim,yiyemiyorum cok,okulda bir ara ceviz meviz atistirdim duzenli sonra tekrar saldim,hamilelgimin basindan beri bu kacinci gribim bilemedim demek ki anne var annecik var.valla tebrik ederim sizi. Hacca giden bir veli hurma getirdi bolca yemistim o acma yapma konusunun kaynagi nedir üzüldüm simdi..

teşekkur ederim canm.. Kilo alman onemli değil onmli olan beslenip bebeğe giden vitamin. Sakın bu aylarını ihmal etme canım. Bol bol vitamin alman lazım. Hele ki yoğurt sut gibi kemik guçlendirivcilerden mutlaka tuketmelisin..
hurma rahimde açılma yapıyo canım. Hatta hz.meryem de son ayında bolca yemiş. Sebebini bilnmiyorum ama oyle. İnşllh bişy olmaz o yediklerin ama aklında olsun şuan yeme..

Tamam cok tesekkur ederim. Dikkat ederim. Dr beslenme icin bir kagit vermisti bir bardak sut bir kase yogurt yeterli diyebilir miyiz, ve her gun mu

Sabah kahvaltıda kendi mayaladığım yoğurdumun kaymağından koca bi tabak yedim :)) annemin yeriştirdiği tavuk yumurtamdan 1 tane haşladım. 4-5 dilim peynir, haa oncesindede aç karna 1 yemek kaşığı dolusu pekmez yedim. Oğleden sonra koyden getirttiğim sutten 1 bardak içtim( iyi kaynatılmış) .
eşim de şuan balık tutuyo 10 tane tutmuş sağolsun. Akşama da taze balık yapıcaz. Bol salata yaptım yanına. Çayın yanına da kuru yemişlerden yicem inşllh(badem,ceviz,fındık,kuru uzum) ...

sağlıklı ve elimden geldiğince organik beslenmeye devamm

bu arada canım hernekadar deli gibi balık yanına kola çay yanına da cips istese de bebişim için tuketmiycem

Balık soframın ustune bi maden suyu içtim. Anne karnındaki bebek için çok faydalı olduğunu soyledi dr.um

Sofradan kalkıyorum ne yesem diye düşünüyorum:)) beyaz ekmek yemiyorum genelde çok tahilli yiyorum .. bol yeşillik et yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Arada kaçamak yapsam da genel bir düzenim var diyebilirim... hayirlisiyla sağlıcakla kucağımiza alırız bebislerimuzi inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…