- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
ohh maşallh listeniz çok vitaminli. Bebişiniz için bol enerji deposuSabah kahvaltısı: 2 adet yumurta+ 4 dilim kaşar peyniri+ 1 tane murat burgu peynir+ küçük domates+ salatalık+az sütle karıştırılmış yulaf ezmesi
Ara öğün : yulaf ezmeli yoğurt
Öğlen: genelde protein ağırlıklı bişiyler yemeye çalışıyorum. Örn : et,tavuk yanında salatayla birlikte. 1 adet tam buğday ekmeği bazen de etli sebze yemeği yada nohut,mercimek,fasülye
Ara öğün: 1 bardak kefir+ kuruyemiş (badem,fındık,ceviz)
Akşam: öğlende yediklerim gibi protein ağırlıklı
Akaşam yatarkende 1 büyük bardak süt içiyorum.
Ya bugün bende aynı durumdayımohh maşallh listeniz çok vitaminli. Bebişiniz için bol enerji deposu...
ben bu aralar pek dikkat edemiyorum hastayım kolumu kaldrcak halim yok.. Bugun ıspanak yemeği yaptım yoğurt çorbası bol yeşillikli salata.. Geçiştiriyorum sadece
aa ikiz mi canm uçuz mu. Allahım bağışlasın hepimizin kuzularını.. Tetenoz aşısı enaz 3 gun yakar. Bendede çok ağrı yapmıştı. 14 nisanda da 2. Dozu vurcam çok tırsıyorumYa bugün bende aynı durumdayımsanırım havalardan kaynaklı bide dün tetanoz aşısı olmuştum geceden beri kolumu kaldıramıyorum. Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum :) bu yediklerim yetmiyor bile bana bazen kendimi çok aç hissediyorum :) benim çoğul gebelik bide o yüzden öğünleri atlamam gerekiyor. Bugün dolabımda hazırladığım köftem vardı onu çıkarttım hemen yanına bir salata öğlen yedim akşam içinde hiç nişey hazırlıycak mecalim yok dışardan söyledim bugünlük sürekli aynı şeyleri yemekten içim kıyıldı artık. Tatlı,tuzlu,unlu herşey yasak bana. Sadece protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor
Üçüz :) amin inş. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucsğımıza almak nasip oldun. Benim gebeliğim riskli o yüzden sürekli yatıyorum ve takip altındayım. Dün hiç canım acımamıştı gece bi başladı aman Allahım. Git gide acısı şiddetlenio sankiaa ikiz mi canm uçuz mu. Allahım bağışlasın hepimizin kuzularını.. Tetenoz aşısı enaz 3 gun yakar. Bendede çok ağrı yapmıştı. 14 nisanda da 2. Dozu vurcam çok tırsıyorum..
belli olmaz herkeste farklı oluo ağrısı. İnşllh çabuk geçer..Üçüz :) amin inş. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucsğımıza almak nasip oldun. Benim gebeliğim riskli o yüzden sürekli yatıyorum ve takip altındayım. Dün hiç canım acımamıştı gece bi başladı aman Allahım. Git gide acısı şiddetlenio sankiben yarına geçer die düşünüodum desene 2 gün daha böle :s
Vallahi hiç bilmiyorum. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli zamanında kucağıma almak nasip olsunda doğan bi şekilde büyür. Erken doğum riskim var 2,5 ay daha dayanmam lazım sağlıkla kucağıma alabilmek için.belli olmaz herkeste farklı oluo ağrısı. İnşllh çabuk geçer..
offf uçuzlerle nsıl başa çıkıcaksınbeslenmene çok dikkat et. Biz tek canla bu kadar acıkıyorken seni duşunemiyorum :)
Oncelikle hayirli ugurlu olsun oglusunuz. Sizin yazdiklarinizi okudukca imrendim 4.aya girdim henuz bi kilo ancak aldim,yiyemiyorum cok,okulda bir ara ceviz meviz atistirdim duzenli sonra tekrar saldim,hamilelgimin basindan beri bu kacinci gribim bilemedim demek ki anne var annecik var.valla tebrik ederim sizi. Hacca giden bir veli hurma getirdi bolca yemistim o acma yapma konusunun kaynagi nedir üzüldüm simdi..Kuruyemişlerimi tukettim şimdi, ceviz badem fındık kuru uzum... Sutumu içtim, koy yumurtalarımda geldi memleketten. Yarın guzel bi kahvaltı yapıcam bebişimle. Birazdan bi kase yoğurdumu da yicem.. Yarasın paşama
teşekkur ederim canm.. Kilo alman onemli değil onmli olan beslenip bebeğe giden vitamin. Sakın bu aylarını ihmal etme canım. Bol bol vitamin alman lazım. Hele ki yoğurt sut gibi kemik guçlendirivcilerden mutlaka tuketmelisin..Oncelikle hayirli ugurlu olsun oglusunuz. Sizin yazdiklarinizi okudukca imrendim 4.aya girdim henuz bi kilo ancak aldim,yiyemiyorum cok,okulda bir ara ceviz meviz atistirdim duzenli sonra tekrar saldim,hamilelgimin basindan beri bu kacinci gribim bilemedim demek ki anne var annecik var.valla tebrik ederim sizi. Hacca giden bir veli hurma getirdi bolca yemistim o acma yapma konusunun kaynagi nedir üzüldüm simdi..
gunluk kalsiyum ihtiyacını giderir ama duzenli tuket muhakkak hergun..Tamam cok tesekkur ederim. Dikkat ederim. Dr beslenme icin bir kagit vermisti bir bardak sut bir kase yogurt yeterli diyebilir miyiz, ve her gun mu
Şifa olsun :)) sade maden suyu değil miBalık soframın ustune bi maden suyu içtim. Anne karnındaki bebek için çok faydalı olduğunu soyledi dr.um
teşekkur edrrimŞifa olsun :)) sade maden suyu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?