Bugun benım dogum gunum ama..

Şöyle düşünmeye çalış o zaman
Karşısına geçip uzun uzun somurtsanda, kırıldım desende, laf soksanda o sarılmayı elde edemeyeceğin anlattıklarına baklılırsa neredeyse kesin
Daha önce denemediğin bir şeyler denemek lazım ama abartmadan...
Sonra klasik erkek egosu ile ben askere gidiyorum diye bir zil takıp oynamadığın kaldı moduna girer mazallah:52:
Şanslısın aslında olay daha önce denenmemiş bir olay (askere gitmesi)
Birde buna şöyle yeni birkaç ekşınlı(pozitif anlamda) durum/tavır ekledinmi şuraya yazıyorum sonuç garanti:34:

Ekşınlı durum/tavır : Karı koca arasına girilmez ben karışmayayım :17:

Hahahhaa çok mantıklıymiş ben bunu daha önce nasıl düşünmedim :)

Hepinize selam olsun
Bugün benim doğum gunum, eşimden en ufak bir ses yok. Farklı sehirlerdeyiz biz, kardeşim ameliyat olduğu için ben ailemin yanındayım o yakında askere gideceği için ailesinin yanında. Birgün kaldı burda benimle sonra ertesi gün gitti. Askere gitmeden bitirmem gereken işlerim var dedi ve gitti. Zaten çok ilgili sevgili bir adam değildi şimdi kopmuş gibi hissediyorum baglarimizi. Dün akşam aradi yorgunmuş başi agiriyormus gece uyanamam iyi geceler dedi ve uyudu. Doğum günümü hatirlamadi bile. Küçük sandığım bu özel gün meseleleri ne kadar önemliymiş meğer. Insanın insana verdiği değeri gösteriyormuş aslında. Değerimi öğrenmek ne kadar zormuş.. Hiç büyük hediyeler istemedim ben, iyi bir hayat istemedim para istemedim. Sadece biraz sevgi. Ve insan en çok neyi istiyorsa onunla imtihan ediliyormuş. Dayanamadim ablasını aradım. Iyi mi diye sormak için. Yan odada yatıyor istersen uyandirayim dedi. Yok dedim merak ettim sadece. Neden uzuluyorsam sanki? Hangi gunumde ailesi kadar değer verdi ki bana? Insanların yanında soğuk değil miydi hep.. Ayıpmis hani sevmezmis mucuk mucuk olmayı.. Ceza vermek istedim aklım sıra gitmeyecektim yanına kardeşimi bahane edip ama içimdeki özlem dalgasına dayanamadim yarına biletimi aldım ve şimdi pismanim gitmesem mi diyorum. Gitmesem sanki kime ceza vereceksem?? Annesi tarafından sevilmeyen hep bir yani eksik çocuklar gibiyim.. Insanlık için küçük kendim için büyük olan bu derdim yüzünden hepinizden özür dilerim. Lütfen bana kızmayın.Bugün benim doğum gunum ve çok yalnızım öylesine paylaşmak istedim.

Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yaşlara :) çok kırılmışsın buradan cız etti kalbim yerinde olsaydım aynı hisleri yaşardım...ama gitme iptal et biletini askere gidince en çok seni özleyecek orada herkes sevdiğini anlatır içten içe daha da çok bağlanır sana sık dişini sabret sabret ki hayalini kurduğun ilgi alaka seni bulsun... her şey güzel olacak ben inanıyorum ama sabırla

Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yaşlara :) çok kırılmışsın buradan cız etti kalbim yerinde olsaydım aynı hisleri yaşardım...ama gitme iptal et biletini askere gidince en çok seni özleyecek orada herkes sevdiğini anlatır içten içe daha da çok bağlanır sana sık dişini sabret sabret ki hayalini kurduğun ilgi alaka seni bulsun... her şey güzel olacak ben inanıyorum ama sabırla

Teşekkür ederim canım. Aslında hiç gidesim yok ama burnunu surtmek yerine onun ailesi ve akrabalarinda bi doğum gününü unuttu diye kocasını askere bile yollamayan dik basli kadın imajı çizmek istemiyorum. Onun için değil ele güne karşı gidiyorum. Ama beş ay görmeyeceği karısına yabancı gibi davranmasını asla unutamam. Yarın birgün bir şey olursa kadını suclamaya alışmış toplumumuz tarafından suçlu konuma ben düşmek istemiyorum.

Teşekkür ederim canım. Aslında hiç gidesim yok ama burnunu surtmek yerine onun ailesi ve akrabalarinda bi doğum gününü unuttu diye kocasını askere bile yollamayan dik basli kadın imajı çizmek istemiyorum. Onun için değil ele güne karşı gidiyorum. Ama beş ay görmeyeceği karısına yabancı gibi davranmasını asla unutamam. Yarın birgün bir şey olursa kadını suclamaya alışmış toplumumuz tarafından suçlu konuma ben düşmek istemiyorum.

Şu başkaları, el alem ne derler ne söylerler bitiriyor hepimizi hepsini bir kazana atıp kaynatmak istiyorum :) canım evlisin evli biri gibi düşünemem tabi ki doğru kararı vereceğine inanıyorum ama Rabbimden diliyorum ki eşinin kalbine, senin sevgini öyle bir yerleştirsin ki, ilerde şu üzüldüğün şeyleri tebessüm ederek beraber hatırlayın çok dua et kabul olmayacak dua yok umarım bugününü unutturacak güzel günlerin çokkkk olur :)

Şu başkaları, el alem ne derler ne söylerler bitiriyor hepimizi hepsini bir kazana atıp kaynatmak istiyorum :) canım evlisin evli biri gibi düşünemem tabi ki doğru kararı vereceğine inanıyorum ama Rabbimden diliyorum ki eşinin kalbine, senin sevgini öyle bir yerleştirsin ki, ilerde şu üzüldüğün şeyleri tebessüm ederek beraber hatırlayın çok dua et kabul olmayacak dua yok umarım bugününü unutturacak güzel günlerin çokkkk olur :)

ALLAH razı olsun canım hep dua ediyorum. Eğer kalbinde sevgi yoksa zaten ben yakasına yapismam ki onun. Evli bir insan olarak gitmem gerekiyor biliyorum. Ama aramam asla. Gittiğimde bagirmam cagimam. Gözümü kapatır vazifemi yaparım gibi bir şey olacak bu.

Doğum günün kutlu olsun canım:16:
Eşinle birlikte daha nice yıllar geçirirsiniz inşaallah:16:
Erkekler zaman zaman böyle şeyler yapıyorlar:19: takılma ,hatırlayıp kutlayan çok fazla erkek yok diye düşünüyorum:31:İstisnalar var tabi ki ama biz kadınlar özel günlere çok önem veriyoruz:31:Onlar bizim kadar düşünemeye biliyorlar:34:

Son düzenleme:
doğum gününüz bugünmüş.. herşey olmuş bitmiş gibi düşünüyorsunuz belki arayacak:44: daha vakit var değil mi...

doğum gününüz kutlu olsun bu arada..

emin olun onun askerlik stresi ve acabaları askerlikle ilgili beynini kemiriyordur. bu durumda naz yapmanızdan yana değilim..

sonuçta askere gidecek uzun süre görüşemeyeceksiniz..

eşinize bir helalliği çok görmeyin.

Doğum günün kutlu olsun

Ben olsam gitmem
Hep tek taraflı 'değer' olmaz
Yırt bileti gitsin

doğum günün kutlu olsun canım 16 ekim doğum günümdü sıradan kötü bir gündü ben ailemle görüşmüyorum eşim ve oğlumdan başka kimsem yok eşim de umursamadı biliyormusun öylesine kutladı bir gül alsa yada küçük bi pasta yada dışarda bi yemek yani lüks te değil istediğim değer görmek ilgi görmek hepsi bu üzülmemek lazım aslında sende üzülme yalnız değilmişiz ikimiz de ne diyim allah içlerinde büyütsün bizim sevgimizi

doğum günün kutlu olsun canım 16 ekim doğum günümdü sıradan kötü bir gündü ben ailemle görüşmüyorum eşim ve oğlumdan başka kimsem yok eşim de umursamadı biliyormusun öylesine kutladı bir gül alsa yada küçük bi pasta yada dışarda bi yemek yani lüks te değil istediğim değer görmek ilgi görmek hepsi bu üzülmemek lazım aslında sende üzülme yalnız değilmişiz ikimiz de ne diyim allah içlerinde büyütsün bizim sevgimizi

Doğum günün kutlu olsun senin de :3:

Doğum günün kutlu olsun
Bekle hele bakalım belki kutlar?
Ancak kutlamazsa buraya yazdığın hislerini eşine de aktarmanı tavsiye ederim, bilsin

doğum günün kutlu olsun...:16:
erkekler pek hatırlamaz zaten özel günleri...
sen biletini alıp yanına gitmeye karar vermekle iyi etmişsin...
belki birlikte olduğunuz süre içinde doğum gününğ kutlar...
şu anda askerlik fln belliki karışık bi dönemden geçiyo...
üzme kendini boşuna...

çok erkenden yılgınlığa vermişsiniz ayrıca kendinizi...

artık saat 00.00 ı vurunca hemen kutlasın mantığını atın üzerinizden bence.. daha önünüzde saatler var.

ben geçen yıl eşimin doğum gününü, günün bitimine yarım saat kala kutlamıştım :9::9:

Hepinize selam olsun
Bugün benim doğum gunum, eşimden en ufak bir ses yok. Farklı sehirlerdeyiz biz, kardeşim ameliyat olduğu için ben ailemin yanındayım o yakında askere gideceği için ailesinin yanında. Birgün kaldı burda benimle sonra ertesi gün gitti. Askere gitmeden bitirmem gereken işlerim var dedi ve gitti. Zaten çok ilgili sevgili bir adam değildi şimdi kopmuş gibi hissediyorum baglarimizi. Dün akşam aradi yorgunmuş başi agiriyormus gece uyanamam iyi geceler dedi ve uyudu. Doğum günümü hatirlamadi bile. Küçük sandığım bu özel gün meseleleri ne kadar önemliymiş meğer. Insanın insana verdiği değeri gösteriyormuş aslında. Değerimi öğrenmek ne kadar zormuş.. Hiç büyük hediyeler istemedim ben, iyi bir hayat istemedim para istemedim. Sadece biraz sevgi. Ve insan en çok neyi istiyorsa onunla imtihan ediliyormuş. Dayanamadim ablasını aradım. Iyi mi diye sormak için. Yan odada yatıyor istersen uyandirayim dedi. Yok dedim merak ettim sadece. Neden uzuluyorsam sanki? Hangi gunumde ailesi kadar değer verdi ki bana? Insanların yanında soğuk değil miydi hep.. Ayıpmis hani sevmezmis mucuk mucuk olmayı.. Ceza vermek istedim aklım sıra gitmeyecektim yanına kardeşimi bahane edip ama içimdeki özlem dalgasına dayanamadim yarına biletimi aldım ve şimdi pismanim gitmesem mi diyorum. Gitmesem sanki kime ceza vereceksem?? Annesi tarafından sevilmeyen hep bir yani eksik çocuklar gibiyim.. Insanlık için küçük kendim için büyük olan bu derdim yüzünden hepinizden özür dilerim. Lütfen bana kızmayın.Bugün benim doğum gunum ve çok yalnızım öylesine paylaşmak istedim.

Canim benim sadece seninkimi oyle saniyorsun.benim esimde dogum gunumu hatirlamamisdi.bende gozunun onunde kendime pasta yapib gozune baka baka yemisdim.:56:.ikramdada dogum gunu pastamdan alirmisi bir dilim demisdim:17:bunlar yeni zamanlarimizda olmusdu.simdi eski kafamda degilim.unutursa, unutsun.hetsey karsilikli senfe onuun dogum gunun unutursun:50:amman bos ver .2gunluk dunyada kusluk olmadin aranizda.sen hatirlat bu gun ayin kaci gibisinden:1:.erkek milleti.:16:opdum seni nice mutlu dogum gunleri gecirirsin ailenle insallah amin.:32:

oo daha dur gün yeni başlıyo :)
bekle bakalım, kutlarsa ne ala, kutlamazsa sitem et bence..
iyiki doğdun bu arada ;)

Doğum günün kutlu olsun

Ben olsam gitmem
Hep tek taraflı 'değer' olmaz
Yırt bileti gitsin

doğum gününüz bugünmüş.. herşey olmuş bitmiş gibi düşünüyorsunuz belki arayacak:44: daha vakit var değil mi...

doğum gününüz kutlu olsun bu arada..

emin olun onun askerlik stresi ve acabaları askerlikle ilgili beynini kemiriyordur. bu durumda naz yapmanızdan yana değilim..

sonuçta askere gidecek uzun süre görüşemeyeceksiniz..

eşinize bir helalliği çok görmeyin.

Doğum günün kutlu olsun canım:16:
Eşinle birlikte daha nice yıllar geçirirsiniz inşaallah:16:
Erkekler zaman zaman böyle şeyler yapıyorlar:19: takılma ,hatırlayıp kutlayan çok fazla erkek yok diye düşünüyorum:31:İstisnalar var tabi ki ama biz kadınlar özel günlere çok önem veriyoruz:31:Onlar bizim kadar düşünemeye biliyorlar:34:

Kızlar çok teşekkür ederim. Çekirgecim gidersem eğer değe. Verdiğim için değil dönük Pudranin da dediği gibi bir helallik için kendi ailem ve e elegune karsi gideceğim. Askerlik stresi falan tamam da bu ayrı bir şy. Bence değer veren biri atlamaz böyle bir şeyi neden kafasının en karışık olduğu zamanlarda. Ailesini hatirlayabiliyor?? Böyle bir kabiliyeti var demek ki. Ayrıca doğum gunum patlama noktası oldu kaç gündür hatta kaç aydır soğuk mu desem ne desem ışte böyle. Sevgiliyken böyle değildi. :( doğru gün daha bitmedi ama hatırlayan şimdiye kadar hatirlardi. Su saniyeden sonra faceden surdan burdan hatırlaması doğru mu? Yada dediğiniz gibi ben mi duygusal davraniyorum. Size anlatmak çok Iyi geldi ondan eminim. Yazım hatları için özür dilerim. Telden dolayı.

Son düzenleme:
Back
X