Bugün benim doğum günüm ama ... :(

kendikabugunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
279
12
68
İstanbul
Evet kızlar bugün benim doğum günüm,ama eşim hatırlamadı sadece oda değil kv,annem babam kimse teyzem ve kızı aradı azönce bana geliceklerini söylediler sadece onlar hatırladı.Eşim çok yoğun çalışıyor evin tüm yükü bende sadece 1 gün bana özel davranmasını isterdim,hatırlamasını beklerdim.bu akşam nöbeti vardı biliyorum değiştirme şansı yoktu ama en azından dün akşam birşeyler yapabilirdi hem internetten sipariş diye birşey var bir çiçek çikolata sipariş verebilirdi ama eminim aklındanbile geçmedi bunlar. birde kayınvalidem ben her yıl onun doğum gününde hediyelerle pastalarla giderm hiç unutmam ama o hatırlamadı bile.Annemle babama gelince zaten onlar böyle günlere önem veren insanlar değilllerdir bana özel değil yani artık alıştım umursamazlıklarına Benmi insanlara fazla değer veriyorum bilemedim bende bu sabah kalktım bulunduğum ilçedeki en iyi diyetisyene gittim,kilo vericem kararlıyım bunu kendime hediye ettim sonra çıktım alışveriş yaptım biraz öncede çiçek siparişi verdm ,aslında acıyorum kendime kimsenin yapmadığını yapıyorum beklentilerimi kendi kendime karşılamaya çalışıyorum her zaman olduğu gibi kendimi avutuyorum kısacası

doğum günün kutlu olsun.kv anne baba neysede eşin hatırlasa iyi olucakmış.ama üzülme yanlız değilsin.

doğum günün kutlu olsun.kv anne baba neysede eşin hatırlasa iyi olucakmış.ama üzülme yanlız değilsin.

teşekkür ederim.bencede iyi olucaktı. biraz önce annemle babam geldiler,yalnız kalmamam için gelmişler,en azından onları elemiş oldum kara listeden :) ama eşime çok kırgınım benm yaptığım onca fedakarlık karşısında o hatırlamadı bile :'(

Son düzenleme:
Canınızı sıkmayın. Diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsınız. Eşiniz çok yoğun çalıştığından unutmuş olabilir. İnsanlık hali. Alınmayın, sitem etmeyin aksine çok neşeli geçirin gününüzü. Bu ona bin dırdırdan daha çok ders verir. Sevdiklerinizle beraber, sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim.

teşekkür ederim geçiremiyorum işte öyle neşeli neşeli elimde değil dırdır etmicem ama iş işten geçtikten sonra yani yarın hatırlatıcam

Musmutluu yillaraaaaa..
Kendinzi üzmeyin lutfen. Diyetisyene gitmeniz iyi olmus, en iyi hediye olmus.. hayati kendimZe guzellestirmemiz gerek. Cick almissin galiba kendine. Yarin esin geldgnde bu ne diye sorar, dogum gunum icin kendime aldm de. Bak o zaman uzulecektirr...

ben o kadar üzülüyorumki oda üzülür umarım yaptığı için daha doğrusu yapmadığı için...

Oy kıyamam ya benimle aynı dertten müzdarip birisi daha varmış burda...
Seni seviyorsa,değer veriyorsa,hatırını kırmıyorsa,hastayken üzgünken yanındaysa,güvenebiliyorsan eşine en önemlisi...Şükret o da olmayıversin ben kendimi böyle avutuyorum : ))
Erkek milleti bizim gibi değil işte,genlerinde yok ne yapsınlar...
Doğum günün kutlu olsun,sevgi dolu yıllarınız olsun dilerim ki...

oyyy arkadaşım kıyamadım ben hiç sana yaa.. sen kendin için çok güzel yapmışsın aferin, kutlamayanlar utansın, sen hiç sıkma canını..
unutmuşta olsalar senin için en değerli insanlarla, ailenle Nice Musmutlu Senelere
Doğum Günün Kutlu Olsuuuun...

Doğum günü Şarkıları - YouTube

şuanki gösterdiğin davranış kadar güzeli yok.nedenmi çünkü her insan yanlnızdır.herşey geçici yanındaki insanlar bile böyle davranarak bir gün allah göstermesin ama yalnız kalırsan kendi ayaklarının üzerinde durup kendinle ilgilenebileceksin bu süpeer bence.bayanların yaşı sorulmaz ama allah uzun ömürler ve nice yaşlar nasip etsin dogum günün kutlu olsun

Ben de çok önem veririm hatta senin yerinde olsam kayınvalideme laf arasında unuttuğunu, ondan bi'iyi dilek beklediğimi laf arasında söylerdim ki unutmasın bi'daha ya da bi'daha ben de ona yapmam anlar

Şu hayatta en önem verdiğim şey doğumgünü benim oyüzden ne desem bilemedim ama hayat işte işler güçler derken akıl kalmıyo insanda eşin belki telafi eder

Doğum günün kutlu olsun, çiçekler de benden olsun:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…