- 24 Mayıs 2010
- 7.752
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi kendikabugunda
-
Evet kızlar bugün benim doğum günüm,ama eşim hatırlamadı sadece oda değil kv,annem babam kimseteyzem ve kızı aradı azönce bana geliceklerini söylediler sadece onlar hatırladı.Eşim çok yoğun çalışıyor evin tüm yükü bende sadece 1 gün bana özel davranmasını isterdim,hatırlamasını beklerdim.bu akşam nöbeti vardı biliyorum değiştirme şansı yoktu ama en azından dün akşam birşeyler yapabilirdi hem internetten sipariş diye birşey var bir çiçek çikolata sipariş verebilirdi ama eminim aklındanbile geçmedi bunlar. birde kayınvalidem ben her yıl onun doğum gününde hediyelerle pastalarla giderm hiç unutmam ama o hatırlamadı bile.Annemle babama gelince zaten onlar böyle günlere önem veren insanlar değilllerdir bana özel değil yani artık alıştım umursamazlıklarına Benmi insanlara fazla değer veriyorum bilemedim bende bu sabah kalktım bulunduğum ilçedeki en iyi diyetisyene gittim,kilo vericem kararlıyım bunu kendime hediye ettim sonra çıktım alışveriş yaptım biraz öncede çiçek siparişi verdm ,aslında acıyorum kendime kimsenin yapmadığını yapıyorum beklentilerimi kendi kendime karşılamaya çalışıyorum her zaman olduğu gibi kendimi avutuyorum kısacası
kızlar ben mesajı yazdıktan sonra hepiniz öyle benmle oldunuzki sonuçtanda haberdar etmek istedim,doğum günüm öyle geçti ertesi akşam eşim elinde bir buket gülle (27 tane artk 27 yaşmda oldğm için) ve benm için yaptrdğı bir pastayla geldi,ilk başta biraz trip attım,öyle hemen yılışmadım özür diledi yanımda olamadığı için unutmadığını sadece bugüne ertelediğini söyledi,biraz süründürdüktn sonra affettim :) Kv gelince ona yapacklarm daha bitmedi bir kere seneye doğm günün hatrlamcm o kesin 28nde eltimin doğm günü onu hatrlarsa dilimdn kimse kurtarmz onu ki bu şekildede kurtulamick,yaşasın kötülükk
eşinizin telafi etmesine sevindim.boşverin gerisini
Evet kızlar bugün benim doğum günüm,ama eşim hatırlamadı sadece oda değil kv,annem babam kimseteyzem ve kızı aradı azönce bana geliceklerini söylediler sadece onlar hatırladı.Eşim çok yoğun çalışıyor evin tüm yükü bende sadece 1 gün bana özel davranmasını isterdim,hatırlamasını beklerdim.bu akşam nöbeti vardı biliyorum değiştirme şansı yoktu ama en azından dün akşam birşeyler yapabilirdi hem internetten sipariş diye birşey var bir çiçek çikolata sipariş verebilirdi ama eminim aklındanbile geçmedi bunlar. birde kayınvalidem ben her yıl onun doğum gününde hediyelerle pastalarla giderm hiç unutmam ama o hatırlamadı bile.Annemle babama gelince zaten onlar böyle günlere önem veren insanlar değilllerdir bana özel değil yani artık alıştım umursamazlıklarına Benmi insanlara fazla değer veriyorum bilemedim bende bu sabah kalktım bulunduğum ilçedeki en iyi diyetisyene gittim,kilo vericem kararlıyım bunu kendime hediye ettim sonra çıktım alışveriş yaptım biraz öncede çiçek siparişi verdm ,aslında acıyorum kendime kimsenin yapmadığını yapıyorum beklentilerimi kendi kendime karşılamaya çalışıyorum her zaman olduğu gibi kendimi avutuyorum kısacası
Doğum gününüz kutlu olsun.. yorumları okumadan hemen yorum yapmak istedim.. Kendiniz için yaptıklarınıza çiçek almak olsun, diyetisyen olsun hayran kaldım, demekki siz güçlü bir kadınsınız, beni hatrlamadılar deyipte evden dışarı çıkmamazlık yapmamışsınız. Kendinize çiçek almanız bile çok hoş bi düşünceo çiçekler kadar güzel yıllar geçirmeniz dileğiyle
çiçeği neden sipariş ettiniz onu anlamadım??
kendinize mi sipariş ettiniz eve mi gelecek...
ilginç..
sizin yerinizde olsam, eşime çiçek gönderirdim, içindeki kağıda da şunu yazardım...
doğum günümü hatırladığın için teşekkür ederim..ne kadar özel olduğumu hissettirdin bana...çok çok çok teşekkürler canım ...
emin ol içine otururdu bu cümle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?