Bugün benim doğum günümdü...

yahsel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
36
0
296
Ankara
derin acılara gebe olduğumun farkındayım ama gitmeliydim yapabıleceğim sadece buydu artık kendimi tanıyamaz hale gelişimin dışında kendimden nefret eder halede geldim bu yuzdendi derin haykırışlarım bazen duyup bazen duymadıkların olsun her son aslında birbaşlangıç değilmidir ayrılmak yüreğe vurulmuş pıranga misali sevgıyı yurege hapsediyor evet yaşıyorum yaşayacağım yaşadıkça içimde yanan alevin harareti azalacak aşkta bir kayıpta ben olacağım belki oda olsun ama bilki hiçbiri kendim için değildi çok sevmenin bedelini ödüyorum biliyorum...

gercekten sana kızgın değilim

vurmalarına

aşağılayıcı konuşmalarına

bizimle mecburi ilgilenişlerine

aile olamayışımızı bana bağlayışlarına

beni doğuran anneme bana bakan babama hakareretlerine

kızgın değilim daha sayamadığım tüm yaşadıklarımıza, sadece kırgınım seviyorum deyişine olsun buda olsun ne yapmalıydım bilemiyorum kocaman boşluklar içindeyim ben aşkı kaybettim goren varmı diye haykırışlarımı kimse duymuyor sen hiç duymuyorsun, ömrümün son nefesine kadar yanında kalmayı,gözlerine bakmayı ve daha fazlasını çok isterdim..Ama bazen gitmek gerekiyormuş ve vazgeçmekte

yada

bir vazgeçişi kabullenmek evet bu benim dipsiz kuyulara atlayışım kimbilir bak senin gözünde beş para etmez aşkıyla kuyuların yuttuğu biride ben oluyorum

etrafta hiç ışık yok ki

Şimdi gidiyorum..

Biliyorum ki sensiz olabilir,yaşayabilir,uyuyabilirim.Tek sorun elimdeki son umudu,mutluluğu kaybetmem sen son umudumdun dahası yok..Onuda kaybetmiş olmak bir daha sana güvenemeyecek olmak ne acı..En kötüsüyse Artık sana inanmamak,inanamamak..
Ne acı ki ben artık ''belki olur '' diyemeyecek kadar bekledim seni ve öğrendim olmuyorsa olmuyordur

artık çok geç biliyorum ama ne olurdu bizden vazgeçmememi isteyeceğine bizden vazgecmeseydin bunuda bizim için sen yapsaydın bizim için savaşsın diye haykırışlarımı yüreğinde duymuş olsaydın herkezi önemsediğin kadar bizi önemsemiş olsa idin ne olurdu senin için ettiğim çabaları takdir edip beni böyle sevseydin sevmediysende merhamet etseydin ne kaybederdin evet bu mesajı okursan birgün bizim için geç kalınmış olucak ki tek tesellim dünyada benden başka yareni olmayan yavrumuzdur ve birini sevmenin insana yaşattığı tatlı anılardır...

artık ...

Düştüğüm yerden ayağa kalkacağım günleri bekleyeceğim. Yandaş yoldaş aramayacağım. Bir Allah’ıma bir kendime güveneceğim sadece. Feryat etmedim etmeyeceğim hep sabırla sustum evleneceğim diye mesaj atmışsın onuda yeni gördüm onada sustum

çünkü ben artık sana sustum...

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsun...insallah cabuk toparlanirsiniz ve yavrunuzla mutlu mesut yasarsiniz...

yaşadığınız tam olarak nedir bilemedim.. ama bir yavruyla teselli olmak ve ona dayanmak ve ona rağmen dayanmak elbette çok zor olmalı.. Allah sizi güçlü kılsın.. istediğiniz, ihtiyacınız olan her güç ayakta kalmak için sizinle olsun..

susma.. o evleneceğim diyebiliyorsa sen de söyle..
onsuz da mutlu olacağını göster..
madem sana evleneceğim diye mesaj atacak bir karaktere sahip, boşver gitsin..
böyle bir insana üzülmeye bile değmez:50:

yazılarınız içime işledi inanın

neler yaşadınız veya yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Rabbim yardımcınız olsun

Yahsel;
Anladıgım kadarıyla onca hakarete şiddete değersizliğe rağmen,
eşinden ayrılmamışsın, ama o başka biri için sizi bırakıp gidiyor
Ve sen hala bir umut dönmesi için
bu yuvayı yıkmaması için çabalamasını istiyorsun öyle mi?

Bırak giden gitsin.
Elbet zor olacaktır ama eşin size hiç değer vermemiş ki ...
Ne desem üzüntün hafiflemeyecek biliyorum
Allah yardımcın olsun...

Ne aci bir hikaye bazen insan kucuk umutla bile bir omur yasar ama belli ki sen cok yaralanmissin arkadas
giderken bu mesaji acik koy ki esinde okusun okusunda neleri kayb etmis anlasin

susma.. o evleneceğim diyebiliyorsa sen de söyle..
onsuz da mutlu olacağını göster..
madem sana evleneceğim diye mesaj atacak bir karaktere sahip, boşver gitsin..
böyle bir insana üzülmeye bile değmez:50:

Aliştım artık ama işte zamanında anlamlar yükleyip sonradan kocaman bir boşluğa çarpınca insan tekrar afallıyor bir buçuk sene oldu zaten içim dolmuş biraz boşaltayım dedim Allah razı olsun...

Kızlar ben sizi gerçekten seviyorum Allah razı olsun içimin sıkıntısı burda sizlerle atıyorum biz boşanalı 3 ay ayrılalı bırbuçuk sene oldu ben mailimi açmıyordum açınca bunun msj gördüm üzüldüm biraz sizlerle paylaşınca geçti...oda varsa yoksa kendisini düşünür zaten ben benimle ısrarla evlenmek isteyen birine hazır olmadığımı söyledim o beni boşamadan annesi babasıyla kız bakmaya gitmiş ne kadar değersiz biri olduğunu tekrar kanıtladı da kadınsal duygular işte

bir hayatı yıkıp enkazı üzerin yeni bir hayat kurmaya çalışıyor ya
işte o kocaman bir zavallı!!

adam zor durumda. atamamış bazı şeyleri içinden," çivi çiviyi söker"e sığınmış. sana e-mail atarak sana zarar vermeye çalışıyor. onun ne kadar çaresiz ve gariban olduğunu anlamıyor musun? ama anlama boşver, herkes hak ettiği hayatı yaşasın; o kendi pisliğinde boğulsun... anlattığın profildeki bir adam şartlar ne kadar güzel olsa da mutlu olamaz.

ne yaşadınız / yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yüce yaradan yardımcınız olsun inş. hep kadınlara olan oluyo ama ya :5::5::5:

:(

Demek isterdim çok şey..
Ayrılık acısını ancak çeken anlar..
Ben senin kadar yaşamadım ama böyle üzülen birini gördüğümde acılarını dindirebilecek kelimelerim,
Sihirli bir değneğim olsun isterdim..
Zaman her acının ilacı, ölümün bile..
O yüzden sabret ve ALLAH'a havale et demekten başka elimden bir şey gelmiyor arkadaşım..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

adam zor durumda. atamamış bazı şeyleri içinden," çivi çiviyi söker"e sığınmış. sana e-mail atarak sana zarar vermeye çalışıyor. onun ne kadar çaresiz ve gariban olduğunu anlamıyor musun? ama anlama boşver, herkes hak ettiği hayatı yaşasın; o kendi pisliğinde boğulsun... anlattığın profildeki bir adam şartlar ne kadar güzel olsa da mutlu olamaz.
Bu anlatabildiklerimden bana yaptıklarının yarısını anlatamaz çektiği bir acı varsa benim umutlarimi hayallerimi geri getiremez çoktan rabbime sığındım kendi halime çekilip gönlüme yara bandı olan yavrumla ilgiliyim Allah onu bana nasıl davranmışsa aynıyla muamede bulunan birini nasip etsin
Teşekkür ediyorum herkeze ...

Kız ya, ona kız, niye kızmıyorsun ki, sen de kendine kızar bir uslüp var.... Kişiliksiz, ne demek ayrılmadan , başka kız bakmak! Pislik, ben kızdım senin yerine...

Aklı hala sende olmasa, evleniyorum diye haber verip senin canını yakmaya çalışmaz. Kapıları kapatma, 2. yuvan kusursuz güzel olsun inşallah :)

Sorun ne bilmiyorum ama duygusal bir anda yazılmış yazın sanırım.Ne olursa olsun,sana vuran,terkeden,hakaret eden,anne babaya hakaret eden biri için akıttığın tek damla yaşa değmez.O bugüne kadar hayatını zehir etmiş,sana acı vermiş ama ayrıldıktan sonrası senin sorumluluğunda.Yani şu an onun acısını çekerek kendi hayatını kendin zehir ediyorsun.

Back
X