Bugün benim doğumgünüm ve yine yapayalnızım :(

Sana kızmaları çok acayip
Evlenemedin diye kızılır mı ya
Ama bu işler biraz da insanın kendi elinde

İşyeri ortamında uygun biri yoksa üniversitedeki arkadaşlarını olmadı lise ve ortaokuldakileri bi değerlendir
Kız arkadaşların aracılığı ile de birileriyle tanışabilirsin
Kendi çevrenden olmuyorsa yeni ortamlara yönelebilirsin
Yani bence asıl iş çevreye biraz alıcı gözle bakmaya başlamakla olabilir

Ama kimse olmasa da mutluluk zaten içimizde
KendimiZi her türlü sevmeliyiz
Biz kendimize ne kadar kıymet verirsek çevredekiler de bizi öyle görür

Nice mutlu ve sağlıklı yaşlara
Doğumgününüz kutlu olsun

İnşallah bir sonraki doğum gününüzde öyle mutlu olursunuz ki bugünü hatırlayıp gülümsersiniz. İnşallah, Allahım nasip et amin Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara

Teşekkür ederim canim ama malesef ne iş ne okul hayatimdan kimse olmadi en elbetteki cok cikan oldu ama erkeklerin çoğu farkli niyetli cikti yada oluru olan biri cikmadi

Nesi varmış yaşının daha çok gençsin Doğum günün kutlu olsun umarım hayat sana bundan sonra hep gülen yüzünü gösterir karşına seveceğin sayacağım ve sevileceğini birini çıkarır daha sonra çocuk olur zaten:)

Mutlu yıllar ben de çok takarım böyle şeyleri Doğum günümden bir gün önce sevgilim olmuştu çok sevindim evlendik şimdi
İnşallah olur bir dahaki seneye

Sevgilin olunca eşin olacak sevgilin yani onu çok çok sev ve sana bi sürü hediyeler alsın Doğum gününde

Vallahi kızmayın ama bişey diyeceğim, keşke bende yalnız olsam, gider bi cafede minik bi dilim ile kutlar oradan sinema izler oradan hediye baabında alışveriş yemek vs oh mis =) iki çocuğum var şükür ama eş kişisine hiç gerek yok, evden bi yere gittiğinde nasıl mutlu oluyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam, evde olduğu vakitte tuhaf biçimde bi yerlerim ağrıyor hasta oluyorum kabızlık falan oluyor çok affedersiniz.. o yüzden hayırlısını dileyin:) doğum gününüz kutlu olsun, Rabbim huzurlu mutlu sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

İnsan mutlaka yanında birilerini ister ama yoksa da yok yani napalım:) kimseye ihtiyacınız yok bence,giyinin süslenin çıkın dışarı. Kendinize de ufak bi hediye alın hatta. Bişeyler yapın yani evde oturup daha da mutsuz olmanıza izin vermeyin. Mutlu yıllar bu arada,inşallah yalnız geçirdiğiniz son doğum günü olur. Ha dediğim gibi olmasa da sorun değil :))

Ay cok teşekkürler samimi tatli mesajlariniz için beni gülümsettiniz iy geldi mesajlariniz

Yok canm neden kızayım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Eşinizi sevmedenmi evlendiniz yazdilariniz degisigime gittide

Doğum gününüz kutlu olsun umarım yeni yaşınızda istediginiz her şeye kavuşursunuz.Ayrıca üzülmeyin ben de aynı yoldayım tam benim durumumu anlatmışsınız, yalnız değilsiniz bu konuda.

Doğum gününüz kutlu olsun demekle birlikte artık seyretmeyi bırakıp harekete mi geçseniz acaba diyorum. Hayat size hiçbir şey getirmez, kendi yaptıklarınızın sonuçlarını yaşarsınız. Kimse kucağınıza eş, dost getirmeyecek. Artık izlemeyi bırakmanız size verebileceğim en içten tavsiye olacaktır.

Doğum günün kutlu olsun 30 yaş kadının en güzel yaşlarıdır

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun :)
Şimdi yazacaklarıma kızmayın ama böyle düşünmeye devam ederseniz mutsuz olmaya devam edeceksiniz.Çünkü mutluluğu kocaya,eşe ,çocuğa bağlıyorsunuz ,bu yanlış .
Eminim çok güzel işler başarabilirsiniz ,ben insanların bu hayata bomboş bir amaç için geldiklerini kesinlikle düşünmüyorum.Bence her insanın bu dünyaya bir geliş amacı,yeteneği ve potansiyeli var.
Kendinizi biraz keşfedin bence :) Tekrardan mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…