- 16 Ocak 2018
- 349
- 1.686
- 28
Teşekkür ederim öncelikle .Evet haklisiniz ama ben elimi neye atcak olsam zararla oturuyorum o yüzden de korkuyorum artik.Doğum gününüz kutlu olsun demekle birlikte artık seyretmeyi bırakıp harekete mi geçseniz acaba diyorum. Hayat size hiçbir şey getirmez, kendi yaptıklarınızın sonuçlarını yaşarsınız. Kimse kucağınıza eş, dost getirmeyecek. Artık izlemeyi bırakmanız size verebileceğim en içten tavsiye olacaktır.
Hayır kızmıyorum ama yapacak birsey bulamıyorum imkanlarim kısıtlı içimden de sanrım bisey yapmak gelmiyor artik çünkü enerjim kalmadi artik düşünmekten yoroldumÖncelikle doğum gününüz kutlu olsun :)
Şimdi yazacaklarıma kızmayın ama böyle düşünmeye devam ederseniz mutsuz olmaya devam edeceksiniz.Çünkü mutluluğu kocaya,eşe ,çocuğa bağlıyorsunuz ,bu yanlış .
Eminim çok güzel işler başarabilirsiniz ,ben insanların bu hayata bomboş bir amaç için geldiklerini kesinlikle düşünmüyorum.Bence her insanın bu dünyaya bir geliş amacı,yeteneği ve potansiyeli var.
Kendinizi biraz keşfedin bence :) Tekrardan mutlu yıllar
Çok haklisiniz öyle elbet teşekkür ederim30 yaşınıza bir hastane köşesinde,sokakta evsiz barksız girebilirdiniz,çok şükür iyisiniz sagliklisiniz,aklınız başınızda ,iyiki doğdunuz,yalnızlık belki en büyük hediyeniz,bilemezsiniz......
Siz çok degisiksiniz ya her seferinde kac yaşında diye merak ediyorumSevgilin olunca eşin olacak sevgilin yani onu çok çok sev ve sana bi sürü hediyeler alsın Doğum gününde
Siz çok degisiksiniz ya her seferinde kac yaşında diye merak ediyorum
Vallahi kızmayın ama bişey diyeceğim, keşke bende yalnız olsam, gider bi cafede minik bi dilim ile kutlar oradan sinema izler oradan hediye baabında alışveriş yemek vs oh mis =) iki çocuğum var şükür ama eş kişisine hiç gerek yok, evden bi yere gittiğinde nasıl mutlu oluyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam, evde olduğu vakitte tuhaf biçimde bi yerlerim ağrıyor hasta oluyorum kabızlık falan oluyor çok affedersiniz.. o yüzden hayırlısını dileyin:) doğum gününüz kutlu olsun, Rabbim huzurlu mutlu sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Kesinlikle :)Bu "Hayirlisini dileyin" ifadesinin anlamini oyle iyi anladim ki su son gunlerde... Bundan sonra X olsun deyip parcalanmak yok, hayirlisini dilemek var.
31 ‘im evlenmek için hiç bir imkan,ortam hiç bir sey yok öylece zamanı dolduruyorum .Dogum gunlerını umursamıyorum kutlayanda yok artık sadece yiyip içmek uyumak hayat bu evlenemedıgıme de uzulmuyorum kabullendım zaman herseyı kabullendırıyor istek te kalmadı içimde hayal de kurmuyorum üzülme.Çok teşekkür ederim ancak ailem değişik biraz onlar yaşım 30 olup hala evlenemedigim icin kızgınlar (çok saçma cahilce evet)o yüzden kutlamam onları daha çok mutsuz eder bu durumdan hoşlanmazlar anliycağin yok ya ben baya mutsuzum
Ama bu çok acı bizde mutlu olalim insallah31 ‘im evlenmek için hiç bir imkan,ortam hiç bir sey yok öylece zamanı dolduruyorum .Dogum gunlerını umursamıyorum kutlayanda yok artık sadece yiyip içmek uyumak hayat bu evlenemedıgıme de uzulmuyorum kabullendım zaman herseyı kabullendırıyor istek te kalmadı içimde hayal de kurmuyorum üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?