Bugün benim doğumgünüm ve yine yapayalnızım :(

Teşekkür ederim öncelikle .Evet haklisiniz ama ben elimi neye atcak olsam zararla oturuyorum o yüzden de korkuyorum artik.

Hayır kızmıyorum ama yapacak birsey bulamıyorum imkanlarim kısıtlı içimden de sanrım bisey yapmak gelmiyor artik çünkü enerjim kalmadi artik düşünmekten yoroldum

Bu "Hayirlisini dileyin" ifadesinin anlamini oyle iyi anladim ki su son gunlerde... Bundan sonra X olsun deyip parcalanmak yok, hayirlisini dilemek var.

Dogum gununuz kutlu olsun, uzulmeyin biz variz
30 yaş en guzel yaştir, yaşinizdan utanmayin ...

Doğum günün kutlu olsun , ailene de aldırma , eskisi gibi değil hiçbir şey.Onlar seni anlayamaz , kuşak farkı var arada çünkü.Onların zamanında ne gelse kabul edilirmiş , seçicilik azmış.Şimdi sen insanları eleyince seçicisin diye sana kızıyorlardır.Bu yüzden boşver.30ları iple çekiyorum desem yeridir.Çünkü kadınların en güzel , kadın gibi kadın olduğu yaşlar diyorlar hep büyükler.Allah ağzı tadı versin.Sağlıcakla kal.

Bu yaşınıza kadar kendiniz için ne yaptınız ? Ya da kendiniz için yaptığınız en iyi şey neydi ? Insana çoğu zaman hayatı bitmiş, tüm fırsatlar kaçırılmış gibi geliyor ama inanın ki öyle değil. Asıl bu şekilde düşünmek insanı hayatını boşa geçirmeye iter. Kendiniz için yapmak istediğiniz şeyleri tespit edin.

Kimse için değil kendin için değerli ol. İçinde kendini değersiz hissettiğin ve böyle bi bakış açın olduğu için mutsuzsun bence. Kendine güven ve ayakta tek başına durabildiğin için şükret canım iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın

28 yildir kimse gelip dogum gunumu kutlamadilar bir pasta alip dogum gunun kutlu olsun ... ben her yil kendime bir hediye alacagim kararim bu ...sen kendine deger ver gerisi onemli degil

31 ‘im evlenmek için hiç bir imkan,ortam hiç bir sey yok öylece zamanı dolduruyorum .Dogum gunlerını umursamıyorum kutlayanda yok artık sadece yiyip içmek uyumak hayat bu evlenemedıgıme de uzulmuyorum kabullendım zaman herseyı kabullendırıyor istek te kalmadı içimde hayal de kurmuyorum üzülme.

Ama bu çok acı bizde mutlu olalim insallah

Böyle arabesk takılmaktan vazgeçersen belki değişir bişeyler hayatında. Erkek olsam arabesk kız gördüğümde kaçardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…