Bugün benim doğumgünüm ve yine yapayalnızım :(

Cokkkkk teşekkürler:)))sizlerde iyki varsiniz

Aynen öyle geliyor canm ama benim yapmak istediğim hicbirsey yok çünkü icimden gelmiyor

Teşekkür ederim sizde saglicakla kalin

Ama bu çok acı bizde mutlu olalim insallah
Mutluluk !! bılmıyorum bır zamanlar senın gıbı cok ısteyıp kahrederdım kendımi taki benımle dalga gecen bırıyle karsılasana kadar arkadaslarıyla suratıma gulduler uzaktan uzaga bu kişi üniversite mezunu bır eğitimci o degıl de ben utanıyorum kendımı bu duruma duşurdugum için neyse her sey bu adamdan sonra bıttı ıcımde ıyı yardımcı oldu kendınım sevılmeyecek bır ınsan oldugumu öğrendım.Sen mutlu ol .

Yaa canım öyle deme beyinsiz adam o utansin bide eğitimci olcakmis .Dalga gecmeye gelince benimde basima geldi ama ben yine mutlu olmayi istiyorum neden istemeyelimki bi tane salak için mutluluktan vazgeçme

İyi kiii dooğğğğdddunnn konu sahibiiiii iyi doğdunnn konı sahibiiii , iyi ki doğdunnnn iyi ki doğduunnnn mutluu yıllaaarrr saaaannnaaaaa

Doğum günün kurlu olsun nice mutlu sağlıklı başarı dolu yaşlara. Mutluluk inşallah kısa zamanda seni bulsun. :)
Bende 30'um ve mutsuzum ama evlenmediğim için değil sevdiğim adamla birlikte olamadığım için. Vardır bir hayrı yada bu işin kısmeti. Çok odaklamamaya çalış kendini. Sen kendini kahretsende kısmetin önüne geçilmiyor. Böyle düşün ve bugünü iyi tamamlamaya bak :)

Mutluluk ve huzur getirsin yeni yaşın nice yıllara kuzum yaşıtız seninle.

Istanbuldaysan gel yarın kutlayalım bekarlığın tadını çıkar olduğun gibi sev kendini kimse için yaşamıyorsun bu hayatı :)

İyi doğdun mutlu yillar canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…