Çok teşekkürler:)Dogum gunun kutlu olsun canim :)
Arabeskmiyimki eğer öyleysem bile yok erkeklere asla ezik gibi belli etmem :)))Böyle arabesk takılmaktan vazgeçersen belki değişir bişeyler hayatında. Erkek olsam arabesk kız gördüğümde kaçardım :)
Çok Teşekkürler:))aminnnnnİyiki doğdun
İstediğin ne varsa bu yıl senin olsun
Ay çok şekersin :) teşekkür ederim canm28 yildir kimse gelip dogum gunumu kutlamadilar bir pasta alipdogum gunun kutlu olsun ... ben her yil kendime bir hediye alacagim kararim bu ...sen kendine deger ver gerisi onemli degil
Cokkkkk teşekkürler:)))sizlerde iyki varsinizKimse için değil kendin için değerli ol. İçinde kendini değersiz hissettiğin ve böyle bi bakış açın olduğu için mutsuzsun bence. Kendine güven ve ayakta tek başına durabildiğin için şükret canım iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın
Aynen öyle geliyor canm ama benim yapmak istediğim hicbirsey yok çünkü icimden gelmiyorBu yaşınıza kadar kendiniz için ne yaptınız ? Ya da kendiniz için yaptığınız en iyi şey neydi ? Insana çoğu zaman hayatı bitmiş, tüm fırsatlar kaçırılmış gibi geliyor ama inanın ki öyle değil. Asıl bu şekilde düşünmek insanı hayatını boşa geçirmeye iter. Kendiniz için yapmak istediğiniz şeyleri tespit edin.
Teşekkür ederim sizde saglicakla kalinDoğum günün kutlu olsun , ailene de aldırma , eskisi gibi değil hiçbir şey.Onlar seni anlayamaz , kuşak farkı var arada çünkü.Onların zamanında ne gelse kabul edilirmiş , seçicilik azmış.Şimdi sen insanları eleyince seçicisin diye sana kızıyorlardır.Bu yüzden boşver.30ları iple çekiyorum desem yeridir.Çünkü kadınların en güzel , kadın gibi kadın olduğu yaşlar diyorlar hep büyükler.Allah ağzı tadı versin.Sağlıcakla kal.
Mutluluk !! bılmıyorum bır zamanlar senın gıbı cok ısteyıp kahrederdım kendımi taki benımle dalga gecen bırıyle karsılasana kadar arkadaslarıyla suratıma gulduler uzaktan uzaga bu kişi üniversite mezunu bır eğitimci o degıl de ben utanıyorum kendımı bu duruma duşurdugum için neyse her sey bu adamdan sonra bıttı ıcımde ıyı yardımcı oldu kendınım sevılmeyecek bır ınsan oldugumu öğrendım.Sen mutlu ol .Ama bu çok acı bizde mutlu olalim insallah
Yaa canım öyle deme beyinsiz adam o utansin bide eğitimci olcakmis .Dalga gecmeye gelince benimde basima geldi ama ben yine mutlu olmayi istiyorum neden istemeyelimki bi tane salak için mutluluktan vazgeçmeMutluluk !! bılmıyorum bır zamanlar senın gıbı cok ısteyıp kahrederdım kendımi taki benımle dalga gecen bırıyle karsılasana kadar arkadaslarıyla suratıma gulduler uzaktan uzaga bu kişi üniversite mezunu bır eğitimci o degıl de ben utanıyorum kendımı bu duruma duşurdugum için neyse her sey bu adamdan sonra bıttı ıcımde ıyı yardımcı oldu kendınım sevılmeyecek bır ınsan oldugumu öğrendım.Sen mutlu ol .
Mutluluk ve huzur getirsin yeni yaşın nice yıllara kuzum yaşıtız seninle.Evet bugün benim doğumgünüm malesef ve yine yapayalnızımher sene olduğu gibi ne beni mutlu edebilcek bi sevgili veya eş e eş olmadiği için çocuk veya bir arkadaş hiçkimse zaten kimsede gerci yaşımı bilsin istemiyorum resmen 30 oldum bomboş geçen anlamsız gecen bir hayat o geçerken ben sadece bomboş seyrediyorum en güzel yaşlarim bomboş anlamsiz gecmesi beni artik kahrediyor
İyi doğdun mutlu yillar canimmmmEvet bugün benim doğumgünüm malesef ve yine yapayalnızımher sene olduğu gibi ne beni mutlu edebilcek bi sevgili veya eş e eş olmadiği için çocuk veya bir arkadaş hiçkimse zaten kimsede gerci yaşımı bilsin istemiyorum resmen 30 oldum bomboş geçen anlamsız gecen bir hayat o geçerken ben sadece bomboş seyrediyorum en güzel yaşlarim bomboş anlamsiz gecmesi beni artik kahrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?