- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
canim ilk once tebrik ederim nice senelere mutluluk huzur hep sizinle olsunsadece sessizlik var artık aramızda... sadece durgunuz. asla uzaklaşmadık, asla vazgeçmedik. sana kendimi ifade edemesemde sen benim canımsın. allah bizi ayırmasın, nice senelere bitanem.................
evet böyle bir mesaj attım eşime. çünkü artık hiçbişey eskisi gibi değil. mümkün oldukça konuşmuyoruz, yabancılaşıyoruz, bazen o bilgisayarda ugraşırken bakıyorum yüzüne uzun uzun. başka bişey yapmıyorum. eski mesajlarıma benzemiyor mesajlarım, zaten bakışlarımda değişti, zaten kalbimde ruhumda değişti. eskiden her 30 temmuzda "iyiki benimsin, iyiki evlendik, kutlu olsun" diyip dururduk, olsun, ne durumda olursak olalım değilmi... yuvamız dağılmasın. daha 7 yıl bitti...... 7 yıl ne kadar uzundu ve de ne kadar kısa!
evet bugün evlendim ben, 2006 da. bir kızım var oda 3 yaşında. canım annem saf saf "akşama bi planınız varsa kızı bana bırakın" diyor ne planı dedim kafanıza göre takılın yemeğe falan çıkacaksanız diyor... ne yemeği??? dedim istemsiz. gerçekten ne yemeği???
ama gözlerim doldu, demek böylemi kutlanırdı evlilik yıldönümleri. hala ağlamaklıyım, doya doya ağlamak istiyorum.
Yazmayayim dedim de
bu adam seni gunlerce yataktan atan ,
gunlerce kizinin karyolasinin yaninda yerde yatmana sebep olan,
sana cocuk gibi ceza kesen ,
dilini agzindan cikarip bicak cekip o dilini koparirim diyen,
her gun sana hakaret kufur eden adam degil mi?
Sen de evlilik yildonumunde bir surpriz bekliyorsun
ve bu sekilde mesaj atiyorsun oyle mi?
Umut dunyasi desem bu adamin siddin sene degismeyecegini biliyorsun
Neyse ya bazi hemcinslerimi anlamiyorum ben
hic de anlamayacagim...
dunya tatlisi tum canlari kurban edeceyin bir kizin varmis canim bu en buyuk mutlulugun bencesorun ne bende tam bilemiyorum sevgimiz azaldı, ilgimiz azaldı diyemem hiç kalmadı... konuşmak istemiyorum konuştukça ya azarlanıyorum ya da sorgulanıyorum. sadece koşturuyorum, sadece işten eve evden işe eve geldikçe temizlik ütü yemek, çocugun ilgisi... hepsi ama hepsi bana... yardımı yok, yardımı olmadığı gibi bol eleştiri var, gerginlik var.. aman sorun çıkmasın diye koşturan bir ben varım ortada....
kızım, canım kızımı bir tanısanız bir çocuk bu kadarmı sakin akıllı olur, maşallah... nasıl anlatayım gel anne üzülme der boşver der babasının çıkıştıgını görürse, çokmu korktun korkma der, daha 3 yaşında... onada hafif çıkışıyor bazen, ama çokta seviyor çocuk senin orucunu gerginliğini ne bilsin... 3 yaşındaki çocuga anlatmaya çalışıyorum kızım biz çok açız ondan çok sinirleniyor baban yemek yiyelim sonra oynayalım oldumu diyorum tamam annecim iyiiiiiice yiyin yemeğinizi çok acıkmayın diyor canım o benim canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?