bugün benim evlilik yıldönümüm....

Konularını hatırladım,o kocaya değmez diyecektim..
Sonra düşündüm benim kocam için çektiğim sıkıntılara, hissettiklerime değer mi sanki?
Değerse ne kadar değer?
Yaşıyoruz belki bir gün gerçekten mutlu olurum her şey düzelir diye bekliyoruz işte.
Sabrımız tükenene dek.

Allah huzur versin,evine,gönlüne..

Bencil erkek milletine de akıl,vicdan versin..Amin.

öncelikle evlilik yıldönümü olan iki arkadaşımın evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun.canım eski konularına göz gezdirdim çok üzüldün neden çekiyorsun boşansana demeyi çok istiyorum ama herşeyin en iyisini kendiniz bilirsiniz..ne diyecegimi bilemedim okadar yazdım yazdım ama silmek zorunda kaldım çok tatlı bir kızınız var maşallah size hayat kaynagı versin eşden yana gülmeyen yüzünüz evlatdan yana gülsün allah yardımcınız olsun

canım........... sen herşeyi biliyorsun.. bişey anlatmama gerek yok demi.. zaman sadece zaman bazen.. bak bu sana olsun
mevlanadan,,,

Ey benim yetim gönlüm;
Bırak gamlı düşünmeyi..
Sus ve sabret..
Gözyaşının hesabını Rabbim sorsun;
Sen hakkını helal et...
Çok dile getirme.Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın...

Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm.Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.Beklemekten başka çare olsaydıseni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok.Başka çare yok.Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmezçiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...

Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...

Sus gönlüm...Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar...

Sus gönlüm...Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus...

Sus gönlüm...Her susuşun bir cevap olsun...Her susuşun sabrın olsun...Her susuşun duan olsun...İçten yakarışının adı olsun susuşun...Bekleyişinin umut edişinin inancının özlediğin şeylerin vurgusu olsun susuşun...

Yaşanan kavgalarla tüketilen duyguların sonucu bu durum

O kadar hırpalandıktan sonra bir daha eskisi gibi olamıyor hiç bir şey

Bu duyguyu tanıyorum, düzelsin istersin ama düzeltmeye takatin yoktur, bırakmamıştır çünkü karşındaki ruhsuz

Ayrılmadığınıza göre, sabır diliyorum size

Umarım mesafeleri aşacak gücü bulursunuz bir gün

Benim evlilikle ilgili bildiği tek şey varsa o da kadın güçlü olduğu sürece erkek ona aşık kalır.

Güçlü olmaktan kastım erkek üzerine hakimiyet kurmaya çalışmak, bağırıp çağırmak değil.

Kendine ait bir alan edinmek, haklarını bilmek, durmadan ilgi- alaka bekleyip kedi gibi davranmamak.

Mesela o robot için kocanıza mecbur değilsiniz.

İşte burada videosu ve sitede diğer videoları var:

aura cleanmax temizlik robotu tanıtımı - YouTube

Güçlü olun, ağlayıp durmayın, ezilmeyin, dik durun.

Yerlerde yatmayın mesela.

Size bunca değer vermeyen adamın şimdiki haline alışmamaya devam ederseniz, eski günlerinize bu kadar takılı kalırsanız kusura bakmayın ama çok ağlarsınız daha...
Kalan günlerde iyi olsun da varsın evlilik yıl dönümü kutlanmaz olsun

SELAM BU MÜBAREK AYLARDA OKUDĞUM SEYLERE ÇOK ÜZÜLDÜM
inan seni anlamaya çalışıyorum
ilk önce kavga sebebiniz ne onu keske yazsaydın
esinize baban temizlesin ozaman vs gibi laflar kullanmayın..tahrik etmeyin bazen hayatımızda böyle kötü sayfalar olabiliyor...
esler birbirine küserek cezalandırabiliyor ama sana tavsiyem bittiyse bazı seyler çocuğunz ilerde o soğuk ortamda evliliktende soğur onu kötü etkilersiniz...sizede yazık değilmi
seviyorsunuz belli sevmesen durmazsın
bence aksam iftardan sonra bir namaz kılıp allaha dua edip içeriye geçin ve esinizle konusun
bizim bir evladımız var ben sana allahın emanetiyim de,,,,
biz nereye kadar böyle gidicez eğer sonu böyle devam edicekse böyle yasanırmı de.zehir etmeyelim hayatı gitsem seni sevmesem giderdim de ...birdaha böyle olmaz evlensekte unutamayız birbirimizi de birazcık sabret bak allah seni sınıyor ama olmıcak gibiysede insanlığına zarar verdirme

böyle konulara girmicem diyorum ama konun beni çok etkiledi.
bu erkekler kızı babasının evinden alırken binbir yalakalıkla alırlar.babasından yemediği hakaretleri küfürleri dayakları el oğlundan yer işte.
Rabbim sen ıslah eyle böylelerini...
ama seni çok iyi anlıyorum.hala çok seviyosun belki düzelir diyosun.çok güzel bi evladın var onu düşünüyosun.
boşan demek evet çok kolay.ama sanırım ailen bilmiyo yaşadıklarını.onları üzmek istemiyosun belliki.

Rabbim yardımcın olsun.bizzat dua edicem senin için.çok etkilendim çok üzüldüm.

Geçmiş konularınızada baktım biraz ilk önce size kızdım dedim neden neden böyle bir eş için bu çaba yada neden böyle bir mesaj atılır ki? hatta size kızanlarda olmuş geçmiş konularınızda ne söylersek söyleyelim sen çekmeye devam ediceksin diye..
Evet bende başta aynısını düşündüm ama sonra dedimki hangi insan keyfi bunları çeker? gidemiyosunuz çünkü kızınızı çok seviyosunuz kaybetmekten korkuyosunuz ( benden eminimki yaşca oldukça büyüksünüz ama az çok tahmin edebiliyorum durumunuzu. İnşallah eşiniz biran önce akıllanırda kıymetinizi bilir Rabbim yardımcınız olsun.

eee be güzelim sana zerre kadar değer vermeyen adamla niye birliktelik yaşıyorsun. Sana kötü davranacak ama iş cinselliğe hiçbir eksiği kalmayacak olur mu böyle şey ?

yaşımı merak eden olmuş, 30 yaşındayım...
evlilik yıldönümümüz diye sana pasta aldım dedi, şaşırdım, ama bi kutlu olsun demedi, bi öpmedi bilemiyorum artık duygularını. bende pastayı kestim teşekkür ettim yedik bu kadar, başka birşey yok. tşk ler hepinize...

beklentilerini karşılamıyorsa neden o adamla berabersinki. bende isterimki eşim bana tüm güzellilkeri yaşatsın. kimsenin kahrını çekmek için gelmedimki dünyaya. çocuğum için bile olsa mutsuz olduğum bi evliliği sürdürebileceğimi sanmıyorum. evet benim çocuğum var ama önce ben varım kendi hayatım var sonra onunki var.. kendim mutsuzken çocuğumu ne kadar mutlu edebilrimki..
umarım sen daha güzel şeyler düşünüyorsundur. tebrikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…