- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
10 şubatta olmuştu o olayımız. o günden sonra konuşmaz olduk. fazla muattap olmuyoruz zorunlu haller dışında. ve hiç sorun çıkmıyor kızını seviyor bana soruyor arada bir naptın falan diye. cinsellikte olmasa heralde ev arkadaşı gibi olacağız. ama kızımız mutlu, evde bir sorun yok kavga yok tartışma yok ... daha biraz önce telde konuşuyorduk (ihlastan temizlik robotu aldım adam bize yıkama yapmayı gösterecekti) adamı bugün çağır dedim (bu 3. konunun açılması yani 1 haftadır 3. kez dile getiriyorum) "başlarım ihlascına haaa taktın kafayı iyice diye çıkıştı bende temizlikçi tutarsın o zaman dedim o koltuklar kir içinde kim yıkayacak dedim babanı çağırda baban yıkasın temizlikçi tut diye konuştuguna bak söyledinde tutamıyorummu dedim diye bağırdı bende grüşürüz deyip yüzüne kapattım. sonra tekrar aradım sen ne hakla beni azarlıyorsun senin ağzından hiç güzel bir laf çıkmazmı dedim iftardan sonra konuşalım şimdi zamanı değil kalbini kırdırtma dedi.... böyle bir diyalog işte ne desen suç oluyor... bugün evlilik yıldönümüm ve gerçekten hiçbirşey hissetmiyorum, galiba gerçekten sevemiyorum
sadece sessizlik var artık aramızda... sadece durgunuz. asla uzaklaşmadık, asla vazgeçmedik. sana kendimi ifade edemesemde sen benim canımsın. allah bizi ayırmasın, nice senelere bitanem.................
evet böyle bir mesaj attım eşime. çünkü artık hiçbişey eskisi gibi değil. mümkün oldukça konuşmuyoruz, yabancılaşıyoruz, bazen o bilgisayarda ugraşırken bakıyorum yüzüne uzun uzun. başka bişey yapmıyorum. eski mesajlarıma benzemiyor mesajlarım, zaten bakışlarımda değişti, zaten kalbimde ruhumda değişti. eskiden her 30 temmuzda "iyiki benimsin, iyiki evlendik, kutlu olsun" diyip dururduk, olsun, ne durumda olursak olalım değilmi... yuvamız dağılmasın. daha 7 yıl bitti...... 7 yıl ne kadar uzundu ve de ne kadar kısa!
evet bugün evlendim ben, 2006 da. bir kızım var oda 3 yaşında. canım annem saf saf "akşama bi planınız varsa kızı bana bırakın" diyor ne planı dedim kafanıza göre takılın yemeğe falan çıkacaksanız diyor... ne yemeği??? dedim istemsiz. gerçekten ne yemeği???
ama gözlerim doldu, demek böylemi kutlanırdı evlilik yıldönümleri. hala ağlamaklıyım, doya doya ağlamak istiyorum.
10 şubatta olmuştu o olayımız. o günden sonra konuşmaz olduk. fazla muattap olmuyoruz zorunlu haller dışında. ve hiç sorun çıkmıyor kızını seviyor bana soruyor arada bir naptın falan diye. cinsellikte olmasa heralde ev arkadaşı gibi olacağız. ama kızımız mutlu, evde bir sorun yok kavga yok tartışma yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?