Bugün boşandım

Bence hic uzulmeyin gayet sıkintili seyler olmus
Hadta bir tip duzelmez bu tipler
Biraz kafayu dinlendirin yalniz degilsiniz iki evladiniz var Allah bagislasin sirtjn yere gelmez az buyusunler
Sonra gene cikar biri elbet mutlu olursun isallah

kadınlar yuva istegı hayalıyle evlendıklerınden dayakcıda olsa bosandıklarında aglıyorlar . ayrıldıgın ıcın uzuldugunden degıl hayal kırıklıgı aglaması bu ...ısteyerek mahkemeye kosa kosa bosanmak ıcın gıtmelerıne ragmen. tamamen duygusallık. aslında bu gunu beklıyordun .
rahatlamayı 1-2 gun sonra farkedeceksın . ıyıkı boyun egmedım dıyeceksın . kendıne saygısı olan bır kadınsın
allah yolunu acık etsın

Ne guzel aciklamissiniz durumu, aynen katiliyorum

arkadaslar yanlis dusunuyorsam lutfen aydinlatin ve fikrimi degistirin, iki tane kucuk cocugu olan kadin neden evlenir, annelerin birinci sorumlulugu cocuklarini buyutmektir bana gore, siz bu degisik adama verdiginiz sureyi kendinize ve cocuklariniza ayirsaydiniz daha mutlu olmazmiydiniz.
yurdumun erkekleri biyolojik baba olduklari halde pek ilgilenmiyor ki uvey baba ilgilensin. ayrica elin adami niye ilgilensin benim cocuklarimla.
bosanarak cok dogru bir karar vermissiniz, aileniz adina cok sevindim

Umarım sizin için bundan sonra her şeyin hayırlısı olur. Boşanma psikolojisinden üzülüyor olabilirsiniz. Bir de insan ne umutlarla evleniyor, kaçıncı olduğu farketmez. İnşallah en kısa sürede düzelirsiniz. Şiddet uygulayan bir adamla aynı çatı altında olmamanız sizin adınıza sevindirici. Her şey gönlünüzce olsun.

kadın kadın olmaktan vaz mı geçsin anne olunca ..İyi bir adam olsaydı çocuklara faydası bile olurdu..

anne olunca hayatımız,kadınlığımız ve duygularımız bitiyor mu? anne olunca aşık olunmuyor mu,bir adamı sevemiyor muyuz,kalbimizde hem çocuklarımız hem de aşk olamaz mı?

yapmayın lütfen,bizdeki annelik duygusu öyle abartılıyor ki açılan konulardan bile görüyoruz.sonra oğluna bağımlı k.valideler annesine bağımlı kocalar,evlenip ayrı yuva kurup hala anne diye ağlayan genç kızlarla doluyor ortalık

unutmayın anne olmadan önce kadın olarak doğduk

kadin oldugumuzu hissetmek icin illa bir erkege ihtiyac yok ki..
sevmek sevilmek ask guzel seyler tabiki ama ertelenmeyecek seyler degil cocuklar icin..
bagimli cocuk yetistirmek ayri bir konu evli bekar farketmiyor.

sevmek sevilmek ask guzel seyler tabiki ama ertelenmeyecek seyler degil cocuklar icin..

iyide konu sahibi çocuklarından dolayı boşanmamış ki adam çocuklara kötü davranan biri değilmiş iki yetişin olarak anlaşmazlık yaşamışlar ben mi yanlış anlıyorum veya siz nereye varmak istiyorsunuz?bu mantığınızla çocuklar için evlilikler de bitmemeli kadınlar sırf çocukları için her çileyi çekmeli

Maalesef öyle olmuyor.Hayat ertelenebilen bir şey değil.Hem anneyiz hem kadınız..Bağımlı çocuk konusunda evli bekar fark etmiyor dediniz ya..O evli olup bağımlı çocuk yetiştirenlerin çoğunun eşiyle arası iyi değil..Hele de çocuk erkekse anne çocuğa yapışıyır kötü giden evlilliklerde..Bahane de çocuklarım için..Yarın öbür gün çocuk büyüyünce de ben senin için nelerden vazgeçtim vs..Oysa hem çocuklara iyi bakılıp hem mutlu olunabilir..

Gözün aydın arkadaşım. yeni bir hayata başlarken özellikle kendimize ikinci şansı verdiysek beklentimiz yüksek olur, hayallerimiz umudumuz hep çok daha iyi olacağı yönündedir. Sizin bu yaşadığınız hayal kırıklığı, normaldir her insanda olur. zamanla atlatacağınızı benden daha iyi bildiğinize eminim. ama henüz çok yeni.
Eski eşinize gelirse, hiç bir açıklaması yoktur şiddetin, kendinizi düşünün hiç mi zıvanadan çıkartmıyor kimse sizi? insan buhran anlarında kendine zarar verir evet ama şahsen benim karşımdakine zarar vermek asla aklıma gelmez.
Sebep her ne olursa olsun şiddete başvuran bir erkek merhameti eksik erkektir. Merhameti olmayan bir insanla çocuklarınızın aynı ortamda büyümesi içten bile değil zaten. hayırlı olsun. sevgiler

Sadece evlatlarını düşün... Değmez... Geçmiş olsun , geçecek...

Verdigin emek paylastigin degerli zaman icini sizlatan.Her ayrilik yol ayrimi canini yakmazmi insanin? En hayirlisini nasip eylesin Rabbim.Psikolojik tedavi gormesi gerekirmis onun kitap okuyup bunlari yapan.Kaderine aglama isyan etme sakin sabret ve sigin sadece elbet bigun gunes acicak.

Sanırım beni de ikinci evlilik konusunda en çok korkutan nokta kırmızıyla işaretlediğim bölüm.
Şuan birlikte olduğum insan da çok güzel seven ve doğal olarak aynı ölçüde karşılığını bekleyen bir adam, çocuklara olan düşkünlüğüm konusunda benimle iş birliği yapmazsa çıkabilecek sorunlar beni de korkutuyor.

Sizin evliliğinizde kendinizi haksız gösterecek hiç ama hiçbirşey anlatmamışsınız, bu ilgimi çekti.
Bu kadar kusursuz olmanız imkansız, aynı olumsuz sonuçları yaşamamanız için yazıyorum bunları, eleştirmek için değil lütfen yanlış anlamayın.
"İstersen 10, evliliğin olsun gerekirse boşanacaksın aferin" minvalinde yazan insanların çoğunun 2 çocukla boşanmanın ne demek olduğuna dair en ufak bir fikirlerinin olduğunu düşünmüyorum.Herkes hissettiğini yazıyor işte.

Şuan ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki; ama yapılacak tek bir şey varsa sıkıntını çocuklarınla kaliteli zaman geçirerek atlatmak ve onlara bir daha kafa karışıklığı yaşatmamak için tekrar böyle bir karar almaya meylettiğinde bi daha, bi daha, sonra üşenmeyip bi daha düşünmek.
Allah yardımcın olsun.

SADEce kötü günleri aklına getir saygısızlığını şiddetini ..zira iyi günde herkes iyi..sen ağlarken sana saydırışını kabalığını artık Ne varsa onları getir aklına ...hatta kötülüklerini anlat burada unutma ki neden bu kararı aldığını iyi bellemiş ol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…