- 22 Şubat 2016
- 2.224
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Ne guzel aciklamissiniz durumu, aynen katiliyorumDünyanın en kötü insanından da ayrılsanız, içiniz sızlar, normal. Zira ayrılık acısı değil, ilişkinin başında ne umduğunuz ve sonrasında ne bulduğunuz düşüncesi canınızı yakar. Zamanla geçecek ve bu üzüntü yerini mutluluğa bırakacak, çünkü yaşadığınız şeyin aslında ayrılık değil bir kurtuluş olduğunuz fark edeceksiniz bence. Size şiddet uygulayabilen bir mahlukla, binlerce güzel zaman geçirseniz de ruhunuz barışmazdı. Ne büyük saygısızlık, acizlik bir insana el kaldırabilmek... Sevgiyi öldürmenin en kesin yolu. Umarım bundan sonra karşınıza güzel insanlar çıkar.
kadın kadın olmaktan vaz mı geçsin anne olunca ..İyi bir adam olsaydı çocuklara faydası bile olurdu..arkadaslar yanlis dusunuyorsam lutfen aydinlatin ve fikrimi degistirin, iki tane kucuk cocugu olan kadin neden evlenir, annelerin birinci sorumlulugu cocuklarini buyutmektir bana gore, siz bu degisik adama verdiginiz sureyi kendinize ve cocuklariniza ayirsaydiniz daha mutlu olmazmiydiniz.
yurdumun erkekleri biyolojik baba olduklari halde pek ilgilenmiyor ki uvey baba ilgilensin. ayrica elin adami niye ilgilensin benim cocuklarimla.
bosanarak cok dogru bir karar vermissiniz, aileniz adina cok sevindim
arkadaslar yanlis dusunuyorsam lutfen aydinlatin ve fikrimi degistirin, iki tane kucuk cocugu olan kadin neden evlenir, annelerin birinci sorumlulugu cocuklarini buyutmektir bana gore, siz bu degisik adama verdiginiz sureyi kendinize ve cocuklariniza ayirsaydiniz daha mutlu olmazmiydiniz.
yurdumun erkekleri biyolojik baba olduklari halde pek ilgilenmiyor ki uvey baba ilgilensin. ayrica elin adami niye ilgilensin benim cocuklarimla.
bosanarak cok dogru bir karar vermissiniz, aileniz adina cok sevindim
kadin oldugumuzu hissetmek icin illa bir erkege ihtiyac yok ki..
sevmek sevilmek ask guzel seyler tabiki ama ertelenmeyecek seyler degil cocuklar icin..
bagimli cocuk yetistirmek ayri bir konu evli bekar farketmiyor.
kadin oldugumuzu hissetmek icin illa bir erkege ihtiyac yok ki..
sevmek sevilmek ask guzel seyler tabiki ama ertelenmeyecek seyler degil cocuklar icin..
bagimli cocuk yetistirmek ayri bir konu evli bekar farketmiyor.
Sadece evlatlarını düşün... Değmez... Geçmiş olsun , geçecek...Bugün bir kere daha anlaşmalı olarak boşandım. Önceki evliliğimde aldatılmayı hazmedemeyip anlaşmalı boşanmıştım. Çok ağır bir depresyona mal olmuştu bana.
Ardından bir evlilik daha yaptım, biraz aceleye gelen bir evlilikti. Ve bu sefer 2 çocukla. Karşı taraf 40 yaşında ve hiç evlenmemişti.
Meslektaştık. Eğitimimiz, zevklerimizin çoğu aynıydı. Daha önce yaşamamıştımkimseyle, oturup karşılıklı kitap okuduğumuz zamanları, birlikte sinemaya gitmeyi, birlikte yemek yapmayı, temizlik yapmayı...
Ama bunlar yetmedi. Haksızlık yaptı, saygısızlık yaptı. En fenası şiddet uyguladı. 9 ay dayanabildim. En başta söylemiştim ilk yıllar zor olacak düzen kurmamız alışmamız. Çünkü 2 bekar insanın evliliği değildi bizimki.
Çok fırtınalı çok zor geçen zamanların yanında güzel anılarımız da oldu. Benimle saatlerce kitapçı gezdi, kitaplar üzerine tartıştı, birlikte diziler filmler izledik.
Hani derler ya bazi insanlara iyiliğine doyum olmaz ama kötülüğü de hiç çekilmez. Öyleydi işte. İyiyken fazla iyi, zor anlarda da çekilmez.
Biliyorum beynim bana oyun oynuyor. Kurtulduğuma şükreder halde olmam gerekirken neden içim yanıyor bu kadar yarım saattir gözyaşlarım neden bitmiyor.
Kendime kaderime mi ağlıyorum, yalnızlığıma mı? İyi zamanlar? Yaşanamayanlar?
Bilmiyorum sadece içim çok acıyor.
Hayır çocuklarımla ilgili çok kısa bir süre sıkıntı oldu. Küçük oldukları için ağlama, gürültü yapma gibi bir durumda. Sonrasında araları acayip iyiydi.
Esas sorun kendinde var olan aşağılık kompleksiydi sanırım. Geçmişimi bilerek evlendiği halde hazmedememiş gibiydi. Beni aşırı kıskanmaya, kısıtlamaya çalıştı. Giyim, makyaj beni tanıdığı halimden farklı birşey yapmasam da neden süslemiyorsun, kime süsleniyorsun gibi şeyler söylüyordu.
Artı, severken aldatılmış ve travma yaşamış bir bayanın korkularını yenmesi adına biraz süre vermeli, sabretmeliydi. İlk haftadan başladı aşırı ilgi beklentisine. Ben bir yandan çocuklarımla ilgilenirken ona istediği yoğun ilgiyi veremedim.
Ayrıca cinsel sorunları vardı ben dert etmedim benim için önemli olmadığını çok söyledim bu durumun ama o tersine çevirdi, beni suçladı. Hatta aldatmakla bile suçlandım. Yani iyice cılkını çıkardı işin. Ben de saygısızlığa karşı susmadım, o 1 söylediyse ben 3 söyledim o da zayıflığından şiddete başvurdu ve ipler koptu.
Çocuklarımla öz babalarından çok ilgilendi, bugün de sordu bir sürü yine. Duruşma salonuna son adımları atarken bile gel vazgeçelim diyordu. Ama ben çok kararlıydım baştan beri.
İnşallah doğru düzgün bir adama rastlamışsınızdır.
Okudugunu anlamayan biri daha; ilk evlilikten 2 cocuk kastediyor9 ayda 2 çocuk mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?