Merhaba can dostlarim biliyosunuz evliligim ile ilgili sorun yasiyordum bugün Bosandik anlasmali olarak arabayi eşime verdim kızlar adam bosansakta benimle görüşmek istedi fakat ben beni aramamasini söyledim beni kullanmasına müsade etmem adam olsaydın da yuvana sahip çıksaydinda düzenli yasasaydin degerimi zi bilseydin dedim babam ev verdi sizden evlenirken bişi bile istemedik dedim taktiniz taki seti bile emitasyondu dedim ben yinede bunlarda değildim sadece senden aile babası olmanı istedim dedim sigortali bi iş istedim esrar kullanmayip sağlıklı olmanı istedim dedim arama beni dedim eşime üzüldugum için 1000lira vermiştim vayy be kızlar nasıl bir aile bunlar hiç sahip bile cikmadilar Altınların 10000 lira tutmuştu arabayi alırken satmistik o paranın 5 binini eşim aldı 5 binin bana verdiler babam arabayi alırken adam 4 bine yakın para vermişti vermediler bide prokotol de Yazmazmi 9 bin lira verilmiştir diye neyse bunuda geçtim eşime hiç beddua etmiyorum dedim ama hakkimida helal etmiyorum sana dedim o bana hakkını helal ediyormuş kızlar Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin yazık benden sonra hayatına giricek olan kıza yazık kızlar Allah yolumuzu açık etsin...