• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün bosandim...

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba can dostlarim biliyosunuz evliligim ile ilgili sorun yasiyordum bugün Bosandik anlasmali olarak arabayi eşime verdim kızlar adam bosansakta benimle görüşmek istedi fakat ben beni aramamasini söyledim beni kullanmasına müsade etmem adam olsaydın da yuvana sahip çıksaydinda düzenli yasasaydin degerimi zi bilseydin dedim babam ev verdi sizden evlenirken bişi bile istemedik dedim taktiniz taki seti bile emitasyondu dedim ben yinede bunlarda değildim sadece senden aile babası olmanı istedim dedim sigortali bi iş istedim esrar kullanmayip sağlıklı olmanı istedim dedim arama beni dedim eşime üzüldugum için 1000lira vermiştim vayy be kızlar nasıl bir aile bunlar hiç sahip bile cikmadilar Altınların 10000 lira tutmuştu arabayi alırken satmistik o paranın 5 binini eşim aldı 5 binin bana verdiler babam arabayi alırken adam 4 bine yakın para vermişti vermediler bide prokotol de Yazmazmi 9 bin lira verilmiştir diye neyse bunuda geçtim eşime hiç beddua etmiyorum dedim ama hakkimida helal etmiyorum sana dedim o bana hakkını helal ediyormuş kızlar Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin yazık benden sonra hayatına giricek olan kıza yazık kızlar Allah yolumuzu açık etsin...

Merhaba can dostlarim biliyosunuz evliligim ile ilgili sorun yasiyordum bugün Bosandik anlasmali olarak arabayi eşime verdim kızlar adam bosansakta benimle görüşmek istedi fakat ben beni aramamasini söyledim beni kullanmasına müsade etmem adam olsaydın da yuvana sahip çıksaydinda düzenli yasasaydin degerimi zi bilseydin dedim babam ev verdi sizden evlenirken bişi bile istemedik dedim taktiniz taki seti bile emitasyondu dedim ben yinede bunlarda değildim sadece senden aile babası olmanı istedim dedim sigortali bi iş istedim esrar kullanmayip sağlıklı olmanı istedim dedim arama beni dedim eşime üzüldugum için 1000lira vermiştim vayy be kızlar nasıl bir aile bunlar hiç sahip bile cikmadilar Altınların 10000 lira tutmuştu arabayi alırken satmistik o paranın 5 binini eşim aldı 5 binin bana verdiler babam arabayi alırken adam 4 bine yakın para vermişti vermediler bide prokotol de Yazmazmi 9 bin lira verilmiştir diye neyse bunuda geçtim eşime hiç beddua etmiyorum dedim ama hakkimida helal etmiyorum sana dedim o bana hakkını helal ediyormuş kızlar Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin yazık benden sonra hayatına giricek olan kıza yazık kızlar Allah yolumuzu açık etsin...

ALLAH yardimcin olsun ... hayatin bu gunden sonra guzel ve aydinlik olsun RABBIM hep iyi insanlari cikarsin karsina bundan sonraa...

Hakkınızda hayırlısı olsun, en iyisi geriye bakmamak.
Kötü anıları, hayal kırıklıklarınıda ona bırakın.
Tertemiz umut dolu bir sayfa açın kendinize. :31:

Son düzenleme:
hakkınızda hayırlısı olsun
siz kurtuldunuz en azından
unutun artık hakkınızı helal etmemişsiniz zaten burda olmasa ahirette hesaplaşırsınız boşverin o yüzden ne hali varsa görsün
siz yeni hayatınıza odaklanın

geçmiş olsun
dilerim bu kötü günleri en kısa zamanda ardınızda bırakıp, çok güzel bi hayat kurarsınız kendinize
Allahım yardımcınız olsun

Keşke imha edilse böyleleri boşanma davalarından sonra. Edilse de başka kızların canları yakılmasa :ssz:

Amin kızlar cook saolun Allah razı olsun hepimize inşallah hakkımı helal etmeme nedenim mücadele min karsisinda esimden bi çaba göremedim ve onlara göre hersey mal,para,araba olması üzdü beni ondan ötürü ne ailesine nede ona helal etmem sözüm meclisten dışarı anneside dinden imandan bahseden bi kadındı fakat bi insan ne olursa olsun suçu bende değil oglundada aramaliydi attirip kestirdi ler. ..kızlar inanin kibirli değilim olsam eşimle evlenmezdim babam bize çok iyi bi gelecek bıraktı ondan dolayı bida ailemi uzmeden iyi evlat olucam inşallah

Keşke imha edilse böyleleri boşanma davalarından sonra. Edilse de başka kızların canları yakılmasa :ssz:
Bencede canım çünkü insanların ne olduğu aynı eve girmeden anlasilmiyor esrar olayını evlendikten sonra içerken gozumle gördüm ailede çok önemli fakat inan boyleleri bizim gibilerin değerini bilmez dinsiz hakkından imansiz gelir misali

Allah bundan sonraki yeni hayatınızda size hakettiğiniz mutluluğu nasip etsin..Sizin ve ailenizin kıymetini bilecek,değer verecek inasnalarla karşılaştırsın..her son bir başlangıçtır derler umarm bu da sizin başlangıcınız olur..

gelmiş geçmiş olsun, hayatınızın bundan sonraki bölümünde mutluluklar sizin olsun inşallah, insan hayatında olabiliyor böyle şeyler, önemli olan geçmişe takılmadan geleceğe ilerlemek, sizde bu şekilde yaparsınız inşallah, allah eski eşinizede hidayet versin diyelim

Bencede canım çünkü insanların ne olduğu aynı eve girmeden anlasilmiyor esrar olayını evlendikten sonra içerken gozumle gördüm ailede çok önemli fakat inan boyleleri bizim gibilerin değerini bilmez dinsiz hakkından imansiz gelir misali

Çıkar onun karşısına da bir imansız. Sen de görürsün .:31:

canım hakkında hayırlısı olmuş, böyle bir adamla ömür nasıl geçicekti, herkes kadreni yaşıyor bnmde evllğm mutsuz demek ki kulun br kadre var ne mutlu bugün kurtuluş günün, Rabbm seni desteklesin

geçmiş olsunnn, hayırlı olsun
bir süre sonra normal hayatınıza dönersiniz hatta o günleri unutursunuz bile inşaAllah
insan neleri neleri unutuyor
bu aşamadan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın

canım şimdi olay sıcak ya elbet durumunu aslında net analiz edemezsin.
zamanla için soğudukça ya ben neden katlanmışım diyor insan.
hakkında hayırlısı buymuş demekki. buna inan. şükret her haline bin beter yaşayanlar var.
zaman herşeyin ilacı valla hiç kimse unutulmaz değil.
bende o yollardan geçtim canım iyi anlarım içini.
ama geçmişi çok dillendirme konuşma canım. konuştukça unutman zor olur.

Allah yardımcın olsun. :54:

Rabbim inşallah en kısa zamanda toparlanıp bugünleri unutmayı nasip eder inşallah canım. Artık o şöyle yaptı ailesi böyle yaptı diye düşünmemeye çalış.

Bir an vazgeçiceksin sanmıştım. Çok şükür bu aşama da tamamlanmış.

canım evdekilerle durumu hallettin mi ? çok geçmiş olsun bunu atlattın evdeki sorunları da düzelttin mi her şey senin için çok güzel olacak.

Back
X