bugün bosandim

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Bugün dinen bosandim esimle hic iyi bir evliligimiz olmadi ayrilma asamasindaydik dün de aldattigini ögrendim kendisi söyledi bana kizi bana tarif bile etti gözleri su renk felan diye. Bugün de beni dinen bosadi yani artik tamamen bitti artik geri dönüs yok benim icin artik bir yabanci. Icim okadar yaniyorki. Herkes bana telefondaki fotograflarimi silmemi onu silmemi ve onunla ilgili olan esyalari atmami söylüyor. Telefonu aciyorum fotograflari görüyorum silmek istiyorum ama panige kapiliyorum bilmiyorum neden böyle oluyor yapamiyorum bir türlü sanki biraz daha zamana ihtiyacim varmis sonra silerim diye düsünüyorum ama bilmiyorum dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim siz nasil atlattiniz neler yaptiniz desteginize cok ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum en iyi arkadasimin kendi dertleri var onu aramaya cekiniyorum zaten kendisi üzgün ( resmi de bosanacagim)

Son düzenleme:
resimleri hemen silmek zorunda değilsiniz, ama bakmayacağınız bir yere kaydedin, bilgisayarda her gün elinizin erişemeyeceği bir dosyaya falan atın bence daha kolay olur unutması. Elbet bir gün hazır olunca silersiniz. Unutmak kolay değildir tabi ama herşeyin ilacı zamana bırakmaz, sabretmek.

var ama bosanmayi dini nikah bittikten sonra baslatacak ama o nikahin zaten anlami yok artik beni bosadi ve geri dönüs yok

tarif bile etti haa vallahi pesss

var ama bosanmayi dini nikah bittikten sonra baslatacak ama o nikahin zaten anlami yok artik beni bosadi ve geri dönüs yok
nasıl resmi nikahın anlamı olmaz o da bitsin öyle tamamen ayrılmış sayılırsınız şuan resmen evlisiniz

ve alenen aldatılıyorsunuz

duygusuz düşüncesiz adam! İnsan aldattıgı kadını tarıf eder mı eşine ! hiç bişey demedın mı cnm dinledın mı onu bide sana tarıf etmiş..

Hayırlısı olsun biraz zaman, zaman herşeyin ilacı. Resimleri düşünmeyin şimdi atmayın da biryere kaldırın telefondakiler baskabiryere kaldırın olmadı.

Suratinin ortasına kürekle vuracaksin adi herifin boyu devrilesice ay nasıl sinir oldum yaa. Iyi olmuş anlattığı bi yandan adiligini hatirlarsin,unutmak daha kolay olur

bu ne demek oluyor? Islama göre dini nikah önemlidir biz yinede ikisini yaptik ama eger dinen bosadiysa zaten suan birbirimize haram sayiliyoruz resmi nikah olsada olmasada
Elbette dini nikahta önemlidir ama sizi resmi olarak bağlayan da resmi nikahtır... İşin haram helal kısmına girmeyecem zira eşiniz de dini nikahı muta nikahıyla karıştırmış sanırım...

resimlerine bakmamaya çalış hatta bir klasörde topla silmek zorunda değilsin ama her açtığında görmezsin en azından zamanla herşey dahakolay olucak

Saçmalamayın bayan , aldatıldığınızı ispatlarsanız adamı köpek gibi sürümenizi sağlayacak olan o beğenmwdiğiniz resmi nikah.

Kanıt toplayın canına okuyun. Suçüstü bastırın polisle o güzel yüzlü kızcağızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…