bugün bosandim

Hayırlısı o zaman.

vallahı canım resmı boşanmada sürüm sürüm sürüdür alabılecegın herseyın fazlasıyla talep et yok kalbım kırık yok ne halı varsa gorsun benden uzak olsun falan deme sana yaptıklarının bedelını odesınkı bakalım 3 kurusa muhtac kalınca kım kalıyo yanında

Göğüs ve kalçaları belli olmayacak şekilde giyinecek kadar edepliymiş madem evli erkekle zina ederken ne düşünüyormuş deseydin.

Ooo süper, bu edepli kişi bir de konu sahibinin eşini boynuzlarsa ne güzel olur.
Düzeltme : ex eşini :)

evet canim biliyorum zaten bugün kendimi cok sükür cok iyi hissediyorum
bu son yaptiklari zaten bana cok yardimci olacak onu unutmaya pis adam

Bende herşeyi atmanızı söylerdim.
Ama seviyorsunuz yada alışkanlık bilemiyorum
Ama karşınızdaki kişi karaktersizmiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bütün eşyaları, resimleri flasha , cdye atıp bir kutuya koyun. Ne zaman atmak isterseniz o zaman atın.

İnan vardir bence işi psikopata bağlamış aldatmayan bitane erkek gösterin alnından öpücem valla hepsi yapıyor ve bunu yapanların hepside evli benimkide böyle gereksizdi attım gitti başımdan kocayı ohhh yıllar geçti aradan şimdi çok mutlu huzurluyum evlatlarımla sonra arar seni mumlada iş işten geçmıs olur hiç takma kafaya olacağı neyse o olur at gitsin ailende daha fazla üzülmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…