bugün bosandim

Yok be bayan, culsuz adama kimse bakmiyor. Zaten igrenc bir herif , onu kim ne yapsin. Siz atin bu guzel mesajciklari bolca smiley de koyun. Kim bakacak bu herife, kiz falan hikaye.

Paraniz varsa adam tutun, yoksa erkek akrabalarinizla bir araya gelip guzelce sopalayin, sopalattirin derim.

var ama bosanmayi dini nikah bittikten sonra baslatacak ama o nikahin zaten anlami yok artik beni bosadi ve geri dönüs yok
resmi nikahin anlami yok....evet...ne kadar da dogru bir laf!!!!! resmi nikah ne ki zaten.nafaka talep edin imamdan bence...yada esiniz bosanmadan ölurse imam size esinizin maasini baglasin...yazik ya yil 2015. size az bile yapmis esiniz. keske kizi direk eve getirseydi dinen 4 kadin mubah ya hani:) hic zirlamayin. hadi by...

Sen ona cvben kötü yada küfürlü bişey yazma silme msjları bellide etme mahkemede hepsini sun ispatla ve çatır çatır tazminatını al bak yapmazsan kafanı duvarlara çok vurursun resmi nikah bittiği zaman sen köşende kendini yiyip bitirirken o her gece farklı kızlarla farklı yerlerde feneri söndürürken Pişman çekersin güçlü ol hakkını al önüne bak ve yürü hayat devam ediyo ve bir pislik için üzülmeye degmeyecek kadar da kısa...

evet benim icin bir anlam ifade etmiyor su anlamda : cünkü artik kocam sayilmiyor ! nafaka felan ayri mesele böyle terbiyesizlesmeyede gerek yok hadi by

evet benim icin bir anlam ifade etmiyor su anlamda : cünkü artik kocam sayilmiyor ! nafaka felan ayri mesele böyle terbiyesizlesmeyede gerek yok hadi by
bir kere o felan degil "falan" ....esin olmayan biriyle ayni evde yasamiyorsundur umarim. ve resimlerini de sil "zina "ya girer mazallah.... burda tanimadigin insanlardan da medet umma hocaya git...byee :)

Dini nikahta boşanma ićin 3 temizlik donemi bekleme vardır. Bu eßin evinde de olabilir. Erkek karısina bakmak durumundadır. Evden git diyemez. Bu 3 temizlik döneminde aralarinda cinsel birlesme olmaz ise ilk nikah düşmüş olur. Öyle boşol demekle nikah falan düsmez.

ne karaktersiz bi kocayms k.bakma ama bn nornalde boyle seylerde olmsuz yorum yapmak icimden gelmez icinizi karartmamak icin ama yani elde degil tarif etmis bide utanmaz arlanmaz

bir kere o felan degil "falan" ....esin olmayan biriyle ayni evde yasamiyorsundur umarim. ve resimlerini de sil "zina "ya girer mazallah.... burda tanimadigin insanlardan da medet umma hocaya git...byee :)

seni ilgilendirmez seninle tartismayacagim bile bye dedin ama bir türlü kaybolmuyorsun hadi

Şu dini nikahı ne kadar basite alıyor insanlar...Resmi nikah elbette önemli ama dini nikah bana göre en önemlisi.Bunu bu kadar küçük gören insanları görünce duyunca tepem atıyor...
Sanki aldatmak marifetmiş gibi bir güzel kızı tarif etmiş.Hay ben senin erkekliğine...
Boşanmak hemen insanın hazmedebileceği bir şey değil hele de işin içinde ihanet varsa.Alışmak için zaman gerekli...Kendinizi çaresiz hissediyorsanız psikoloğa gitmek iyi gelebilir.

o eski eşinizin dediği hiç inandırıcı gelmedi bana
170lik yüzü güzel genç bir kızın hiç işi gücü yok sizin çulsuz eşinden boşanmamış adama bakacak
ben olsam yav he he yazardım cevap olarak
eğer gerçekse de resmini at falan yazardım bunu işte seni aldattığım kız diye bana bu kadının resmini attı derdim boşanma sırasında hakime gösterirdim

size katiliyorum
psikologa gitmeyi düsünüyorum tesekkür ederim

Vallahi o kdr geri zekali kizlar varki, artik tek dertleri esiyle sorun yasayan, bosanma asamasinda olan, yada bosanmis erkeklerin pesinden kosmak olmus.. demekki bu geri zekalilarin beyni bu sekilde calisiyo.. erkekte olsa bayanda olsa al birini vur otekine bes kurus etmez insanlar..

bende böyle düşünüyorum resmi nikah olmadan dini nikah ne kadar koruyabilir al adam aldatmışsa eğer iki boş ol dedi bitti

aman o kızlar kendilerine yansın adam olsaydı ilk karısıyla böyle boşanmazdı
zaten genelde eşinden boşanmış adamlardan iyi adam çıkma olasılığı yüzde on bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…