- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
ayak parmaklarım arbedede kıvrıldı içe doğru bastı, şu an çok acıyorSiddet mi gordun,cizikler nasil oldu? Ayak parmaginin uzerine basiyoruz hepimiz genelde yurumek icin,anlamadim o yuzden. Eger siddet gorduyseniz polise gidin sizi hastaneye gotururler rapor alirsiniz. Sonra gorun davanizi.
çizikler de cep telefonumu annemi aramayımdiye saklayınca bilgisayarına doğru koştum, o da bilgisayarı almıyımdiye engellemeye çalışırken kolumu ve sırtımı çizdi morluklar var tam şiddet mi bilemedimSiddet mi gordun,cizikler nasil oldu? Ayak parmaginin uzerine basiyoruz hepimiz genelde yurumek icin,anlamadim o yuzden. Eger siddet gorduyseniz polise gidin sizi hastaneye gotururler rapor alirsiniz. Sonra gorun davanizi.
Bir onceki konunu da okudum. Adam sana siddet uyguluyorsa hala ne isin var onunla? Polise git hemen, hastaneye yollarlar seni. Proseduru dogru takip etmezsen bir ise yaramaz. Sonra davani acarsin. Meslegin varmis, calisir bakici tutarsin cocuguna. Bir erkege bu kadar ihtiyaci olmamali bir insanin. Hala da ayni evde durmayacak kadar da gururlu olmali bir kadinayak parmaklarım arbedede kıvrıldı içe doğru bastı, şu an çok acıyor
Şiddet değil bnce çocuk musunuz siz kızınca telle pc birbirinizi tehdit ediyorsunuz boşanacaksam alır ikisinide kırarım gramda acımamçizikler de cep telefonumu annemi aramayımdiye saklayınca bilgisayarına doğru koştum, o da bilgisayarı almıyımdiye engellemeye çalışırken kolumu ve sırtımı çizdi morluklar var tam şiddet mi bilemedim
Daha naapsin ,öldürülmen mi gerekiyor TAM siddet olmasi icin?çizikler de cep telefonumu annemi aramayımdiye saklayınca bilgisayarına doğru koştum, o da bilgisayarı almıyımdiye engellemeye çalışırken kolumu ve sırtımı çizdi morluklar var tam şiddet mi bilemedim
hep telefoumu saklıyor kimseyi aramıyım diye inir bozucuŞiddet değil bnce çocuk musunuz siz kızınca telle pc birbirinizi tehdit ediyorsunuz boşanacaksam alır ikisinide kırarım gramda acımam
Eşi şiddet uygulamamış tutmasını engellemek için eşini tutmuş sanırım darp yok çocuk gibi yarışmışlarDaha naapsin ,öldürülmen mi gerekiyor TAM siddet olmasi icin?
Daha naapsin ,öldürülmen mi gerekiyor TAM siddet olmasi icin?
annem evinin anahtarını gönderecek onu bekliyorumBir onceki konunu da okudum. Adam sana siddet uyguluyorsa hala ne isin var onunla? Polise git hemen, hastaneye yollarlar seni. Proseduru dogru takip etmezsen bir ise yaramaz. Sonra davani acarsin. Meslegin varmis, calisir bakici tutarsin cocuguna. Bir erkege bu kadar ihtiyaci olmamali bir insanin. Hala da ayni evde durmayacak kadar da gururlu olmali bir kadin
Boşanacaksan vur kapıyı çık kocaman kadınsın birine ihtiyacın yok ki blöf yapmaksa niyetin o gamsız kocaya işlemez hakkında hayırlısı olsunhep telefoumu saklıyor kimseyi aramıyım diye inir bozucu
şiddet denemez bence de ama bayağı zarar gördümŞiddet değil bnce çocuk musunuz siz kızınca telle pc birbirinizi tehdit ediyorsunuz boşanacaksam alır ikisinide kırarım gramda acımam
Ama cizik var,tutmasini da insan gibi engelleyebilirdi be elifcigim. Gozumde hic hos seyler canlanmadi ne bileyimEşi şiddet uygulamamış tutmasını engellemek için eşini tutmuş sanırım darp yok çocuk gibi yarışmışlar
Bu dusunceye katiliyorum kesinlikle.Boşanacaksan vur kapıyı çık kocaman kadınsın birine ihtiyacın yok ki blöf yapmaksa niyetin o gamsız kocaya işlemez hakkında hayırlısı olsun
olayın içindeydim şiddet denemez bunaAma cizik var,tutmasini da insan gibi engelleyebilirdi be elifcigim. Gozumde hic hos seyler canlanmadi ne bileyim
Adam pc yi düşünmüş zarar görmesin diye valla ne gamsız kocan var ama geçmişin öfkesiyle yuva yıkmaya değmez çözülmeyecek sorun değil çoğu konunuzşiddet denemez bence de ama bayağı zarar gördüm
dayak yok ortadaHastaneye gidip darp raporu alin onunla sikayetci olun oncelikle. Yoksa yediginiz dayaklar yaniniza kalir.
Siddet olunca dava cok uzamiyor, isteklerinizi de kabul ettirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?