BUGÜN BOŞANMA AVUKATINA GİDİCEZ

olayın içindeydim şiddet denemez buna
Siddete karsi bakis acimiz farkli demek ki. Ayaginiz neden aciyor? Kacmaya kovalamaya calisirken olmus ama cizikler oyle degil. Kari koca birbirinize siddet uygulamis parcalamissiniz simdi de blof yapacaksiniz adama belli. Ne diyelim, dovun birbirinizi mutlu olacaksaniz. Yetiskin insanlarsiniz yahu ayip valla

Ama cizik var,tutmasini da insan gibi engelleyebilirdi be elifcigim. Gozumde hic hos seyler canlanmadi ne bileyim
Bazen şakalaşırken bile bende de oluyor kolumu bacağımı vuruyorum etrafa şiddet olsa bence çizikle kalmaz o koca tembellikle kolunu bile kaldırmaz adam gamsız kadında geçmişin acısı var çözüm zor değil ben olsam önce bilgisayarı evden çıkarırdım sonra da geçmişe bi sünger biraz ayrı kalıp yeniden başlardım ciddi sorunları yok çünkü

Sen cok fazlaca iyi niyetlisin ne bileyim :) hayirlisi olsun konu sahibi icin. Gamsiz koca zor

Sen cok fazlaca iyi niyetlisin ne bileyim :) hayirlisi olsun konu sahibi icin. Gamsiz koca zor
Aslında burda benim kadar kötü düşünen azdır canım kolay kolay iyi düşünmem ama eski konularıda bilince itişip kakışma gibi geldi bana sadece yaşlarının olgunluğu yok konı sahibinde hatalı olduğu yer var madem pcye düşkün kırarım demek yerine al kır sonra git eşyalarını topla biz kadınlar bazen blöf yapıp korkutmak istiyoruz ama sonuç hiç değişmez

sizin dediğiniz gibi oldu şiddetten öte bilgisayarını korumak istedi, sabah uyandı, şimdi kahvaltılık alaya gitti listeyi yzdım, ona dürüstçe dedimki beni biraz idare et, işe başlayıncaya ve düzenimi kurana kadar çünkü biliyorum babam geçimsiz ve yüzüme vurur, ben babamla yaşayamam işe başlıyım kendi düzenimi kurayım sonra herkes yoluna

Boşanmak yada ayrılmak çok mu kolay şu ölümlü dünyada neyi paylaşamıyorsunuz ben bunu anlamıyorum... yaşlar kaç bu arada...

Boşanmak yada ayrılmak çok mu kolay şu ölümlü dünyada neyi paylaşamıyorsunuz ben bunu anlamıyorum... yaşlar kaç bu arada...
Sanırım insanlar artık emek vermek istemiyor olmuyorsa biter zorlayamam diye düşünüyoruz ama bu düşünceyle hayatta hiç mutlu olamayız şiddet aldatma yoksa emek vermeye değer her evlilik

memurluktan istifami ettin

hep telefoumu saklıyor kimseyi aramıyım diye inir bozucu

sen şimdi birlikte bu avukat ile görüş sonra ayri bir avukat ile de görüş bakalım. Tek avukat bana saçma geldi. Ayrı avukatlar tutup yine anlaşmalı bosanabilirsiniz. Senin telefonunu saklaması seni birey olarak görmediğinin ispatı bu arada. Sende kendi telefonunu ondan sakla lütfen.

Ne kadar cok uyelik degistiriyorsunuz? Kadersizimben. Calismak istemiyorum diyip rahat is isteyen hamile kisilerden hic calismasada kimsenin kendisine laf soylemesini istemeyen baaayan. Bayan gerçekten bayaaaan.

kücük tartısmada neden yuva yıkıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…