- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Siddete karsi bakis acimiz farkli demek ki. Ayaginiz neden aciyor? Kacmaya kovalamaya calisirken olmus ama cizikler oyle degil. Kari koca birbirinize siddet uygulamis parcalamissiniz simdi de blof yapacaksiniz adama belli. Ne diyelim, dovun birbirinizi mutlu olacaksaniz. Yetiskin insanlarsiniz yahu ayip vallaolayın içindeydim şiddet denemez buna
bilgisayarı çok önemliAdam pc yi düşünmüş zarar görmesin diye valla ne gamsız kocan var ama geçmişin öfkesiyle yuva yıkmaya değmez çözülmeyecek sorun değil çoğu konunuz
Ama cizik var,tutmasini da insan gibi engelleyebilirdi be elifcigim. Gozumde hic hos seyler canlanmadi ne bileyim
Bazen şakalaşırken bile bende de oluyor kolumu bacağımı vuruyorum etrafa şiddet olsa bence çizikle kalmaz o koca tembellikle kolunu bile kaldırmaz adam gamsız kadında geçmişin acısı var çözüm zor değil ben olsam önce bilgisayarı evden çıkarırdım sonra da geçmişe bi sünger biraz ayrı kalıp yeniden başlardım ciddi sorunları yok çünküAma cizik var,tutmasini da insan gibi engelleyebilirdi be elifcigim. Gozumde hic hos seyler canlanmadi ne bileyim
Sen cok fazlaca iyi niyetlisin ne bileyim :) hayirlisi olsun konu sahibi icin. Gamsiz koca zorBazen şakalaşırken bile bende de oluyor kolumu bacağımı vuruyorum etrafa şiddet olsa bence çizikle kalmaz o koca tembellikle kolunu bile kaldırmaz adam gamsız kadında geçmişin acısı var çözüm zor değil ben olsam önce bilgisayarı evden çıkarırdım sonra da geçmişe bi sünger biraz ayrı kalıp yeniden başlardım ciddi sorunları yok çünkü
Aslında burda benim kadar kötü düşünen azdır canım kolay kolay iyi düşünmem ama eski konularıda bilince itişip kakışma gibi geldi bana sadece yaşlarının olgunluğu yok konı sahibinde hatalı olduğu yer var madem pcye düşkün kırarım demek yerine al kır sonra git eşyalarını topla biz kadınlar bazen blöf yapıp korkutmak istiyoruz ama sonuç hiç değişmezSen cok fazlaca iyi niyetlisin ne bileyim :) hayirlisi olsun konu sahibi icin. Gamsiz koca zor
sizin dediğiniz gibi oldu şiddetten öte bilgisayarını korumak istedi, sabah uyandı, şimdi kahvaltılık alaya gitti listeyi yzdım, ona dürüstçe dedimki beni biraz idare et, işe başlayıncaya ve düzenimi kurana kadar çünkü biliyorum babam geçimsiz ve yüzüme vurur, ben babamla yaşayamam işe başlıyım kendi düzenimi kurayım sonra herkes yolunaAslında burda benim kadar kötü düşünen azdır canım kolay kolay iyi düşünmem ama eski konularıda bilince itişip kakışma gibi geldi bana sadece yaşlarının olgunluğu yok konı sahibinde hatalı olduğu yer var madem pcye düşkün kırarım demek yerine al kır sonra git eşyalarını topla biz kadınlar bazen blöf yapıp korkutmak istiyoruz ama sonuç hiç değişmez
Sanırım insanlar artık emek vermek istemiyor olmuyorsa biter zorlayamam diye düşünüyoruz ama bu düşünceyle hayatta hiç mutlu olamayız şiddet aldatma yoksa emek vermeye değer her evlilikBoşanmak yada ayrılmak çok mu kolay şu ölümlü dünyada neyi paylaşamıyorsunuz ben bunu anlamıyorum... yaşlar kaç bu arada...
dayak yok ortada
memurluktan istifami ettinsizin dediğiniz gibi oldu şiddetten öte bilgisayarını korumak istedi, sabah uyandı, şimdi kahvaltılık alaya gitti listeyi yzdım, ona dürüstçe dedimki beni biraz idare et, işe başlayıncaya ve düzenimi kurana kadar çünkü biliyorum babam geçimsiz ve yüzüme vurur, ben babamla yaşayamam işe başlıyım kendi düzenimi kurayım sonra herkes yoluna
ücretsşz izindeyimmemurluktan istifami ettin
hep telefoumu saklıyor kimseyi aramıyım diye inir bozucu
kücük tartısmada neden yuva yıkıyorsun?Dün küçük bir tartışmamız oldu eşimle, eşim de annemi aramayım diye telefonumu sakladı, bende telefonumu ver yoksa bilgisayarına zarar veririm dedim, o arada elimde ve sırtımda kocaman bir çizik oldu, ayakprmaklarımın üzerine bastım yanlışlıkla ve şu an ayağım çok kötü, yürürken acıyo, biraz da şişmiş sanırım, her tarafım acıyo
bugün boşanma avukatına gidicez anlaşmalı boşanıcaz, çocuğa nafaka ve tümeğitim sağlık giderleirni isticem, iş ciddiye binince neolacak acaba, aynı avukatı tutmak mantıklımı şu an çekişmeli dava istemiyorum neye dikkat etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?