Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son durumdan bilgi vereyim istedim. Tüm herşeyimi veriyorum. Hiç bir şey sagligimdan önemli değil. Herşey sende kalsın dedim.
Yumurta dondurma vs vazgeçtim. Önce bu süreci atlatmaya calısıcam.
Allah sabır versin güç versin bana
Kendisi mi talep etti? Neden böyle bir şey yapıyorsunuz? 😲

Beni zerre dusunmeyrn bir adama yillarimi vermişim maddi şeyleri düşünüp o dilekçeleri okumak vs istemiyorum sadece artık uzun bir süre dinlenmek kendimi toparlamak istiyorum

Ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyor, surdan alışveriş etmeyin şunları alın, bu evde oturmayın diyor. Ben sürekli daha iyisi olsun diye düşünürken artık kafayı yeme noktasına geldim.
Canım üzüldüm gerçekten anlaşılan o ki tüm aile sana yaslanmış oğulları çalışmıyor ama en iyi yerden şu alınsın en iyi yerde oturulsun gelin de ödesin oğlum rahat etsin el kızısın yaa 😠

Hayır ben dedim. Çünkü psikolojim bozuldu artık. Bir de bu durumu düşünmek istemiyorum.
O da kabul mu etti yani? Bir yaşıma daha girdim. Biraz sakinleşince bu kararınızdan pişman olursunuz. Neden emeğinizi hibe ediyorsunuz? Alt tarafı bir metin, karşılıklı imzalayacaksınız. Yerinizde olsam hiçbir şey vermem gerçi.

O da kabul mu etti yani? Bir yaşıma daha girdim. Biraz sakinleşince bu kararınızdan pişman olursunuz. Neden emeğinizi hibe ediyorsunuz? Alt tarafı bir metin, karşılıklı imzalayacaksınız. Yerinizde olsam hiçbir şey vermem gerçi.
Kesinlikle ortak yapılmış bir şeyde yok
Sadece kadının çalışması
İleride çok pişmanlık duyabilir

Daha fazla yıpranmaya gerek yok biraz üzülürsünüz geçer merak etmeyin işini bilmeyen adamdan koca olmaz

Kesinlikle ortak yapılmış bir şeyde yok
Sadece kadının çalışması
İleride çok pişmanlık duyabilir
Adam zorluk çıkarıp anlaşmalı boşanmak istemese ve konu sahibi "her şeyi vereyim yeter ki kurtulayım" dese anlaşılabilir. Adeta onca zaman sorumluluk almadığı için ödüllendirilmiş.

Mesela instagram bir şey görüyor çocuğa tecavüz o davayla uğraşıyor ücret almıyor. Sürekli onun peşinde koşturuyor. Tüm eforunu böyle şeylere harcıyor.
Bu devirde paraya önem vermeyen ve merhametli birisi olması güzel bence. Ben üzüldüm eşiniz için.
Size karşı da şefkatli ve merhametli sevdiğini hissettirebiliyorsa gelir düzeyine takılmayın bence.

Biraz önce görüştük. Herşeyin bende kalması gerektiğini söyledi. Özel sağlık sigortası vs tüm harcamaların listesini çıkarmış. Hesabıma yatırmış. Yarın düşer zaten görürsün dedi.
Anlaşmalı boşanma olacağından sorun olmayacağını iletti.
Hesabında dolarım vardi onları da çekip kardeşime vermiş.
Kardesimin eşiyle konuşmuşlar.

Biraz önce görüştük. Herşeyin bende kalması gerektiğini söyledi. Özel sağlık sigortası vs tüm harcamaların listesini çıkarmış. Hesabıma yatırmış. Yarın düşer zaten görürsün dedi.
Anlaşmalı boşanma olacağından sorun olmayacağını iletti.
Hesabında dolarım vardi onları da çekip kardeşime vermiş.
Kardesimin eşiyle konuşmuşlar.

Konunun başında anlattığınız adamla, bu adam nasıl aynı kişi çok garip.

Konuyu okudukça bir tarafım adama da üzülmeye başladı. Adam bir nevi Robin Hood tarzı avukatlığa soyunmuş, ihtiyacı olanları hiçbir şey talep etmeden savunuyor.
Şimdi de bazı şeyleri size geri ödediğini, hiçbir şey talep etmediğini yazıyorsunuz.

Adam aslında iyi biri ama maalesef ancak kendini geçindirebilir ve evlilik sorumluluğunu alacak düzeyde değil.

Bir arkadaşımda aynen bu sebepten boşadı adamı.
Adam aşkından intiharlara kalktı , affedildi. Yine çalışmadı , yine çalışmadı...

Bir arkadaşımda aynen bu sebepten boşadı adamı.
Adam aşkından intiharlara kalktı , affedildi. Yine çalışmadı , yine çalışmadı...
Ben zaten çalışacağını düşünmüyorum. Bugün görüştüğümüzde bile sokak çocukları için bir etkinlikten dönüyordu. Ücretsiz danışmanlık bir şeyler almış yine. Cunku telefon geldiginde onemli degil insaniz hepimiz diyordu. O cumleyi defalarca duydum. Yine ayni seyler. Parasiz isler yapacak. Yani bu şekilde yaşayacak emin oldum artık. Muhtemelen de kredi çekti hesabıma o parayı öyle yatırdı.

Yani soyle parayla ilgili bir kaygı duymuyor. Sosyalist yapida biri. Garip ya. Boyle gider ama degismez. Daha bugun sahit oldum. Muvekkile onemli degil insaniz hepimiz vs diyordu.

İlk anlattığınızda asalak , gurursuz biri gibi canlanmıştı gözümde hakkına girmişim adamın. Her şeyi verme teklifinizi reddetmiş, bir de üstüne borcunu çıkarmış helal olsun gerçekten. Fikrinizde bir değişiklik oldu mu yoksa mücadele etmeyip kabullenişi kararınızı pekiştirdi mi?

Eve cikamayacagimizi biliyorum ya da yeni araba alamayacağımizi. Ailem öyle dedikce tamam diyorum. Çünkü hiç bir şey kazanamadigimi bilmiyorlar dedi. Tedaviye zerre katkım yok onu da biliyorum dedi. Bir de bende çıkan kistler için de sürekli harcaman oldu dedi.
Bir de eve sürekli koli koli meyveler geliyor. Bu ücretsiz işini yaptığı biri sürekli meyve ve sebze yolluyor. Eve yine geldi 2 koli. O kadar sinirim bozuktu ki. Getiren adama da bağırdım. Inek miyim ben niye bunları getiriyorsun diye.
Asla değişeceğine inanmıyorum. Haftasonu için de psikologtan kendim için randevu alicam.

İlk anlattığınızda asalak , gurursuz biri gibi canlanmıştı gözümde hakkına girmişim adamın. Her şeyi verme teklifinizi reddetmiş, bir de üstüne borcunu çıkarmış helal olsun gerçekten. Fikrinizde bir değişiklik oldu mu yoksa mücadele etmeyip kabullenişi kararınızı pekiştirdi mi?
Canım bugün görüştüğümüzde telefondaki adama insaniz hepimiz olur mu hiç dert etmeyin siz falan dedi ya. O zaman anladım yine parasız işler yapıyor. Değişmez bu. Yanı bir de bir dünya kist vs var vücudunda ailesinin de umrunda değil. Özel sağlık sigortasını da o yüzden yaptırmıştım. Bugün gördüğümde de zaten kolundaki kist patlamış. Patlayınca sarıyor. Daha kötü olacak. Allah yardımcısı da olsun. Bir yandan da üzülüyorum.

Zaten bana aşk falan bunlara üzülüyoruz ama insanların öyle sorunları var ki dedi. Adam kendi haline de üzülmüyor durumuna da üzülmüyor. Başka bir dünya da yaşıyor. Değişmez o yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X