Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevdiğiniz insan , endişelenip üzülmenizi anlıyorum ama kaç yaşına gelmiş insanın kendi vücudu ve sağlığı ile ilgili olan şeyleri kendisinin düşünmesi lazım. Siz onun annesi değilsiniz hoş onlar bile düşünmüyormuş. Onunla karı koca olmak için evlendiniz, ebeveyni olmak için değil. Sizin de ihtiyaçlarınız var ama o dışarıdaki insanların ihtiyaçlarını sizinkilerden daha çok düşünüyor. (İyilik sever biri olması güzel fakat dinde bile önce en yakınlarınız diyor)

Sevdiğiniz insan , endişelenip üzülmenizi anlıyorum ama kaç yaşına gelmiş insanın kendi vücudu ve sağlığı ile ilgili olan şeyleri kendisinin düşünmesi lazım. Siz onun annesi değilsiniz hoş onlar bile düşünmüyormuş. Onunla karı koca olmak için evlendiniz, ebeveyni olmak için değil. Sizin de ihtiyaçlarınız var ama o dışarıdaki insanların ihtiyaçlarını sizinkilerden daha çok düşünüyor. (İyilik sever biri olması güzel fakat dinde bile önce en yakınlarınız diyor)
Ben de zaten bugün psikolojik bir sorunu olduğuna artık kesin olarak inandım.
Hem güçlü gözükmek istiyor. Bu nedenle parasız olduğunu kimseye diyemiyor. sürekli başkalarına yardım eden insanın aslında yardım etmesi gerektiği kişi kendisidir. Içinde bir boşluk var herhalde. Bunu ben zaten çözemem.
Zaten bugün artık emin oldum. Bu adam beni de batırır devam edersem.
Zaten tup bebek için ben de sperm veriyorum. Iyi eve çıkalım arabayı yenileyelim sözleri aklıma geldikçe cinnet geciriyorum

Sizin konunuzu biraz kendime benzetmistim ama sizinki biraz daha farklı sanirim. Adam en azindan calisiyor ama para kazanmiyor anladigim kadariyla. Benim esimde para kazanmadigi bir iste tum duzenimizi alt ust edecek sekilde ugrasiyordu. Ustelik sacma bir is insanliga faydası yok. O donem demistim ya git bir vakifta falan bedelsiz calis raziyim bir anlami olur en azindan diye. Simdi normal ise girmeye razi oldu ama gene o sevdigi isin maasli halini yapacak. O iste para olsa sen dondururdun zaten. Git normal bir firmaya normal bir ise gir diyorum. hala aktif degil. Ben olsam karimdan para almaya utanirim. Bir sekilde eve para getirmeye calisirim.

Ama sizin durum biraz daha farkli sanki. Ve kistleri flan da stresten olabilir. Avukat olsa ve bu sekilde durumu olmayanlara yardimci olsa ben cok birsey demem sanki. Cevresi genisledikce daha cok kazanma imkani olabilir. Dava ucretini davayi kazaninca kabul ediyor olabilir. Ne bileyim en azindan insanlara faydasi var. Dualarla falan yaptigi iyiliklerle onu acilabilir.

Adama da uzuldum.

Canım bak bu adama güvenme anlaşmalı boşanmayı da kabul etmeyip çekişmeliye döndürüp mahkemede seni ters düz edebilir. Ben boşanma aşamasındayim. Aldatıldim. Bir de anlasmaliyi kabul etmeyip senden tazminat isteyebilir.

Sabaha kadar uyumadım şimdi de ise gidiyorum. Dava ücreti almıyor. Hatta ona bir kılıf bile bulmuş. Vergisini aliyor sadece. Bir de kazanınca karşı taraftan vekalet ücreti alınıyor. Onu getiriyordu zaten bana. O da işte zaten bir dava aylarca sonuçlanmıyor. Kazansa bile itiraz falan ediyorlar. Yanı bir şey geçmiyor. Şimdi Arkadaşında kalıyor. Muhtemelen boşanınca ailesinin yanına taşınır. Ailesinin durumu zaten çok iyi. Sorun olacağını sanmıyorum. Omur boyu bakmışlar. Şimdi de ben bakıyordum. Benden sonra yine ailesi bakar. O da hobi olarak böyle çocuk tecavüzü kadın cinayeti davalarına gider gelir durur.
Sonra da kazanınca sevinir falan.
Sabaha kadar düşünüp iyice doldum zaten. Bu kadar sorumsuzluk olmaz yaa.
Bir de tup bebek için regl olmayı bekliyordum. Bayadır olamıyordum. Test yaptım silik bir 2. Çizgi gördüm. Herhalde test yanlış anlamadım.
O kadar tepem atti ki sabaha kadar 1 paket sigara içtim sonra da küstüm.

Canım bak bu adama güvenme anlaşmalı boşanmayı da kabul etmeyip çekişmeliye döndürüp mahkemede seni ters düz edebilir. Ben boşanma aşamasındayim. Aldatıldim. Bir de anlasmaliyi kabul etmeyip senden tazminat isteyebilir.
Nereye etmeyecek gitsin benden aldıklarını da vakıfa bir yere bagislasin. Düşünmeyeceğim artık. Görmek bile istemiyorum.
Sorun maddiyat adama telefonda önemli değil insaniz vs diyor yine para almıyor. Düzelmeyecek bu. Ailesi baksın artık. Ben bakamam kimseye

Ben size hak verdim hakkinizda hayirlisi olsun. Ben evlendim iki sene calistim sonra hamileyken isten çıkarıldım cocuk olunca bir sure is aradim bulamadim. Simdide ikinci olacak yani daha uzunca bir sure calisamam.. esime hesapta ne kadar para olduğunu sordum birkac kez hep gecistirdi. En son var işte daha gibi birsey soyledi. Bende cok uzuldum tabi senin paran dedim ağladım.Sonra niye buna alindinki falan filan dedi. Bu bile benim zoruma gitti çok

Merhaba sıze kendimden örnek vereyim 18 yasında kendi ıstegım olmadan evlendim adam hayatı boyunca hıc calısma mis bırıyrdı bu kısıyle Ikı yıl evli kaldım Ikı yıl ben evı gecındırdım fatura gıda vs sımdı kendime ne kadar aptalmısım dıyorum ve en sonunda canıma tak etti bosanmdım ve diyorum ki ıyı ki cocuk yapmamışım sakın sakın cocuk ıcın ugrasmayın nisanın bu asalak tipler degısmez hayatınızı daha fazla mafetmeyın ilerde yine evlenırsınız o zaman cocugunu olur bırakın bu adamı

Sabaha kadar uyumadım şimdi de ise gidiyorum. Dava ücreti almıyor. Hatta ona bir kılıf bile bulmuş. Vergisini aliyor sadece. Bir de kazanınca karşı taraftan vekalet ücreti alınıyor. Onu getiriyordu zaten bana. O da işte zaten bir dava aylarca sonuçlanmıyor. Kazansa bile itiraz falan ediyorlar. Yanı bir şey geçmiyor. Şimdi Arkadaşında kalıyor. Muhtemelen boşanınca ailesinin yanına taşınır. Ailesinin durumu zaten çok iyi. Sorun olacağını sanmıyorum. Omur boyu bakmışlar. Şimdi de ben bakıyordum. Benden sonra yine ailesi bakar. O da hobi olarak böyle çocuk tecavüzü kadın cinayeti davalarına gider gelir durur.
Sonra da kazanınca sevinir falan.
Sabaha kadar düşünüp iyice doldum zaten. Bu kadar sorumsuzluk olmaz yaa.
Bir de tup bebek için regl olmayı bekliyordum. Bayadır olamıyordum. Test yaptım silik bir 2. Çizgi gördüm. Herhalde test yanlış anlamadım.
O kadar tepem atti ki sabaha kadar 1 paket sigara içtim sonra da küstüm.
Baro avukat tutamayacak durumda olanlara avukat veriyor. Bu işlerde çalışmak istiyorsa baronun avukatı olsun, bari düzenli maaş alır.

Baro avukat tutamayacak durumda olanlara avukat veriyor. Bu işlerde çalışmak istiyorsa baronun avukatı olsun, bari düzenli maaş alır.
Bundan sonra ne isterse onu yapsın ben birşey demem. Ayrılırken bir de hayatına yön veremem. Bunca zaman kendi yon verememiş ben mi yon vericem

Bundan sonra ne isterse onu yapsın ben birşey demem. Ayrılırken bir de hayatına yön veremem. Bunca zaman kendi yon verememiş ben mi yon vericem
Yok siz ayrılık kararı almadan en azından böyle birşey yapabilirdi. Bundan sonrası için demedim zaten.

Mesela instagram bir şey görüyor çocuğa tecavüz o davayla uğraşıyor ücret almıyor. Sürekli onun peşinde koşturuyor. Tüm eforunu böyle şeylere harcıyor.
Lütfen böyle bir adamdan BOŞANMAYIN.Alay gecmiyorum .
Nerde kaldi insanliği merhametli yardima muhtac olan birine el uzatan birisi .
Eşiniz ne kadar hayir dua aliyordur.Er ceya gec yaptiği iyilikler ona geri dönecek .
Burayi okuyorsaniz nasil erkekler var piyasada biliyorsunuz .
Sizin okadar saymaniza ve söylenmenize rağmen susduysa asalettindendir.

Siz nerden biliyorsunuz benim cektiğimi diyebilirsiniz.
Bu sayfaya kadarda siz tamamen haklisiniz .
Her kadin istersen eşinin aileye olan sorumluklarini bilmesini ve tabikide maddi yöndende.
Benim eşim 10 seneye yakin işsiz veya diyelim parasiz kaldi .Ne cektiğinizi çok iyi biliyorum .
Doğrumu yaptim devam evli kalmakla ,hayir .
Psikolojim hasta oldu ,major depresyonum var .
Ama çocuklarima eşim çok iyi geldi ,onlari sevgisiyle boğudu .
Eşim maddiyata paraya önem vermez yani karnimi doyurdum üstümde çattim var yeter bunlarida ben sağladim ,ona hedef kalmamişti calişmak için .
Ben tabii bu yükün altinda ezildim ve benim eşimde iyi biridir aynen insanlara karşi iyilik yaptiği çoktur .

Fakat sizin eşiniz daha yeni 2 yildir avukatlik yapiyormuş .Bakarsiniz yaptiklarindan ismi gelişmiş duyulmuş olur .
Lütfen biraz daha sabir edin .
Anneniz hakli siz tedavinize devam edin ,yarin birgün neolur belli olmaz .
Inşallah tekrar yolunuza beraber devam edersiniz .
Yinede ne hayirlisiysa.

Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
Bunu besleyeceğine bekar ol daha iyi.

Grip nedeniyle midem falan bulanıyordu. Biraz önce doktora gittim. Kan testi yaptı. Beta bir şeyler dedi hamilesin dedi. Şu an şok durumdayım.
Tüp bebek tedavisine başlamak için takviye falan kullandın sanırım, işe yaramış olabilir. Hayırlı olsun.

Olabilir. Ben bir tane daha yaptırırım yarın test. Yanlıştır diye düşünüyorum. Umarım yanlıştır. Şimdi daha da zorlaşacak herşey
beta hcg kaç çıktı? Regliniz kaç gün geçti? 2 gün sonra baktırmanınz daha uygun. Değerde en az yüzde 60 yükselme olursa sağlıklı ilerlediği düşünlüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X