Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun kararını en iyi en doğru şekilde verecek olan sensin bize dua etmek düşer canım Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin insallah 🤗🤲

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Bu adamdan ne koca ne baba olur

Hayatu boyunca ailesine yuk oldugunu dusunuyorum Artik bana yuk oluyor. 37 Yasin da hiç bir şeyi yok. Doğru düzgün sigortası bile yok. 2. Üniversitesini okudu. 3 yıldır serbest avukat şu an aylık eline 2000 tl geçiyordur en fazla. O da eve katkısı sadece 600 tl. Sigortasını da ödemiyor. Markete kasiyer olarak girsen sigortan odenirdi en azından dedim. Ben artık olayın maddi yönünü de geçtim.
Sürekli ayrı bir hallerde hava atmaları canımı sıkmaya başladı. Sürekli akıl vermeleri vs.
Acikcasi bizim bir akrabamizin eside boyle kadin kansere kaldi artik adam aldigi parayi sakliyor cocuklari var cocuklarina ilglenmiupr eve gelip uyuyor bazende annesine gidiyor 1 gun bile eve 1 ekmek alip gelmemis uzerine kendine aldığı aburcuburlari saklıyor yani size diyecegim kendinizi toplarlayin ailesi ile asla konusnayin esinizide annesine gonderin evladinizda yokmus biraz kendinizi dinledikden sonra ne yapacaginiza karar verin olmadi siz esyalrinizi alin annenize gidin cunku sizde boyle devam ederseniz saglik sorunlariniz olur

Acikcasi bizim bir akrabamizin eside boyle kadin kansere kaldi artik adam aldigi parayi sakliyor cocuklari var cocuklarina ilglenmiupr eve gelip uyuyor bazende annesine gidiyor 1 gun bile eve 1 ekmek alip gelmemis uzerine kendine aldığı aburcuburlari saklıyor yani size diyecegim kendinizi toplarlayin ailesi ile asla konusnayin esinizide annesine gonderin evladinizda yokmus biraz kendinizi dinledikden sonra ne yapacaginiza karar verin olmadi siz esyalrinizi alin annenize gidin cunku sizde boyle devam ederseniz saglik sorunlariniz olur
Zaten tüm evin eşyalarını ben almıştım evlenirken. Hatta bugün boşanınca paylaşılacak eşyaları listeledim adamın evde bir tek bilgisayarı var aldığı.
Evden gitti zaten. O eve de bir daha gelmem dedi. Değişmez zaten düzelmez bu. Çünkü sorumluluk duygusu yok, iş hayatında başarısız biri. Hayati boyunca başarısız olmuş.

Bir de ailesi sınırımı bozuyor. O evden çıkın o ev kötü şuraya taşının diyorlar. Tüp bebek yaptıracağız. Sürekli akıl veriyorlar. En sonunda bugün tuo bebeği erteledik de ailene sürekli akıl veriyorlar gerildim duymak istemiyorum dedim. Iptal edelim o halde dedi. Parasını bile ben biriktiriyorum yeter artık dedim. Bunaldim. Demedigim kalmadı. O da evi terketti.
Var böyle sinir bozucu tipler
Konuşurken mangalda kül bırakmazlar her şeyin en iyisini en güzelini onlar bilirler
En ufak bir görev ver ortada bulmazsın
Sen bu adamı anasına geri yolla saraylarda oturtsunlar kuzularını başkasının parasına akıl vermek kolay

Dogru karar vermişsin zaten hem ailesi niye karısıyor once bi akıl versinler ona. Oğlum bak boyle kardeşim bak söyle VS.

Zaten tüm evin eşyalarını ben almıştım evlenirken. Hatta bugün boşanınca paylaşılacak eşyaları listeledim adamın evde bir tek bilgisayarı var aldığı.
Evden gitti zaten. O eve de bir daha gelmem dedi. Değişmez zaten düzelmez bu. Çünkü sorumluluk duygusu yok, iş hayatında başarısız biri. Hayati boyunca başarısız olmuş.
Gelmem dediginr bakmauin en fazla 3 gun durur annasida 37 yasindaki adama bakmaz annesi gonderir git karinin yanina diye yani bu kadar sorumluluk size fazla o yuzden karar sizin icinizden geleni yapin

Senin gibi calıskan birini bulmuş bırakır mı hiç

Yıllardır bir tek malı mülkü yok. Türlü türlü işlerde çalışmış hiç becerememiş. 2. Üniversiteyi okudu. Biz 2 yıldır evliyiz. 2. Üniversiteyi okurken sevgili olduk. Yanı 7 yıldır bu şekilde. Ben de çok yiprandjm artık. Değişeceğini sanmıyorum. Kotu biri değil ama hiç bir iş yapamayan biri. Is hayatında çok başarısız biri. Hayati boyunca böyle gidecek bunun. Muhtemelen ayrildigimda da ailesine yuk olacak.

Daha once boşanma kararı aldın mı pekı veya soyledin mı tepkisi ne bu duruma

Evli değil de, ev arkadaşı gibi olmuşsunuz sanki.
Bazı başlıklarda, kadınların cümlelerinden anlaşılıyor eşlerini sevip sevmedikleri. Sizin cümlelerinizde sevgi kırıntısı hissetmedim nedense.
Yolunuza bakın, belli ki gayet ayakları yere basan birisiniz.

Bir tanıdığım 15 yıldır resmen kocasına bakıyor. Yeni evliykende böyleydi şimdi de. İşten çıkmak için hep bir bahanesi vardır adamın. Arkadaşım birde çocuk yaptı, çocuk için küçüktü, ergendi boşanma travması yaşamasın derken kendi gençliği gitti. Hatırlarım kız karnı burnunda çalışırken, kocası camdan bye yapıyordu.

Bunca sorumsuzluk ve bencilliğe sevgide kalmadı içinde. Şimdi niye ilk yıllarda boşamadım diye üzülüyor. Sorumluluk sonradan öğrenilen bir şey değil malesef. Şimdi belki biraz üzülürsünüz ama bir kaç yıl sonra doğru bir karar verdiğinizi göreceksiniz.

Evli değil de, ev arkadaşı gibi olmuşsunuz sanki.
Bazı başlıklarda, kadınların cümlelerinden anlaşılıyor eşlerini sevip sevmedikleri. Sizin cümlelerinizde sevgi kırıntısı hissetmedim nedense.
Yolunuza bakın, belli ki gayet ayakları yere basan birisiniz.
Seviyorum eşimi. Sizce sevmeyen biri böyle bir saçmalığa katlanır mi hiç

Daha once boşanma kararı aldın mı pekı veya soyledin mı tepkisi ne bu duruma
Daha önce de aldim. Kiranın yarısını ödemeye başladı sonra. Şimdi 2. Defa alıyorum aynı kararı. Hayatım boyunca bu şekilde mücadele etmek istemiyorum artık. Sevgi de bir yere kadar.

Eşiniz sanırım ailesi tarafından rahatlığa alıştırılmış, sorumluluk verilmemiş, ailesi her işini halletmeye çalışmış.
Eşiniz yalvarıp geri dönmek ister, hatta sözler de verecektir ama böyle pasif biri evlilik sorumluluğunu alacak kapasitede değil.

Bir tanıdığım 15 yıldır resmen kocasına bakıyor. Yeni evliykende böyleydi şimdi de. İşten çıkmak için hep bir bahanesi vardır adamın. Arkadaşım birde çocuk yaptı, çocuk için küçüktü, ergendi boşanma travması yaşamasın derken kendi gençliği gitti. Hatırlarım kız karnı burnunda çalışırken, kocası camdan bye yapıyordu.

Bunca sorumsuzluk ve bencilliğe sevgide kalmadı içinde. Şimdi niye ilk yıllarda boşamadım diye üzülüyor. Sorumluluk sonradan öğrenilen bir şey değil malesef. Şimdi belki biraz üzülürsünüz ama bir kaç yıl sonra doğru bir karar verdiğinizi göreceksiniz.
Sanki benim geleceğim de böyle olacak. Değişmeyecek çünkü. Insan vicdanen bazı şeyler de rahatsızlık duymadı gerekirdi 2 yıl boyunca. Rahatsızlık değil alismislik oldu yıllar içerisinde. Artık bu durumdan yıprandığını da düşünmüyorum. Kaldığımız evi beğenmiyor, bazı şeyleri beğenmiyor, eleştiriyor, tamam yeni eve çıkalım kirayı 2 ye böleceğiz ama diyorum takıları bozdurup çıkalım yeni kiralık eve diyor. Sorumsuz biri

Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
Allah ınızı severseniz şu erkekleri kadın parası yemeye alıştırmayın..!! Ortalık bunlardan dolmuş başımızı alamıyoruz .!! Def edin gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X