- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nişanlı olduğumda bu yüzünü görseydim o yüzük 1 saniye dahi parmağımda kalmazdı. Kararınız için sizi tebrik ederim, yolunuz bahtınız açık olsun.Tabi aynı evin içerisine girmeden anlayabilmenizde mümkün olmuyor bende daha yeni nişan attım ve gerçekten benim eski nişanlımda ben ailemsiz bir hiçim onlar beni bu yaşa kadar okuttu diyen biriydi sizi bu yönlen anlayabiliyorum çok zor
'hayatınızı onların elinden aldığınız için' bu ne kadar güzel bir anlatım, çok hoşuma gitti. Teşekkürler, umarım öyle olurHayatta her günün değerini bilmek lazım. Bu koca müsveddesi çocukla 1 gün bile kaybetmeyin. Bu arada hayatınızı onların elinden aldığınız için de tebrik ederim. Çocuk da yokmuş. Ayrılık, yepyeni mutlu bir hayatın başlangıcını olsun.
Allah razı olsun Rabbim sizede ferahlık versin hayırlı olan yolu kolay kılsın inşâAllahBen nişanlı olduğumda bu yüzünü görseydim o yüzük 1 saniye dahi parmağımda kalmazdı. Kararınız için sizi tebrik ederim, yolunuz bahtınız açık olsun.
2 saat önce hiçbir şey söylemeden arabasının anahtarını alıp gitti kızlar, nereye gitti hiçbir fikrim yok. Tüm aile tatilde, bir tek kp burada. Bu arada düşündüm, kavga esnasında üzerime yürüyüp elini kaldırdı bana, ben de hadi vur da tam olsun dedim. Olayın sıcaklığıyla yazmayı unutmuşum, aklım şimdi başıma geldi de hatırladım. bu hareketten sonra tamamen bitmiştir benim için. Bir sonraki kavgamızda o elin yüzüme inmeyeceğinin garantisi yok. Yazık çok yanlış tanımışım.
En doğru kararı vermişsin. En kotu günün boyle olsun, Allah hep yüzünü güldürsün2 saat önce hiçbir şey söylemeden arabasının anahtarını alıp gitti kızlar, nereye gitti hiçbir fikrim yok. Tüm aile tatilde, bir tek kp burada. Bu arada düşündüm, kavga esnasında üzerime yürüyüp elini kaldırdı bana, ben de hadi vur da tam olsun dedim. Olayın sıcaklığıyla yazmayı unutmuşum, aklım şimdi başıma geldi de hatırladım. bu hareketten sonra tamamen bitmiştir benim için. Bir sonraki kavgamızda o elin yüzüme inmeyeceğinin garantisi yok. Yazık çok yanlış tanımışım.
Sürekli mıçmıç, iğrenç derecede samimi, hergün içli dışlı bir eş istiyor. Ben bu tarz bir kişi değilim ki karşı taraftan ne gördüm? Sürekli sömürü. Kv kpnin kardeşlerinden sülalesinden çok çekmiş, çok kalabalıklarmış, kp hep yardımların koşarmış ama onların durumu kötüleşince kimse yardım etmemiş, anlatır durur. En çok onun beni anlaması gerekirken, ilecek sömürsünler eşimi. Allah büyük.Hem sizinle aile gibi yaşamak istemiyor
Hem de boşanmak istemiyor
Bu adam ne istiyor?
Sizi ailesinin içine sokup bir ömür ördek ailesi gibi yaşamayı mı?
İyi dilekleriniz için teşekkürler, Allah herkesin gönlüne göre versin. Temizliğine saflığına göre versin..En doğru kararı vermişsin. En kotu günün boyle olsun, Allah hep yüzünü güldürsün
Gelişme oldukça yazacağım, teşekkürler.Allah yardımcınız olsun. Mutlaka gelişmeleri yazın.
Aynı şeyleri yaşamış olması seni anlamasına yetmez. Kaynanan kayın ailesinin kendinden ve çekirdek ailesinden çaldığı şeyleri senden çalarak tamamlamak ister.Sürekli mıçmıç, iğrenç derecede samimi, hergün içli dışlı bir eş istiyor. Ben bu tarz bir kişi değilim ki karşı taraftan ne gördüm? Sürekli sömürü. Kv kpnin kardeşlerinden sülalesinden çok çekmiş, çok kalabalıklarmış, kp hep yardımların koşarmış ama onların durumu kötüleşince kimse yardım etmemiş, anlatır durur. En çok onun beni anlaması gerekirken, ilecek sömürsünler eşimi. Allah büyük.
Ben de onu diyecektim. Malesef çeken çektiriyor... aksini görmedimAynı şeyleri yaşamış olması seni anlamasına yetmez. Kaynanan kayın ailesinin kendinden ve çekirdek ailesinden çaldığı şeyleri senden çalarak tamamlamak ister.
Bu açıdan hiç düşünmemiştim, o kadar haklısınız ki... Kendi yaşayamadığını benden çalıyor şu an...Aynı şeyleri yaşamış olması seni anlamasına yetmez. Kaynanan kayın ailesinin kendinden ve çekirdek ailesinden çaldığı şeyleri senden çalarak tamamlamak ister.
Diyorlar ya '' Dayak atabilmek istiyorsan önce bi temiz dayak yiyeceksin. ''. En iyi çeken bilir nasıl çektirildiğini.Ben de onu diyecektim. Malesef çeken çektiriyor... aksini görmedim
Gerçekten hiç bu şekilde düşünmemiştim, ufkumu açtınız kızlar :)Ben de onu diyecektim. Malesef çeken çektiriyor... aksini görmedim
Geri adım atmayacağım ya herro ya merro kafasındayım. Ben hayatımı onların sıkıntılarını çekmek, her şeylerine eyvallah demek için mahvetmeyeceğim. Kararınız için sizi tebrik ederim, anlaşmalı mı boşandınız?Aynısının tıpatıpıyla yaşadım
Bigün yine kavga sonrası biçok saçma şartlar sundu asla kabul etmiyorum dedim sonraki gün gurur yaptı sanırım boşanalım dedi!
Ve bu kararı ailemlede konuşup aldık dedi
Tabikide kabul ettim
En çok böle karaktersiz bi adam sevdiğime üzüldüm tabi
Benimde çoçuk yok şükür
Devam etseydi hiçbişiy değişmicekti
Ektra çoçuk olur sıkıntım çoğalırdı sadece!!!
Kocanızı en iyi siz tanırsınız eğer bu karara varmışsanız vardır biçok sebebi ve asla geri adım atmayın karaktersiz ailesine!!!
Genelde bana bunu yaptılar, simdi yapma sirasi bende olarak bakiyorlar malesef. Islerine geliyor sanirimAynı şeyleri yaşamış olması seni anlamasına yetmez. Kaynanan kayın ailesinin kendinden ve çekirdek ailesinden çaldığı şeyleri senden çalarak tamamlamak ister.
Evet canım anlaşmalı boşandıkGeri adım atmayacağım ya herro ya merro kafasındayım. Ben hayatımı onların sıkıntılarını çekmek, her şeylerine eyvallah demek için mahvetmeyeceğim. Kararınız için sizi tebrik ederim, anlaşmalı mı boşandınız?