- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
olur vallaa, bende düşündüm düşündüm ananem uyurken sevgilimin arkadaşının evini basmamı çılgınlık olarak gördümonda da evi basamadım ben gelmeden sevgilim dışarı çıkmıştı yani düşün
Tamam o zamankesin ne zaman basliyoruz
HahahahSakin bi kız olduğumdan mıdır çılgınlıklardan hep uzağım mesela kuzenlerim gece evden kaçarlardı yazlıkta babaları uyuyunca bana diyolardı yok ya ben uyurum ne işim var diyodum 'amma tuzsuzsun' diyolardı
Teşekkür ederim canım benim yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar
önümüzdeki perşembe yani ayın 20 sindetabi sana da uyarsa
hayat uzun yaa daha çılgınlıklar yaparsın eminimbu yaz mesela dene evden kaçmayı
hayat uzun yaa daha çılgınlıklar yaparsın eminimbu yaz mesela dene evden kaçmayı
Doğru ya böyle eğlenceli insanlara çok özeniyorum
Gel yanina tüm şehre rezil olalim
Geleyim beni de kendine benzet eğlenceli olayım azıcıkGenelde yakın arkadaşlarımda sakindir çok çılgın birileri olsa insan ister istemez ayak uydurur
Bana her zaman uyar anlastik
Doğru ya böyle eğlenceli insanlara çok özeniyorum
Ahaha
Kotu ornek olma
Hic sakin bir insan olamafim bende
Günlük hayatta boyleyim KKda da boyleyim
Benim en yakin arkadadim da catlak
Aşk konusunda bende öyleyim ya cesaretliyimdir göze alırım yani herşeyigazamız mubarek ola o zman
ya bana kalsa ben daha deli bişey olurdum da babamın korkusuna frenledim çoğu şeyibitek söz konusu aşk olunca biraz sınır tanımaz olabiliyorum
baya bi kötü örnekim bugunönce sana dedim tatile gitmek için yalan bul die, şimdi shanna ya diyorum evden kaç diye
Aşk konusunda bende öyleyim ya cesaretliyimdir göze alırım yani herşeyiKaçarsam ve yakalanırsam sorumlusu sensin he
hemen satarım valla seni hiçç karışmaammm
Hahahh vaayyyyYaz gelsin bakalım belkim buraya yazacak çılgınlıklarım olur, çok özendim
önce bi yaş kaç onu öğreneyim de ona göre akıl vereyim bari
23 yaşımmmmmİveeeettt bana akıl ver , hayatım eğlenceye dönüşsünn
ohh iyi bari küçük değilmişsin
yazın evden kaçmakla başla sen en iyisi mukemmel bi başlangıç
Evet en iyi başlangıç buuuu gerisi gelir zaten hele de yakalanırsam hayatım gerçekten eğlenceye dönüşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?