Bugun boyle bir cilginlik yaptim .

Hahahah Sakin bi kız olduğumdan mıdır çılgınlıklardan hep uzağım mesela kuzenlerim gece evden kaçarlardı yazlıkta babaları uyuyunca bana diyolardı yok ya ben uyurum ne işim var diyodum 'amma tuzsuzsun' diyolardı

hayat uzun yaa daha çılgınlıklar yaparsın eminim bu yaz mesela dene evden kaçmayı

Geleyim beni de kendine benzet eğlenceli olayım azıcık Genelde yakın arkadaşlarımda sakindir çok çılgın birileri olsa insan ister istemez ayak uydurur

Hic sakin bir insan olamafim bende
Günlük hayatta boyleyim KKda da boyleyim
Benim en yakin arkadadim da catlak

Bana her zaman uyar anlastik

gazamız mubarek ola o zman

Doğru ya böyle eğlenceli insanlara çok özeniyorum

ya bana kalsa ben daha deli bişey olurdum da babamın korkusuna frenledim çoğu şeyi bitek söz konusu aşk olunca biraz sınır tanımaz olabiliyorum

Ahaha
Kotu ornek olma

baya bi kötü örnekim bugun önce sana dedim tatile gitmek için yalan bul die, şimdi shanna ya diyorum evden kaç diye

Hic sakin bir insan olamafim bende
Günlük hayatta boyleyim KKda da boyleyim
Benim en yakin arkadadim da catlak

Hayattan zevk almayı biliyosunn Ben bazen robot gibi programlandığımı düşünüyorum aynı hareketler aynı verdiğim tepkiler aynı hihihi
Düşündüm düşündüm tek hatırladığım bundan 5 yıl önce falan acayip zayıftık ben 50 kg kuzenim 40 kg düşün sabah sabah kalktık spora gidelim diye zayıflıcaz akılca Koş koş orman var en derinliklerine gitmiştik. kimseler yok birden iki tane küçük çocuk gördük benim aklıma direk 3 harfli olabileceği geldi o an Deli gibi bi koşmaya başladık ama nasıl eve kadar bütün gün bol bol tıkınıp uyumuştuk Çılgınlık sayılır mı bilmem ama benim gibi bi kız için baya çılgıncaydı

Aşk konusunda bende öyleyim ya cesaretliyimdir göze alırım yani herşeyi Kaçarsam ve yakalanırsam sorumlusu sensin he

ohh iyi bari küçük değilmişsin

yazın evden kaçmakla başla sen en iyisi mukemmel bi başlangıç

Evet en iyi başlangıç buuuu gerisi gelir zaten hele de yakalanırsam hayatım gerçekten eğlenceye dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…